Casa

Den 2011-07-31, kl 22:27:34
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
tjena tjena ikväll så har jag mamma inger och amanda varit till närpes och ätit till casa det var nog ganska gott sen hem och nu sitter jag och tittar på Spaning med Bridget Jones eller något sånt :)
Här kommer några bilder från Molpehällorna :

jaa ibland så spyr man haha nej men det var efter hinderbanan dom hade. :)

Teatret i Närpes :Hörs :)-

Den 2011-07-31, kl 12:24:03
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
hej igår på dagen så gjorde jag typ inget solade och for åt äta till baren med mamma och pappa och sen så åkte vi till närpes teater och det var nog ett bra teater :) Sen ¨kte vi via moromor och morfar och vattnade blommorna och sen hemåt och när jag kom hem så for jag ut i byn och hade nog kul haha. Klockan 12 kom jag hem och jag var så trött att jag gick och sova. Idag så vaknade jag klockan 12 och sen dess har jag inte gjort så mycket kollat på tv hehe. Men tyvärr så kommer alla bilder sen datorn är jätteslö så det går inte :( 

Men vi Hörs. :)


Godmorgon eller Goddag?

Den 2011-07-30, kl 12:38:57
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Skit dator jag hade skrivit jättelångt och sen försvinner allt skit. Jaa men igår då så solade jag och sen gick jag och sova jag var jättetrött och sen äta och gå i duschen sen ut i byn och vi hade ganska kul :) Jaa men i fredags klockan 2 mitt i natten på lägret så kom hjälpledarna och skramlade med lock i rummen och då måsta vi stiga upp oc h göra en hinderbana med ögonbindlar skit. Ja så måsta drick typ soja eller något och det var jätteäclkigt och typ röra i ärtsoppa med någt annat i och krypa på marken och dom kallade det Fest hos Mange haha! När man tänker på det nu så var det ju ganska skojj men äckligt idag så vet jag inte vad jag ska göra åka ut i byn blir det väl. Men jag visr bilder sen så
vi Hörs :)
molpehällorna

Den 2011-07-29, kl 11:41:10
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
hej jag har just kommit hem från molpehällorna och det har varit ganska kul men jag berättar sen för nu ska jag gå ut och sola. Och gissa vem som har fyllt år? joo jag :) hehe men vi hörs sen. Jag visar också bilder sen har några.
Hejs :)


packar

Den 2011-07-24, kl 11:23:35
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
godmorgon eller vad ska man säga. Jaa men nu så småpackar jag ibland för jag ska ju på läger som jag skrev. Och igår på kvällen så tog jag och pappa ett dopp i poolen när det regnade och annars så gjorde jag inte så mycket. Jag tittade på en film som kom på tv men sen gick jag och sova och gissa vad jag drömde om. Harry Potter?! Läskigt. Men nu ska jag nog måsta packa så.
Hejs :)
sjuk !

Den 2011-07-23, kl 15:18:48
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
hej igår på dagen så dammsög jag poolen och hjälpte mamma att baka tårtan lite. På kvällen så kom släkten på kalas eller når sånt och jag fick pengar och en locktång och ett korshalsband typ och sen så tittade jag på film på kvällen. Idag så har jag feber yes! -.- Härligt på en lördag. Men annars idag så har jag inte gjort så mycket bara varit och ätit till baren och solat, tagit ett dopp i poolen (: Det blir ju antagligen en hemmakväll ikväll då. :( Och sen på måndagen så ska jag på ett läger i 4 dagar så då blir det ingen uppdatering. Men jag ska väl ta några bilder och visa er sen. Men här kmr nån bild från igår.


lite dålig bild men den går hoppas jag (:


här var locktången jag fick och i lådan så fick jag kristallglas :) och sen fick jag ju också ett jättefint korshalsband :) Tack allihopa.

Hörs :)cougar town

Den 2011-07-21, kl 19:49:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
jag kollar just nu på cougar town bra program (: Ja jag har ju varit på amandas villa igår som jag skrev vi simmade spelade talade spelade badminton och lite till. Vi sovde ju inget men det gick nog så sen före jag åkte hem så åkte vi in via amanda för hon och hennes mamma skulle göra sej klara för att åka någonstans så så duktig som man är så somnar man ju och sen så sovde jag också hemma 2 timmar och sen så har jag bara dammsugat och tittat på film.Men här kommer några bilder från villan och en på jag från ikväll.maten vi hadde (:converserna som mormor och morfar köpte åt mig (:

Hörs.pigg som en mört!

Den 2011-07-21, kl 06:17:23
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Är ju på amandas villa nu så och klockan är 07:14. Härligt Härligt. Har varit och simmat 3 gånger. Ska väl nog klara morgonen eller vad man kallar det har ju druckit massor med kaffe. Äcklit...Tror vi ska spela någon kortlek nu eller något så vi håller oss uppe. Har väl inte så mycket mer att skriva om hrs väl mera senare idag hehe. (:villon

Den 2011-07-20, kl 19:26:37
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
jo hallå idag har jag varit ti molpe och simmat skojj.Varmt var det men nu så är jag här på villan och vi ska väl snart gå och simma. Härligt. Det är 24 grader i vattnet (: Ska gå nu hejs svejs.7th Heaven

Den 2011-07-20, kl 11:17:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
God morgon alla just nu så sitter jag bara här och tittar på 7th Heaven. Ganska skojjigt program typ ibland.Idag vet jag inte vad jag ska göra klippa gräset. Vill inte göra det men måste :( Jag så också att amanda hade kommenterat om conversen och dom är svarta. Heh men nu så ka jag åka och simmaa till molpe med amanda och hennes mamma (: Ska gå nu hejdåå.
regnjacka <3

Den 2011-07-19, kl 21:58:47
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
tjena hallå vi säger så nää men ja idag så har jag varit till stan då som jag skrev och jag träffade några kända folk typ Martina (: och sen så köpte mormor och morfar ett par converse <3. Tack :) och nagellack och ett par tights tror jag. Kan visa bilder sen. När vi var på väg hem så åkte vi via malax och molpe och vestanlid höh. Trååkigt.. Jag har också nu fått låna en regnjacka. Sött ((: Lång är den men den är okej. Nu ska jag fortsätta kvällen med att göra inget typ. Kanske titta på film om ja orkar. Hörs senare.

suddi men skitsamm-----> stan

Den 2011-07-19, kl 12:18:56
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Åker snart in till stan med mamma och mormor och morfar kanske pappa. Dom ska handla födelsedagspresenter åt mig. hehe. Och tack felicia för kommentaren ((: Det är så roligt att ni alltid kommenterar så forsätt med det. Men nu ska jag göra mej klar så hejs svejs (:
simmat

Den 2011-07-18, kl 21:28:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
ikväll har jag varit till amanda och varit ute och tagit fotofrafier eller hon gjorde det och sen simmat ganska varmt var det heh och talat typ. Helt okej kväll. Men nu sitter jag hemma och tittar på film typ. Och sen såg jag att Amanda och Erica hade kommenterat om trött typ : Erica tack joo det blev nog ganska mycket på npågra dagar. Amanda hehe joo blev nog det.


Här är en bild från Grönan på gungorna. Hejs (: Bloggar mera imorgon.designen klar!

Den 2011-07-18, kl 13:11:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Nu är designen äntligen klar. Tryck på F5 om den inte syns. Nu blir det städning!trött typ

Den 2011-07-18, kl 11:47:54
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
hallå igår så hände det inte så mycket gick och simmade i poolen och sen for mamma och pappa och jag till Farmos villa. Var helt okej där men var så trött så orkade inte göra något där. Sen när vi kom hem tittade jag på film och sen blev det att gå och sova var såååå trött.  Och idag vet jag inte vad jag ska göra vaknade typ 10 och snart ska mamma och pappa till Närpes och jag ska vara hemma och städa. Jippii! -.-   Jag har märkt det har kommit några kommentarer och  haha tack amanda för kommentaren och Erica jag så du ville se vad hade köpt så här ska du få se (:      
jaa det där var allt jag köpte. blev nog ganska mycket.  hejdåå :)stockholm :)

Den 2011-07-16, kl 22:58:38
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
hej alla förlåt för en dåliga uppdateringen men jag har varit till stockholm och shoppat massor av kläder. Det har varit jättekul har varit med mamma inger och amanda. (: Vi åkte på onsdags dagen till närpes och tog buss ner ti Åbo sen åkte vi med båt över natten och sen nästa dag åkte vi till hotellet. Sen for vi och shoppade och shoppade sen och äta och sen till Gröna Lund. (: Det var jättekul på Grönan. Sen och sova.Nästa dag åkte vi och shoppade igen sen på kvällen  med båt tillbaka till Finland. Det blev kort men orkar inte skriva just nu... trött.

Sen om ni vill kan jag visa alla kläder jag har handlat, kommentera då.

Hejs svejs. ((:Obs. Det kan ta en liten tid med designen men den kmr nog snart hoppas ni klarar er.villan :)

Den 2011-07-12, kl 17:46:16
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
hej allihopa förlåt för den dåliga uppdateringen har varit på villan. Men det var åtminstone kul där har badat spelat talat läst tidningar fångat småfisk med mera det har varit jätteroligt kanske inte låter så heh. tyvärr så har jag inga bilder från villan glömde att ta bilder.. huppsan.Idag så har jag ida anja jesper jonas och conny varit och simmat till något konstigt ställe det var typ 10 meter till bottnen... lääskigt! :O men det gick hoppade mest och det var kul. Nu så kommer det att inte bli så bra uppdatering på några dagar hoppas ni klarar er. (: Jag ska gå nu, uppdaterar sen.

hejdåå!film <3

Den 2011-07-09, kl 19:02:24
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
hej ikväll har jag inte typ gjort nåt bara kollat gamla tråkiga filmer hehe. Ska kanske snart gå ut och ta några fotografier med min dåliga kamera.. men det går. Ska fortsätta kolla film nu så.

hejs svejs.
streetrace

Den 2011-07-09, kl 15:08:26
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
hej idag vaknade jag kl.9 och gick i duschen och sånt sen for jag på streetrace med amanda sen kom dom andra också. Det var sådär ganska kul men varmt var det. Sen efter en timme gick jag hem me linda och amanda sen och sola en stund. Annors har jag inte gjort så mycket. Jag antar det får bli en filmkväll ikväll troligtvis själv, får se sen.

Kramisar. :)Välkommen till min nya blogg!

Den 2011-07-08, kl 19:04:55
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
© Headerbilder från Wallpapers Wide
-

Casa

Den 2011-07-31, kl 22:27:34
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
tjena tjena ikväll så har jag mamma inger och amanda varit till närpes och ätit till casa det var nog ganska gott sen hem och nu sitter jag och tittar på Spaning med Bridget Jones eller något sånt :)
Här kommer några bilder från Molpehällorna :

jaa ibland så spyr man haha nej men det var efter hinderbanan dom hade. :)

Teatret i Närpes :Hörs :)

-

Den 2011-07-31, kl 12:24:03
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
hej igår på dagen så gjorde jag typ inget solade och for åt äta till baren med mamma och pappa och sen så åkte vi till närpes teater och det var nog ett bra teater :) Sen ¨kte vi via moromor och morfar och vattnade blommorna och sen hemåt och när jag kom hem så for jag ut i byn och hade nog kul haha. Klockan 12 kom jag hem och jag var så trött att jag gick och sova. Idag så vaknade jag klockan 12 och sen dess har jag inte gjort så mycket kollat på tv hehe. Men tyvärr så kommer alla bilder sen datorn är jätteslö så det går inte :( 

Men vi Hörs. :)
Godmorgon eller Goddag?

Den 2011-07-30, kl 12:38:57
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Skit dator jag hade skrivit jättelångt och sen försvinner allt skit. Jaa men igår då så solade jag och sen gick jag och sova jag var jättetrött och sen äta och gå i duschen sen ut i byn och vi hade ganska kul :) Jaa men i fredags klockan 2 mitt i natten på lägret så kom hjälpledarna och skramlade med lock i rummen och då måsta vi stiga upp oc h göra en hinderbana med ögonbindlar skit. Ja så måsta drick typ soja eller något och det var jätteäclkigt och typ röra i ärtsoppa med någt annat i och krypa på marken och dom kallade det Fest hos Mange haha! När man tänker på det nu så var det ju ganska skojj men äckligt idag så vet jag inte vad jag ska göra åka ut i byn blir det väl. Men jag visr bilder sen så
vi Hörs :)


molpehällorna

Den 2011-07-29, kl 11:41:10
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
hej jag har just kommit hem från molpehällorna och det har varit ganska kul men jag berättar sen för nu ska jag gå ut och sola. Och gissa vem som har fyllt år? joo jag :) hehe men vi hörs sen. Jag visar också bilder sen har några.
Hejs :)
packar

Den 2011-07-24, kl 11:23:35
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
godmorgon eller vad ska man säga. Jaa men nu så småpackar jag ibland för jag ska ju på läger som jag skrev. Och igår på kvällen så tog jag och pappa ett dopp i poolen när det regnade och annars så gjorde jag inte så mycket. Jag tittade på en film som kom på tv men sen gick jag och sova och gissa vad jag drömde om. Harry Potter?! Läskigt. Men nu ska jag nog måsta packa så.
Hejs :)


sjuk !

Den 2011-07-23, kl 15:18:48
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
hej igår på dagen så dammsög jag poolen och hjälpte mamma att baka tårtan lite. På kvällen så kom släkten på kalas eller når sånt och jag fick pengar och en locktång och ett korshalsband typ och sen så tittade jag på film på kvällen. Idag så har jag feber yes! -.- Härligt på en lördag. Men annars idag så har jag inte gjort så mycket bara varit och ätit till baren och solat, tagit ett dopp i poolen (: Det blir ju antagligen en hemmakväll ikväll då. :( Och sen på måndagen så ska jag på ett läger i 4 dagar så då blir det ingen uppdatering. Men jag ska väl ta några bilder och visa er sen. Men här kmr nån bild från igår.


lite dålig bild men den går hoppas jag (:


här var locktången jag fick och i lådan så fick jag kristallglas :) och sen fick jag ju också ett jättefint korshalsband :) Tack allihopa.

Hörs :)

cougar town

Den 2011-07-21, kl 19:49:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
jag kollar just nu på cougar town bra program (: Ja jag har ju varit på amandas villa igår som jag skrev vi simmade spelade talade spelade badminton och lite till. Vi sovde ju inget men det gick nog så sen före jag åkte hem så åkte vi in via amanda för hon och hennes mamma skulle göra sej klara för att åka någonstans så så duktig som man är så somnar man ju och sen så sovde jag också hemma 2 timmar och sen så har jag bara dammsugat och tittat på film.Men här kommer några bilder från villan och en på jag från ikväll.maten vi hadde (:converserna som mormor och morfar köpte åt mig (:

Hörs.

pigg som en mört!

Den 2011-07-21, kl 06:17:23
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Är ju på amandas villa nu så och klockan är 07:14. Härligt Härligt. Har varit och simmat 3 gånger. Ska väl nog klara morgonen eller vad man kallar det har ju druckit massor med kaffe. Äcklit...Tror vi ska spela någon kortlek nu eller något så vi håller oss uppe. Har väl inte så mycket mer att skriva om hrs väl mera senare idag hehe. (:

villon

Den 2011-07-20, kl 19:26:37
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
jo hallå idag har jag varit ti molpe och simmat skojj.Varmt var det men nu så är jag här på villan och vi ska väl snart gå och simma. Härligt. Det är 24 grader i vattnet (: Ska gå nu hejs svejs.

7th Heaven

Den 2011-07-20, kl 11:17:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
God morgon alla just nu så sitter jag bara här och tittar på 7th Heaven. Ganska skojjigt program typ ibland.Idag vet jag inte vad jag ska göra klippa gräset. Vill inte göra det men måste :( Jag så också att amanda hade kommenterat om conversen och dom är svarta. Heh men nu så ka jag åka och simmaa till molpe med amanda och hennes mamma (: Ska gå nu hejdåå.


regnjacka <3

Den 2011-07-19, kl 21:58:47
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
tjena hallå vi säger så nää men ja idag så har jag varit till stan då som jag skrev och jag träffade några kända folk typ Martina (: och sen så köpte mormor och morfar ett par converse <3. Tack :) och nagellack och ett par tights tror jag. Kan visa bilder sen. När vi var på väg hem så åkte vi via malax och molpe och vestanlid höh. Trååkigt.. Jag har också nu fått låna en regnjacka. Sött ((: Lång är den men den är okej. Nu ska jag fortsätta kvällen med att göra inget typ. Kanske titta på film om ja orkar. Hörs senare.

suddi men skitsamm

-----> stan

Den 2011-07-19, kl 12:18:56
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Åker snart in till stan med mamma och mormor och morfar kanske pappa. Dom ska handla födelsedagspresenter åt mig. hehe. Och tack felicia för kommentaren ((: Det är så roligt att ni alltid kommenterar så forsätt med det. Men nu ska jag göra mej klar så hejs svejs (:


simmat

Den 2011-07-18, kl 21:28:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
ikväll har jag varit till amanda och varit ute och tagit fotofrafier eller hon gjorde det och sen simmat ganska varmt var det heh och talat typ. Helt okej kväll. Men nu sitter jag hemma och tittar på film typ. Och sen såg jag att Amanda och Erica hade kommenterat om trött typ : Erica tack joo det blev nog ganska mycket på npågra dagar. Amanda hehe joo blev nog det.


Här är en bild från Grönan på gungorna. Hejs (: Bloggar mera imorgon.

designen klar!

Den 2011-07-18, kl 13:11:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Nu är designen äntligen klar. Tryck på F5 om den inte syns. Nu blir det städning!

trött typ

Den 2011-07-18, kl 11:47:54
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
hallå igår så hände det inte så mycket gick och simmade i poolen och sen for mamma och pappa och jag till Farmos villa. Var helt okej där men var så trött så orkade inte göra något där. Sen när vi kom hem tittade jag på film och sen blev det att gå och sova var såååå trött.  Och idag vet jag inte vad jag ska göra vaknade typ 10 och snart ska mamma och pappa till Närpes och jag ska vara hemma och städa. Jippii! -.-   Jag har märkt det har kommit några kommentarer och  haha tack amanda för kommentaren och Erica jag så du ville se vad hade köpt så här ska du få se (:      
jaa det där var allt jag köpte. blev nog ganska mycket.  hejdåå :)

stockholm :)

Den 2011-07-16, kl 22:58:38
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
hej alla förlåt för en dåliga uppdateringen men jag har varit till stockholm och shoppat massor av kläder. Det har varit jättekul har varit med mamma inger och amanda. (: Vi åkte på onsdags dagen till närpes och tog buss ner ti Åbo sen åkte vi med båt över natten och sen nästa dag åkte vi till hotellet. Sen for vi och shoppade och shoppade sen och äta och sen till Gröna Lund. (: Det var jättekul på Grönan. Sen och sova.Nästa dag åkte vi och shoppade igen sen på kvällen  med båt tillbaka till Finland. Det blev kort men orkar inte skriva just nu... trött.

Sen om ni vill kan jag visa alla kläder jag har handlat, kommentera då.

Hejs svejs. ((:Obs. Det kan ta en liten tid med designen men den kmr nog snart hoppas ni klarar er.

villan :)

Den 2011-07-12, kl 17:46:16
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
hej allihopa förlåt för den dåliga uppdateringen har varit på villan. Men det var åtminstone kul där har badat spelat talat läst tidningar fångat småfisk med mera det har varit jätteroligt kanske inte låter så heh. tyvärr så har jag inga bilder från villan glömde att ta bilder.. huppsan.Idag så har jag ida anja jesper jonas och conny varit och simmat till något konstigt ställe det var typ 10 meter till bottnen... lääskigt! :O men det gick hoppade mest och det var kul. Nu så kommer det att inte bli så bra uppdatering på några dagar hoppas ni klarar er. (: Jag ska gå nu, uppdaterar sen.

hejdåå!

film <3

Den 2011-07-09, kl 19:02:24
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
hej ikväll har jag inte typ gjort nåt bara kollat gamla tråkiga filmer hehe. Ska kanske snart gå ut och ta några fotografier med min dåliga kamera.. men det går. Ska fortsätta kolla film nu så.

hejs svejs.


streetrace

Den 2011-07-09, kl 15:08:26
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
hej idag vaknade jag kl.9 och gick i duschen och sånt sen for jag på streetrace med amanda sen kom dom andra också. Det var sådär ganska kul men varmt var det. Sen efter en timme gick jag hem me linda och amanda sen och sola en stund. Annors har jag inte gjort så mycket. Jag antar det får bli en filmkväll ikväll troligtvis själv, får se sen.

Kramisar. :)

Välkommen till min nya blogg!

Den 2011-07-08, kl 19:04:55
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0


© Headerbilder från Wallpapers Wide