HELSINGFORS

Den 2012-08-30, kl 15:43:51
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejhallå!
Igår kväll kom jag hem från Helsingfors,har varit en himla kul resa och nu så ska ni få höra lite.På Tisdagen hade jag första timmen och sen åt vi och åkte sen iväg mot Hesa.Kom dit 4-5 och gjorde oss färdiga och åkte iväg på balett.Baletten var ganska tråkig men det gick.Kom hem 11-tiden efter ett stop på Hesburger.Var vakna hela natten,var runt och vandrade på runt hotellet och satt på någon terass och sen gick vi in och talade tills ungefär 5.Hann sova ungefär 2-3 timmar.På dagen belv det shopping,kom hem med byxor,hoppari,tröja och pyjamansshorts.Åkte hem klockan 2 och var hemma halv 8.Tack för en bra resa,elå na.
Idag så blev det i alla fall skolan som var helt okej och nu så ska jag väl inte göra så mycket,kanske börja packa,igen...



CALL ME TOMORRON AT 12 A'CLOCK

Den 2012-08-27, kl 19:41:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
sötisin miin
vassegoo
Första dan på skolveckan då.Hade gymnastik,usch då annars var väl skolan helt okej.När jag kom hem åkte jag och handlade i regnet och sen till Amanda och hämta en väska.Sen började jag packa och sen åt jag mat.Farmor var också in en stund.Håller ännu på att packa och lyssnar på musik.Imorgon åker jag till Helsingfors med några nior vi ska kolla på balett och sen sover vi i Helsingfors så jag antar vi hörs på onsdag!Ha det bra så länge!



HELGEN

Den 2012-08-26, kl 20:57:31
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
GRATTIS MAMMA I EFTERSKOTT
På fredagen belv det Åminnedans,kvällen blev jättebra fast regnet öste ner.Var in och dansade och stod ute på parkeringen och talade.Hade i alla fall förfest vid Linnéa och tog sen taxi till Åminne.Sovde vid Linnéa.Vaknade ungefär 10 och gjorde väl inte så mycket.Åkte hem sen och firade mamma som fyllder årGrattis mamma i efterskott!Tillbringade kvällen vid Vestanlid.Åt god mat,spelade spel och bara tog det lungt och hade kul.Idag så har jag kollat Sex and the City,duschat och lite smått och gott.
LATER



KISS ME WHEN YOU SEE I NEED JUST YOUR KISS

Den 2012-08-23, kl 20:33:35
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har varit i stan idag,eller efter skolan då.Emma kom också med så vi gick runt och shoppade lite här och där.Hittade en klänning,2 tröjjor,bh och en present till mamma.Var även och åt till dognai?,var i alla fall gott.Kom hem halv 9 och tog tag i alla läxor och nu kollar jag Robinson och ska äta lite och sen göra mig färdig för natten.



BE THE PERSON YOU WANT TO MEET

Den 2012-08-22, kl 20:26:44
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Onsdag idag då,dagen gick slött så dagen kändes riktigt jobbig.Hatar onsdagar.När jag kom hem åt jag mat och gjorde läxor och sånt.Bestämde mig sen för att stanna hemma för att bli frisk.Målade naglarna,kollade film,plockade ögonbrynen och till sist gick jag i duschen.Nu så ska jag kolla tv tills jag går och sover.
Imorgon bär det av till stan efter skolan så blir väl ingen bloggning före kvällen antar jag.



SICK WOMAN

Den 2012-08-21, kl 20:28:04
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Håller på att bli riktigt sjuk nu på sistone,ska försöka bli frisk tills häljen i alla fall.
Skolan gick ganska snabbt idag,kom på vad vi skulle göra på ung företagssamhet så det var ju bra.När jag kom hem gjorde jag alla hundra svåra läxor.Sen så fick mamma och jag lite främmande så vi kollade film och åt bulla och drack te.Nu så ska jag kolla Hart of Dixie och sen göra mig färdig för natten.



HELP ME WHEN I NEED YOU

Den 2012-08-20, kl 20:31:47
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Började med ny vecka idag då,jobbig dag med 2 timmar gymnastik och en rolig vänelevstimme.När jag kom hem solade jag lite och åt mat.Funderade också på att åka till Petalax men så blev det ej,lämnade hemma istället.Har just kommit ur duschen och nu kollar jag Top Model,hörs!



KISS ME LIKE YOU WANNA BE LOVED

Den 2012-08-19, kl 18:47:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Som ni märker så blir min bloggning bara dåligare och dåligare.Funderar på att sluta blogga eller börja på en ny blogg och få börja om,får se hur det blir.
I alla fall så har ju skolan börjat och jag ser inte alls fram emot imorgon och hela året.Veckan gick jätteslött men det var i alla fall kul att träffa alla vänner och de nya sjuorna.På onsdagen fick jag i alla fall moppekortet så åkte ut till Petalax på kvällen då,blev nog riktigt skojj.På fredagen åkte jag till Malax på kvällen och var först ut och körde lite i Malax och sen bestämde jag,emma,alex,tina,lina och martina oss för att åka till stan.Åkte väl iväg halv 10 mot ABC och sen vidare mot hesburger och sen in i stan och runna åpå.Var hemma vid Emma ungefär 1.Sov där på natten och sen på dagen gick vi ut och fotograferade lite.
Åkte hem på kvällen och var meningen jag skulle till Molpe men blev inte så i sista sekund så blev en hemmakväll med morsan istället.Idag har jag inte gjort så mycket,ätit mat och bara slappat.Hörs när jag hör av mig!



3 SAKER OM MIG

Den 2012-08-14, kl 15:40:27
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
mat från viking line
1.Jag tycker inte alls om min kropp,jag vet det är många som inte gör det och tyvärr är jag likadan men ändå så orkar jag ändå inte träna eller göra något åt det,lat.
2.Jag är känslig mot mat,alltså jag tycker inte om så mycket olika sorter av mat,vågar inte smaka på ny mat men jag försöker lära mig.
3.Jag blir väldigt lätt kär,och sen har jag svårt att släppa taget om den personen.



FIRST DAY IN THE SCHOOL AGAIN

Den 2012-08-13, kl 20:32:31
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
 
 
bilder från instagram,kom ihåg att följa mig,heter naatashaa
Idag var det då första dagen i skolan igen.Började 12 och slutade 3,hade mest infodag så det gick lite trögt.När jag kom hem satt jag vi datorn och sen så gjorde mamma plättar.Farmor har också hunnit vara in en sväng.Var också ut och körde lite med moppe och sånt.Nu ska jag äta och göra mig färdig för natten och sånt och sen så ska jag kolla film.



BEFORE I STARTED TO KNOW YOU I HOPED YOU WOULD BE LIKE A NICE GUY AND NOT LIKE EVERYBODY ELSE BUT THEN I SAW THAT YOU´RE JUST LIKE ALL THE OTHER GUYS

Den 2012-08-12, kl 21:07:03
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
snatta en liten bild av Jennifer från Amandas villan.
Jag har helt enkelt tappat blogglusten men får se om det blit bättre nu när skolan börjar.Nå sen sist så har jag hunnit med att sälja kakor och bullar med Emma på onsdasdagen och sen på kvällen åkte jag till Amandas villa med Jennifer,Frida,Jennica och Amanda.Var uppe hela natten och hade riktigt trevligt.På torsdagen blev det konstens natt med brudan och det var nog riktgit trevligt med alla tjejer.Träffade mycket folk jag inte har sett på länge.På fredagen åkte jag till Malax på kvällen och var vid Kevin med tjejerna och spelade volleyboll och åt mat och sånt.På lördagen blev det fagerö dans och jag måste säga att det var en av dom bästa danserna på länge.Dansade i discot och var ute på parkeringen.Idag så vaknade jag halv 3 så annars har jag inte gjort så mycket.Imorgon börjar i alla fall skolan så hörs sen och ha det bra!



PLEASE HELP ME WHEN THINGS DON'T GO RIGHT

Den 2012-08-07, kl 20:59:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Vaknade halv 11.Åt frukost.Började baka.Åkte iväg på övningskörase klockan 3.Kom hem.Fortsatte baka.Blev färdig klockan 9.Kollar Top Model.Ska kolla någon film.Sen sova.Stiga upp tidigt imorgon.
 
Sådär nu fick ni en liten blick över min dag tänker inte berätta något mer men hoppas ni har haft en bra dag!



YOU ONLY LIVE ONCE SO TAKE CARE ON THE NICE DAYS CAUSE THEY MAYBE DON´T COME BACK

Den 2012-08-06, kl 21:16:35
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Här har det varit full rulle hela dagen.Vakande klockan 9 och slöade och åt frukost till halv 11.Klockan 11 åkte jag jag och ut sprang en bit,huh så jobbigt.Sen så solade jag lite fast det inte var så mycket solsken.Sen åt jag mat och tog det lite lungt en stund.Sen så började jag baka och ungefär någon gång så kom Amanda och Jennica hit bara sådär,men kul så.Dom var här en stund och sen när dom åkte förtsatte jag att baka.Och det har jag hållt på med så gått som hela kvällen med lite små pauser då och då.Farmor har också hunnit vara här och snackat lite.Har kommit ur duschen för en stund sen och nu så ska jag läsa ut min bok och sen någon gång tar jag natten.
har bland annat hunnit skaffa instagram så föjl mig där,mitt när är naatashaa



PLEASE TAKE ME HOME WITH YOU SO I CAN FEEL GOOD AGAIN

Den 2012-08-05, kl 20:47:24
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Huppsan,här hade det nog blivit en omedveten bloggpaus.Som ni vet i alla fall så har jag ju varit på resa,och denna gång blev det till Stockholm.Åkte på måndagen och kom hem på natten till lördagen.Resan har varit helt fantastisk och jag ska absolut flytta till Stockholm någon gång i mitt liv.Berättar mer om resan och bilder sen när jag hinner.
 
Igår så var jag i alla fall ´först till villan och åt mat med farmor och Sven-Erik och mamma och pappa.Åkte sen på kvällen till mormor där resten av släkten var.Satt där och åt och talade hela långa kvällen.Kom hem 12 och slockande väl kring 1.
 
Idag så har jag bakat hela dagen och nu på kvällen har vi har kalas eller nåt sånt nu när jag har fyllt för hela släkten.De har åkt för en timme sen och nu så blir det nog någon film eller så men vi hörs sen när jag har tid!



© Headerbilder från Wallpapers Wide
-

HELSINGFORS

Den 2012-08-30, kl 15:43:51
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejhallå!
Igår kväll kom jag hem från Helsingfors,har varit en himla kul resa och nu så ska ni få höra lite.På Tisdagen hade jag första timmen och sen åt vi och åkte sen iväg mot Hesa.Kom dit 4-5 och gjorde oss färdiga och åkte iväg på balett.Baletten var ganska tråkig men det gick.Kom hem 11-tiden efter ett stop på Hesburger.Var vakna hela natten,var runt och vandrade på runt hotellet och satt på någon terass och sen gick vi in och talade tills ungefär 5.Hann sova ungefär 2-3 timmar.På dagen belv det shopping,kom hem med byxor,hoppari,tröja och pyjamansshorts.Åkte hem klockan 2 och var hemma halv 8.Tack för en bra resa,elå na.
Idag så blev det i alla fall skolan som var helt okej och nu så ska jag väl inte göra så mycket,kanske börja packa,igen...

CALL ME TOMORRON AT 12 A'CLOCK

Den 2012-08-27, kl 19:41:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
sötisin miin
vassegoo
Första dan på skolveckan då.Hade gymnastik,usch då annars var väl skolan helt okej.När jag kom hem åkte jag och handlade i regnet och sen till Amanda och hämta en väska.Sen började jag packa och sen åt jag mat.Farmor var också in en stund.Håller ännu på att packa och lyssnar på musik.Imorgon åker jag till Helsingfors med några nior vi ska kolla på balett och sen sover vi i Helsingfors så jag antar vi hörs på onsdag!Ha det bra så länge!

HELGEN

Den 2012-08-26, kl 20:57:31
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
GRATTIS MAMMA I EFTERSKOTT
På fredagen belv det Åminnedans,kvällen blev jättebra fast regnet öste ner.Var in och dansade och stod ute på parkeringen och talade.Hade i alla fall förfest vid Linnéa och tog sen taxi till Åminne.Sovde vid Linnéa.Vaknade ungefär 10 och gjorde väl inte så mycket.Åkte hem sen och firade mamma som fyllder årGrattis mamma i efterskott!Tillbringade kvällen vid Vestanlid.Åt god mat,spelade spel och bara tog det lungt och hade kul.Idag så har jag kollat Sex and the City,duschat och lite smått och gott.
LATER

KISS ME WHEN YOU SEE I NEED JUST YOUR KISS

Den 2012-08-23, kl 20:33:35
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har varit i stan idag,eller efter skolan då.Emma kom också med så vi gick runt och shoppade lite här och där.Hittade en klänning,2 tröjjor,bh och en present till mamma.Var även och åt till dognai?,var i alla fall gott.Kom hem halv 9 och tog tag i alla läxor och nu kollar jag Robinson och ska äta lite och sen göra mig färdig för natten.

BE THE PERSON YOU WANT TO MEET

Den 2012-08-22, kl 20:26:44
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Onsdag idag då,dagen gick slött så dagen kändes riktigt jobbig.Hatar onsdagar.När jag kom hem åt jag mat och gjorde läxor och sånt.Bestämde mig sen för att stanna hemma för att bli frisk.Målade naglarna,kollade film,plockade ögonbrynen och till sist gick jag i duschen.Nu så ska jag kolla tv tills jag går och sover.
Imorgon bär det av till stan efter skolan så blir väl ingen bloggning före kvällen antar jag.

SICK WOMAN

Den 2012-08-21, kl 20:28:04
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Håller på att bli riktigt sjuk nu på sistone,ska försöka bli frisk tills häljen i alla fall.
Skolan gick ganska snabbt idag,kom på vad vi skulle göra på ung företagssamhet så det var ju bra.När jag kom hem gjorde jag alla hundra svåra läxor.Sen så fick mamma och jag lite främmande så vi kollade film och åt bulla och drack te.Nu så ska jag kolla Hart of Dixie och sen göra mig färdig för natten.

HELP ME WHEN I NEED YOU

Den 2012-08-20, kl 20:31:47
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Började med ny vecka idag då,jobbig dag med 2 timmar gymnastik och en rolig vänelevstimme.När jag kom hem solade jag lite och åt mat.Funderade också på att åka till Petalax men så blev det ej,lämnade hemma istället.Har just kommit ur duschen och nu kollar jag Top Model,hörs!

KISS ME LIKE YOU WANNA BE LOVED

Den 2012-08-19, kl 18:47:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Som ni märker så blir min bloggning bara dåligare och dåligare.Funderar på att sluta blogga eller börja på en ny blogg och få börja om,får se hur det blir.
I alla fall så har ju skolan börjat och jag ser inte alls fram emot imorgon och hela året.Veckan gick jätteslött men det var i alla fall kul att träffa alla vänner och de nya sjuorna.På onsdagen fick jag i alla fall moppekortet så åkte ut till Petalax på kvällen då,blev nog riktigt skojj.På fredagen åkte jag till Malax på kvällen och var först ut och körde lite i Malax och sen bestämde jag,emma,alex,tina,lina och martina oss för att åka till stan.Åkte väl iväg halv 10 mot ABC och sen vidare mot hesburger och sen in i stan och runna åpå.Var hemma vid Emma ungefär 1.Sov där på natten och sen på dagen gick vi ut och fotograferade lite.
Åkte hem på kvällen och var meningen jag skulle till Molpe men blev inte så i sista sekund så blev en hemmakväll med morsan istället.Idag har jag inte gjort så mycket,ätit mat och bara slappat.Hörs när jag hör av mig!

3 SAKER OM MIG

Den 2012-08-14, kl 15:40:27
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
mat från viking line
1.Jag tycker inte alls om min kropp,jag vet det är många som inte gör det och tyvärr är jag likadan men ändå så orkar jag ändå inte träna eller göra något åt det,lat.
2.Jag är känslig mot mat,alltså jag tycker inte om så mycket olika sorter av mat,vågar inte smaka på ny mat men jag försöker lära mig.
3.Jag blir väldigt lätt kär,och sen har jag svårt att släppa taget om den personen.

FIRST DAY IN THE SCHOOL AGAIN

Den 2012-08-13, kl 20:32:31
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
 
 
bilder från instagram,kom ihåg att följa mig,heter naatashaa
Idag var det då första dagen i skolan igen.Började 12 och slutade 3,hade mest infodag så det gick lite trögt.När jag kom hem satt jag vi datorn och sen så gjorde mamma plättar.Farmor har också hunnit vara in en sväng.Var också ut och körde lite med moppe och sånt.Nu ska jag äta och göra mig färdig för natten och sånt och sen så ska jag kolla film.

BEFORE I STARTED TO KNOW YOU I HOPED YOU WOULD BE LIKE A NICE GUY AND NOT LIKE EVERYBODY ELSE BUT THEN I SAW THAT YOU´RE JUST LIKE ALL THE OTHER GUYS

Den 2012-08-12, kl 21:07:03
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
snatta en liten bild av Jennifer från Amandas villan.
Jag har helt enkelt tappat blogglusten men får se om det blit bättre nu när skolan börjar.Nå sen sist så har jag hunnit med att sälja kakor och bullar med Emma på onsdasdagen och sen på kvällen åkte jag till Amandas villa med Jennifer,Frida,Jennica och Amanda.Var uppe hela natten och hade riktigt trevligt.På torsdagen blev det konstens natt med brudan och det var nog riktgit trevligt med alla tjejer.Träffade mycket folk jag inte har sett på länge.På fredagen åkte jag till Malax på kvällen och var vid Kevin med tjejerna och spelade volleyboll och åt mat och sånt.På lördagen blev det fagerö dans och jag måste säga att det var en av dom bästa danserna på länge.Dansade i discot och var ute på parkeringen.Idag så vaknade jag halv 3 så annars har jag inte gjort så mycket.Imorgon börjar i alla fall skolan så hörs sen och ha det bra!

PLEASE HELP ME WHEN THINGS DON'T GO RIGHT

Den 2012-08-07, kl 20:59:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Vaknade halv 11.Åt frukost.Började baka.Åkte iväg på övningskörase klockan 3.Kom hem.Fortsatte baka.Blev färdig klockan 9.Kollar Top Model.Ska kolla någon film.Sen sova.Stiga upp tidigt imorgon.
 
Sådär nu fick ni en liten blick över min dag tänker inte berätta något mer men hoppas ni har haft en bra dag!

YOU ONLY LIVE ONCE SO TAKE CARE ON THE NICE DAYS CAUSE THEY MAYBE DON´T COME BACK

Den 2012-08-06, kl 21:16:35
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Här har det varit full rulle hela dagen.Vakande klockan 9 och slöade och åt frukost till halv 11.Klockan 11 åkte jag jag och ut sprang en bit,huh så jobbigt.Sen så solade jag lite fast det inte var så mycket solsken.Sen åt jag mat och tog det lite lungt en stund.Sen så började jag baka och ungefär någon gång så kom Amanda och Jennica hit bara sådär,men kul så.Dom var här en stund och sen när dom åkte förtsatte jag att baka.Och det har jag hållt på med så gått som hela kvällen med lite små pauser då och då.Farmor har också hunnit vara här och snackat lite.Har kommit ur duschen för en stund sen och nu så ska jag läsa ut min bok och sen någon gång tar jag natten.
har bland annat hunnit skaffa instagram så föjl mig där,mitt när är naatashaa

PLEASE TAKE ME HOME WITH YOU SO I CAN FEEL GOOD AGAIN

Den 2012-08-05, kl 20:47:24
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Huppsan,här hade det nog blivit en omedveten bloggpaus.Som ni vet i alla fall så har jag ju varit på resa,och denna gång blev det till Stockholm.Åkte på måndagen och kom hem på natten till lördagen.Resan har varit helt fantastisk och jag ska absolut flytta till Stockholm någon gång i mitt liv.Berättar mer om resan och bilder sen när jag hinner.
 
Igår så var jag i alla fall ´först till villan och åt mat med farmor och Sven-Erik och mamma och pappa.Åkte sen på kvällen till mormor där resten av släkten var.Satt där och åt och talade hela långa kvällen.Kom hem 12 och slockande väl kring 1.
 
Idag så har jag bakat hela dagen och nu på kvällen har vi har kalas eller nåt sånt nu när jag har fyllt för hela släkten.De har åkt för en timme sen och nu så blir det nog någon film eller så men vi hörs sen när jag har tid!

© Headerbilder från Wallpapers Wide