YOU ALWAYS MAKE ME SMILE

Den 2012-11-29, kl 20:38:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Åkte till Närpes idag efter skolan så därför har jag inte kunnat blogga.Åkte till mormor och morfar och bakade lussekatter med mormor.Gör det varenda år och fortfarande lika mysigt.Bilder kommer sen.Åkte sen och handlade till Hapla Halli,fick hem shampoo,balsam,juldekorationer och självklart en julkalender,haha.
Skolan gick annars snabbt idag.Hade 2 timmar musikalövning och en timme luciaövning.Resten var en timme franska och 2 teoritimmar.Nu så ska jag pynta lite i mitt rum och sen kolla dhw,ha de gött.



MUSIC IS THE BEST WHEN NO ONE ELSE WANT TO LISTEN ON YOUR PROBLEMS

Den 2012-11-28, kl 20:28:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Får helt enkelt inte nog.Så himla bra och man bara försvinner in i sina egna tankar,bästa som finns.Som såna dåliga dagar då är det bäst att bara få försvinna ett tag,just ja,talar ju såklart om musik.Har blivit helt fäst,måste lyssna dygnet runt.Nå annars så blev det inget av att träna,orkade inte alls,latis här.Får bli en annan dag.Får inte falla in i nåt sånt här latismoment nu,har inte tid med det.Har istället kollat dhw hela kvällen och har gråtit och gråtit.Har varit så sorgligt,haha.Nu så ska jag kolla mera serier och gråta lite till.



JUST SAY MY NAME AND I WILL SMILE

Den 2012-11-28, kl 15:28:05
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Fick världens sötaste present av Amanda idag som har varit bort,sött <3
Hemma nu från en jobbig onsdag,showdans var riktgit skojj idag fast jag var trött.Danserna börjar bli färdiga nu också.Modersmål och religion var de ända roliga timmarna,eller okej timmarna.Ikväll så är det gym som står på schemat men tror jag skippar det idag.Känns som nu när jag tränar på egen hand så blir gymmet bara tråkigare och tråkigare.Åker istället ut på min springtur som jag gör nu,sen blir det väl lite träning hemma istället.Ha de gött.



I MISS THE OLD AND GOOD TIMES

Den 2012-11-27, kl 20:29:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
instagram, @naatashaa
Åkte nog ut och sprang ikväll och när jag kom hem gjorde jag några magträningar.Var hur härligt sen när jag var färdig,känslan efter att man har tränat,fantastisk.Sen så har jag försökt sova,ätit en nyttig fruktsallad,chillat och funderat över julklappar,finns så mycket jag vill ha!Nu så sitter jag och lyssnar på favoritmusik och längtar tills helgen,musik <3.Vad skulle jag göra utan musik?Förmodligen dö,haha.Adios.



DAGENS OUTFIT

Den 2012-11-27, kl 15:52:42
Filed in Min garderob, Mitt liv | Kommentarer: 0
haha fin bild
 



MY LIFE MAY LOOK PERFECT BUT IF YOU LOOK REALLY CLOSE IT IS NOT

Den 2012-11-27, kl 15:39:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Orkar inte längre med det här vädret,tråkigt och mörkt.Behöver sol och värme!
Skoldagen började skit,Emilia och jag skulle gå och handla men affären öppnade först 10 och vi kom dit 20 över 9 så då stog vi utanför och frys i 40 minuter.Sen när vi kom tillbaka för att sy så fick symaskinerna nåt fel.Efter de två timmarna så gick allt bättre.Slutade dagen med vänelevsmöte som var riktigt trevligt,som vanligt.
När jag kom hem åt jag mat och nu sitter jag här och chillar.Har inga läxor tills imorgon,ska behöva träna men har absolut ingen ork.Tror jag sitter inne istället och myser.



I MISS YOU ALOT WHEN YOU ARE NOT HERE

Den 2012-11-26, kl 20:36:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
så jävla söta
Godis,dhw,mat,läxor,chill,sällskap och duschen så har min kväll sett ut.Mest chillat och ätit mat,måste nog åka ut och träna nån dag nu,haha.Känner mig helt sjuk nu,feber har jag nå inte men ska gå och äta lite småmat och hoppas på att det blir bättre,adios.



THE WAY YOU SMILE AT ME JUST MAKES ME HAPPY

Den 2012-11-26, kl 15:38:06
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
två sommarbilder
Morjens,har haft 2 timmar gymnastik idag och en timme uf och lite annat smått och gott.Nu så är jag hemma och laddar ner dhw säsong 3.Ikväll så ska jag göra ingenting,bara chilla eftersom vi inte har några prov,men ska nog måsta göra några läxor och kanske kolla någon twilightfilm eftersom jag inte har sett en enda och jag ska kanske åka med och kolla på den sista med några sötisar.Hejs.



S Ö N D A G

Den 2012-11-25, kl 20:43:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Igår så var det en månad till julafton,en månad (!!!!).Snart är det jul,jejj.Jag har inte ens börjat köpa julklappar än,brukar alltid vara ute tidigt men måste nog åka in någon dag nu.Annars så städade jag rummet och ändrade lite smått om i rummet.Nu så ska jag kolla dhw tills jag går och sover.



THIS TIME LAST YEAR EVERYTHING WAS SO DIFFERENT

Den 2012-11-25, kl 15:34:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
älskar bilden enormt
Japp.Har just ätit mat,blev tortillas idag också.Har också varit ut och sprungit och nu så ska jag städa rummet,usch.Nu så ska jag gå för det blir inte renare av att jag sitter här,hörs senare.



SOMETIMES YOU JUST NEED TO FORGIVE YOURSELF AND MOVE ON

Den 2012-11-25, kl 11:47:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
kry på dej Jennifer <3
Chillsöndag idag då.Helgen har bara flygit förbi,igår så blev det ensam hemma film med mamma.
Idag när jag vaknade bestämde jag mig för att baka en kladdkaka och så blev det,så nu har jag just ätit frukost.Idag så ska jag göra ingenting,kolla film,chilla och sånt härligt.
Ha det bra.



SOMETIMES I JUST NEED TO CRY,EVERYTHING JUST FEELS BETTER AFTER

Den 2012-11-24, kl 21:35:07
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
naaw
Hemmakväll it is.Kände det skulle vara bra det.Är borta så gott som varje helg.Hit och dit.Några flickor skulle nog ha kommit hit men det blev inte så.Har just kollat klart en film,inte så bra som jag trodde filmen skulle vara.Filmtips?Annars så har jag tränat idag men inte städat rummet,får bli imorgon.Har även ätit tortilllas,mums.Min dag har inte varit så mycket intressantare.Nu så ska jag gå och kolla om mamma har någon rolig film att kolla på,ta e longt me supase.



I M I S S Y O U

Den 2012-11-24, kl 12:37:04
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan.
Igår så åkte jag iväg till Malax.Kvällen började ganska dåligt men slutade bra.Var ute och gick,skrattade och var också ut och körde.Kom väl hem halv 1-tiden.
Idag så vakande jag 11 och började städa direkt jag steg upp?Bara mitt rum kvar nu,sen åt jag en härlig lördagsfrukost.Annars så har jag inte gjort så mycket mer.Härligt att bara få chilla.Nu så ska jag gå ut och träna och sen så ska jag städa.Uppdater mer om vad som händer ikväll!



FINALLY IT IS MY DAY

Den 2012-11-23, kl 15:27:50
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
bildbrist
Vet aldrig riktigt hur jag ska börja att skriva men nu har jag ju kommit igång.Äntligen fredag säger jag bara,alla prov är över,för den här veckan åtminstone.Annars så gick finskaförhöret bra,blev en 10.Ikväll så har jag ingen aning om vad som händer,hänger bara på.Hemma sitter jag inte.Nu så ska jag gå och fundera vad vi ska äta ikväll,hoppas på tortillas!



ALL I WANNA SAY,I MISS THE GOOD TIMES

Den 2012-11-22, kl 20:26:57
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Jepp,hejsan.Min kväll har bestått av geografi- och finskaplugging.Känns hemskt att bara skriva att jag pluggar hela tiden för jag får ändå inte bara i prov,eller idag fick vi ut matteförhör och det gick bra!Avslutade min kväll med magträningar och sen gick jag i duschen.Nu så ska jag bara kolla dhw som jag inte har hunnit med,adios!



I WANNA GO SOMEWHERE THERE NO ONE TELLS HOW YOU SHOULD BE

Den 2012-11-22, kl 15:33:18
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Ännu en skoldag över,hade franskaprov idag och det gick helt enkelt inte bra.Väntar på mat nu och sen så kommer min kväll att bestå av plugg på förhör,skulle helst bara vilja åka ut och springa med musik i öronen och få åka bort en stund.Om jag hinner åker jag väl ut och springer men först dhw.



KNOW HOW MÄSSA

Den 2012-11-21, kl 20:55:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Äntligen hemma!Skolan var jobbig och dagen gick otroligt slött.Åkte till Erica efter skolan sådär lite random.Cillade nog bara och skrattade och sånt där.Åkte sen och åt till Metropolis och sen åkte vi in till stan på Know How mässa.Var hur trevligt som helst,lärde mig mycket,träffade på Redrama och hann även skämma ut mig också ett x-antal gånger.Nu så ska jag gå har massor med läxor,usch hörs imorgon!
 



I ALWAYS FALL FOR THE STUPID GUYS

Den 2012-11-20, kl 20:30:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Mitt humör har helt svängt ikväll,blev på mycket bättre humör när jag åkte ut och tränade.Annars så har jag försökt öva på franska men farmor har varit här ikväll så.Pappa fyller sådär idag också,grattis! <3 Nu så ska jag snart få gå och lägga huvudet på kudden och få sova som jag har längtat men först några dwh avsnitt.



YOU BROKE MY HEART AND I WOULD ALSO WANNA BREAK YOURS BUT I AM GONNA CRY A LITTLE BIT AND MOVE ON LIKE NOTHING HAVE EVER HAPPEND

Den 2012-11-20, kl 15:11:09
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Dagen har gått riktigt snabbt,på uf kom vi lite framåt men inte mycket.Mitt humör idag började på 100 och slutade på 0.Nåja sånt man får ta.Ikväll så skulle jag bara vilja gå och slänga huvudet under täcket men franskan väntar på mig ikväll också.Ska också försöka åka ut och springa och träna eftersom det är länge sen.



I DON'T WANT YOU TO GO,I NEED YOU HERE WITH ME

Den 2012-11-19, kl 20:33:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har enormt med kläder men hittar ändå inget att klä på mig imorgon,typiskt,och jag vet det är stökigt
Franskapluggandet har väl inte gått så bra,har istället kollat tv med mamma och pappa men lite har jag lärt mig.Annars så har inte min kväll varit så mycket roligare,avslutade i alla fall kvällen med massage.Nu så ska jag sitta och lyssna på musik men först så ska jag äta.



DON'T THINK PEOPLE'S WILL EVER ASK YOU HOW YOU FEEL EVEN IF YOU ASK THEY THAT CAUSE THEY DON'T CARE ABOUT HOW YOU FEEL

Den 2012-11-19, kl 16:09:34
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



YOU MAKE ME SMILE BUT YOU ALWAYS MAKE ME CRY

Den 2012-11-19, kl 16:04:50
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hörlurarna i öronen och favoritmusiken gör det till bästa måndagsmys.
Annars så har mitt humör gått från 100 till 0 i skolan men förutom det har det varit en fin måndag.
Ikväll skulle jag bara vilja sitta och lyssna på musik och drömma mig bort men tyvärr så väntar franskaböckerna på mig och lite annat smått och gott,behöver helg!
 



FRÅGOR OCH SVAR

Den 2012-11-18, kl 20:32:13
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Fråga: vems hand är det på bilden? :D
Svar:Haha det är kevins :D
 
Fråga:vem är matias och jens?
Svar:Det är nog några kompisar från pörtom :)
 
Kul med frågor,fråga mer!



I LIKE YOUR SMILE BUT WHAT ABOUT YOUR ATTITUDE?

Den 2012-11-18, kl 20:27:43
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Här var det mycket bloggning.Har helt enkelt inte hunnit.
På lördagskvällen åkte jag till Malax ungefär runt 8.Åkte först till Linnéa och åt tortillas med några sötisar.Satt sen bara och skrattade och sen gick vi ut och gå och då gick jag till Hannes och kolla film en stund.Åkte sen hem med Amanda runt halv 12.Idag så har jag varit på min första julöppning,haha.Lyssnade på Linnéa,åt på Subway och skämde ut och oss hela högen.Fick även hem hårprodukter,smink,en tröjja och nåt sånt.Då jag kom hem övade jag lite på matte och nu så ska jag måsta öva på finska litegrann men tror jag tar och kollar dhw istället.Ny vecka imorgon!



I MISS YOU

Den 2012-11-17, kl 15:01:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0



ARE WE DON'T FRIENDS ANY MORE?

Den 2012-11-17, kl 12:59:06
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
oppner,från igår
Här sitter jag nudå fast jag har massor att göra.Ska träna,öva på förhör och prov som jag har i veckan och fundera och fixa mig till kvällen och städa.
Igår så åkte jag tilll Malax halv 8 och åkte tilll Kevin då och to nain, sen så kom Jens och Mattias och några andra och då åkte jag,Linnéa och Emma ut och köra med dom tills halv 12.Gick sen runt i Malax helt själv,haha men mötte på Lina och Tommy så blev ju lite roligare.Mamma kom väl efter mig halv 1,så somnade väl kring 2.Nu så ska jag gå så hörs vi mera sen.



THERE ARE THE LITTLE THINGS THAT YOU DO THAT MAKES ME HAPPY

Den 2012-11-16, kl 15:07:15
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Äntligen fredag.Skolan har gått slött och jag har haft en riktigt dålig dag  men äntligen är den över,sitter hemma nu och bara tar det lungt.Äter godis och funderar över kvällen.Har lite olika alternativ,ska i alla fall inte sitta hemma själv.Får se hur det slutar.Slänger kanske in ett inlägg före jag åker nånvart.Ha en bra fredag.



GIRLS WANNA HAVE FUN,AND YES I WANA HAVE FUN

Den 2012-11-15, kl 20:26:52
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
kände för att pigga upp inlägget med lite halloweentema
Helg imorgon och skönt det,men har inga planer så känns lite tråkigt,eller om det blir som jag vill på fredagen så blir det bra.Blir väl kanske fest på lördag men får se vart det bär av.Åkte ut och sprang ikväll och fick rensa hela huvudet.Härlit!När jag kom hem tränade jag lite till och sen gick jag i duschen.Nu så ska jag kolla serier och bara ta de lungt,japp.



MY ROOM

Den 2012-11-15, kl 16:18:00
Filed in Mina foton, Mitt liv | Kommentarer: 0
lite småbilder,inte så bra som jag velat men orkade inte heller,får bli bättre sen.



M Y S P Y S

Den 2012-11-15, kl 15:21:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan,började min dag med att försova mig 45 minuter,fint.Hann nog helt bra till slut.Skolan har gått helt bra,chillade mest på franska,härligt!Ikväll så ska jag fotografera rummet så ni får kanske se lite bilder,åka ut och träna, och göra läxor.Nästa vecka så har jag 2 förhör och 1 prov vad jag vet om och sen på onsdagen så ska jag åka till någon mässa så får se hur det blir med allt bloggande men ska i alla fall bli skönt med helg!



DAGENS INSPIRATION

Den 2012-11-14, kl 20:25:28
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0



I MAY SMILE ON PICTURES AND IN REALITY BUT INSIDE I AM CRYING A RIVER,WHY DID YOU LEAVE ME?

Den 2012-11-14, kl 19:27:39
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
skolan idag och ikväll efter gymmet
Sitter nu och läser en tidning med massor med inspiration om träning så nu så ska jag ta mig i kragen och börja på riktitgt,har hittat några riktigt bra tips.Woho,träning!Åkte nog till gymmet ikväll och det var hur härligt som helst,blev trött som tusan med det var nog värt det.Nu så ska jag göra engelskaläxan och sen kolla dhw.



THERE ARE 3 THINGS I WANT

Den 2012-11-14, kl 15:41:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0



I MISS ALL THE TIMES WHEN YOU SAID HI AND SMILED AND YOU WERE A GOOD ONE,I MISS THOSE TIMES WHEN IT WAS JUST YOU AND ME,YES JUST YOU AND ME

Den 2012-11-14, kl 15:31:05
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hemma från en jobbig skoldag,har gått så trögt hela dan.När jag kom hem så fick jag höra en bra nyhet så blev lite glad eftersom jag har varit så nere hela dagen.Ikväll så ska jag ut och springa tänkte jag,ska verkligen gå i gång nu med träningen om jag skull orka.Blir inget gym,så då åker jag istället ut!



I NEED YOU TO GIVE ME A HUG AND THAT'S IT.THE END.

Den 2012-11-13, kl 19:39:30
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Tänkte säga hej,så hej!Inte så mycket annat.Ska packa gymnastikväskan nu och sen käka
en macka.Hörs imorgon om jag överlever skoldagen.



I WANT THE THING THAT EVERYONE HAVE,CAUSE I HAVE NEVER HAD IT AND I WANT IT

Den 2012-11-13, kl 17:54:50
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Kom just hem från springturen,blev cirka 5 kilometer så jag är nöjd.Nu så ska jag belöna mig med dhw säsong 2 och myspys.Bästa tisdagsmys.



I MAY DON'T HAVE THE BEST LIFE,BUT A FEW MINUTES EVERY DAY MAKE MY DAY HAPPY IN A MOMENT

Den 2012-11-13, kl 15:59:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Dagens klädsel,kommer kanske bättre bilder sen.Men volangtoppen är från Bikbok och halsbandet från Ur och Penn,byxrona är Dr Denim.
Förra inlägget så måsta jag skriva av mig.Har haft en helt bra dag,4 timmar tillval.Har just ätit och ska börja skriva av finska nu och sen åka ut och springa,känner att det skulle bli bra så.Måste få komma in i min egna lilla värld en stund och tänka.Skulle kunna skriva en miljon ord men det får bli bra såhär så hörs vi!



HUR SKA DET GÅ?

Den 2012-11-13, kl 15:45:48
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Första skoldagen nudå och orkar inte längre,haha.Hatar skolan enormt och ska ändå försöka åka till gymnasiet?Hur ska det gå,nej usch och fy och blää.Klarar inte av högstadiet så hur ska det då gå i gymnasiet?Men alla klarar ju det,eller nästan?Blir jag en av de som inte klarar det?Blir ju enormt många prov och förhör.Läser bloggar och alla bara klagar på allt men dom klarar det.Blir godkända i prov,åtminstone de flesta.Hur ska det gå?Kommer jag inte att orka?Kommer jag att sluta mitt i hela allt?Så många frågor men inga svar.



I COULD DIE FOR YOU,BUT WOULD YOU EVEN VISIT ME IF I AM SICK?

Den 2012-11-12, kl 20:30:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Känns som söndag idag men nejj.Har packat upp allting ikväll från resan,duktigt.Annars så har jag kollat serier och duschat.Skolan väntar imorgon så blir att packa väskan nu och sånt.Hoppas ni har det bra och lever livet!



YOU AND YOUR ATTITUDE IS JUST BULLSHIT BUT YOUR EYES AND SMILE MAKE ME WEAK

Den 2012-11-12, kl 16:48:01
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Nu så har jag gjort alla läxor,eller dom jag kan.Där ovanför fick ni en bild på klänningen jag köpte,jag vet jag ser enormt fet ut men den är ju fin ändå.Bättre bilder kommer sen.Nu så ska jag kolla dhw och försöka plocka upp i rummet lite...



SVERIGEBILDER

Den 2012-11-12, kl 15:25:55
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Åkte som sagt ner till Åbo på Torsdagen och åt mat på båten och shoppas loss på taxfree,haha.
Dagen efter åkte vi iväg till Tärnsjö.
Chillade vid gammelmormor och gick sen och handlade och chillade med Anja vid skolan.
Var sen också till Jespers och Petras lägenhet,mysigt.
Sen på kvällen kom hela tjocka släkten till gammelmormor och åt och hade kul hela kvällen.
På lördagen åkte vi och shoppade till Västerås,hittade världens finaste julfestklänning och några andra saker.Åt också mat på Ikea.
På kvällen åkte vi till Carola och åt mat med hela stora tjocka släkten och myste med världens sötaste småkusin <3.Fick även hur många skratt som helst hela kvällen,normal släkt jo hej.
På söndagen åkte vi till Sara och Jonas hus och kollade in det.Måste vara ett av dom finaste husen,amazing.
Sen så chilla vi bara tills vi åkte hem.
tå va e slut.
 



SVERIGE FÖR HELA BUNTEN

Den 2012-11-12, kl 14:08:06
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan!Har kommit hem idag och härligt det.Har haft det superbra,men det har varit för kort.Bilder från shoppingen och från resan kommer sen.Nu så ska jag göra massor av läxor jag har missat och bara chilla och njuta av att inte måsta gå i skolan idag,hähä.
 



SÖTT

Den 2012-11-08, kl 13:00:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
älskar er!



I'M GONNA MISS YOU SO MUCH,SO MUCH THAT I WILL BREAK

Den 2012-11-07, kl 20:29:51
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Ikväll så har det känts som om det har varit massor med folk i hela huset men det har nog bara varit vi 3,antagligen så när alla stressar runt med all packning,haha.Nå som ni förstår så har jag packat ikväll och gjort läxor inte så mycket som jag skulle ha kunnat men.Nu så ska jag kolla ett dhw avsnitt efter min dag.Det här blir också mitt sista inlägg nu då jag åker bort men är tillbaka på måndagen så syns då.Slänger kanske in ett inlägg om jag får tid eller nåt sånt,ha det bra!



I LIKE YOU AND I WANNA KNOW HOW IT'S GOING TO END,JUST YOU AND ME

Den 2012-11-07, kl 15:31:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Dageens,hitta en gammal tröjja så drog på mig den idag och den är supermysig.Annars så har skolan varit helt okej.Ikväll så ska jag packa,göra läxor då jag ska vara borta,duscha och göra mig 100 % frisk tills imorgon.Men nu så ska jag gå och fixa mat.



NO ONE OF MY FRIENDS KNOW ABOUT YOU,AND THAT'S GOOD CAUSE THIS IS NOT REALITY

Den 2012-11-06, kl 19:48:16
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Blir lite på bättre humör ikväll när man läser på facebook om alla som är sjuka,hähä och såna här texter förgyller också mina dagar.Nå 37 grader går jag runt med ännu så får se med skolan,orkar inte vara hemma.Nå nu så ska jag fixa lite mat åt mig och sen kolla dhw och läsa bloggar.



I MISS YOU A LOT,OR MORE THAN A LOT. IF I CAN'T MEET YOU TOMORROW I WILL BREAK

Den 2012-11-06, kl 16:09:13
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Min dag.Har packat tills torsdagen och provat kläder.Har också läst Elsas Hemlighet,helt fantastiska böcker.Dör lite.Ikväll så ska jag packa på riktigt,har bara kastat allt i kappsäcken allt så måste organisera allt.Annars så är det bättre här,men nu så ska jag kolla dhw.



I WANT YOU TO GET CLOSER TO ME

Den 2012-11-06, kl 10:24:10
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
saknar <3
Hemma idag också,ögonen är bättre idag och febern är också lägre idag så får hoppas på skolan imorgon.Har kollat serier nu och ätit frukost och ska snart börja packa tills vi åker till Sverige.Hoppas ni har det bra!
 



I HEARD YOU´RE A PLAYER,NICE TO MEET YOU I AM THE COACH

Den 2012-11-05, kl 15:09:23
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
föjl mig på instagram,naatashaa
 
 
 
 
 



IT'S YOU I NEED TODAY,YOU MAKE ME HAPPY WHEN YOU SMILE

Den 2012-11-05, kl 14:57:16
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan hoppsan.Håller på att bli frisk idag eller så har jag bara en tur dag.Var och tog halsprov idag,uscöh.Väntar på medicin idag och hoppas jag ska få något så jag ska bli bättre.Har kollat serier idag och ikväll så måste jag räkna all matte jag har missat.



SHOPPING I STAN

Den 2012-11-05, kl 14:00:32
Filed in Min garderob, Mitt liv | Kommentarer: 1
vinterskor
från Cubus och Vero moda.Köpte också underkläder+ en hoppari men orkade inte ta bild.
 



U S A

Den 2012-11-05, kl 12:09:09
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Okej,var första dagen på Disneyland och gjorde allt skoj,tog bilder med Mimmi,Långben,Kalle Anka med mera.
Hitta Nemo uppe i vänstra hörnet,haha.Åkte runt i båtar och bilar och checkade runt hela Disneyland.På kvällen så sköts raketer och sånt mysigt.
Var på Disneyland dagen efter också.Gick runt och tog bilder och åkte i berg och dalbanor.
Kollade på någon show med söta figurer och HSM3,haha.Bilden på mig och Matilda är lite lurig,haha.
Mera shower,och där fick ni en bild på en söt raket också,naaw.Åkte också till Walk of Fame och tog bilder och blev avis på alla kändisar.
Åkte sen runt på en tur i Hollywood med bil och fick se kändisars hus,wow.Huset där uppe i höger är Mikael Jacksons hus,haha,tror jag.
Var sen på en kväll och såg när det var premiär på Old dogs,eller stog och tog bilder på känt folk.Och tyvärr det är inte så häftigt som det ser ut...Åkte sen en dag till Universal Studios,in looove.Bilarna är från filmen Tillbaka till framtiden och bilden längst ner till höger är där dom spelar in filmer.
De tre första bilderna är från när dom visade hur det går till när det börjar regna enormt och blir typ översvämning.Den sista bilden är nog någon scen ur något.
Den första bilden är tagen där dom spelar in Desperate Houswieves,hähä.Sen där dom spelar in filmen Grinchen?Och sen så där det har varit nån olycka i någon film,till sist någon show.
Åkte också till Grand Canyon,var hur rädd som helst så stog mest bara vid sidan men det var enormt fint,enormt.
Dom sista dagarna åkte vi till en ranch där vi bodde.Hade det härligt,världens mest avslappnande ställe.Red på hästar,åt uppe i bergen en morgon och tog det bara lungt,härligt.
Var till Tombstone en dag och gick runt där och såg på shower och åt i en saloon.Såg också en jordekorre,eller inte jag men söt är den ju.
Den nästasista bilden är från ranchen då det var barbequekväll?Åt god mat och hade det mysigt.Var också till mammas kusin,Annika och hennes familj.De hade världens finaste hus och allting,avudsjuk.
Ja,bilderna är gamla,jättegamla eller några år men fick tråkigt så tänkte jag skulle slänga upp några bilder.Säg till om ni vill se mer.Om jag har förklarat dåligt så har jag men resan var den absoluta bästa resan,hur häftigt som helst.



I LOVE YOUR EYES,YOUR SMILE,YOU FACE,YOUR PERSONALITY,I LOVE EVERYTHING WITH YOU BUT WHAT DO YOU LOVE ABOUT ME?

Den 2012-11-04, kl 20:39:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Sitter nu och lyssnar på One Direction låtar och videoklipp och är avundsjuk till tusen på alla som ska få åka på deras konsert i Sverige...Jagåvill.Nå har bara chillat ikväll,som man gör när man är sjuk?Ska kolla serier nu och sånt,blir nog ingen skola imorgon så chill det,men blir att åka och ta halsprov,usch hatar att vara sjuk.saknar dej.



I WANNA HAVE SOMEONE THAT HUGS ME WHEN I NEED A HUG AND THAT UNDERSTAND ME IN EVERY MOMENTS AND THAT WILL LOVE ME FOR WHO I AM

Den 2012-11-04, kl 17:59:33
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0



EVERYONE HAS SOMEONE,BUT HERE I SIT ALL ALONE,NO ONE CARES NO ONE WANNA TALK,NOT EVEN YOU

Den 2012-11-04, kl 17:57:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Fortfarande lika sjuk,om ni funderade,haha.Sitter och får lite partyfeelings nu medan jag lyssnar på musik,helt okej.Blir nog att vänta med det några helgar...Nå har börjat kolla en ny serie idag.Hörni om ni vill se vad jag har shoppat i stan så säg till.Ska gå nu så hörs vi!



WHEN YOU SAID THAT ONE THINHG, MY HEART JUMPED OVER A STEP AND NOW I CAN'T STOP SMILING

Den 2012-11-04, kl 12:06:57
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har gått och blivit ännu värre förkyld nu.Har ögoninflammation,feber,ont i halsen,kan ha angina och ja allt sånt hemskt.Orkar inte mer.Idag så ska jag göra inget alls,bara chilla och blir nog ingen skola imorgon så.



I LIKE YOU AND I NEVER WANNA LOSE YOU,YES YOU

Den 2012-11-03, kl 21:41:17
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Sjukling hej här.Känns jobbigt att bara skriva att jag är sjuk hela tiden men så är det.Åkte som sagt till farmor ikväll och har umgåtts med världens gulligaste tjej,Alissa.Hur söt som helst.Kvällen har ju inte varit som alla andra,blev ju nog lite avis när man kollar på alla andra som har halloweenfest och sånt,tar e som e kommer.Får ta det sen när jag kommer hem från Sverige.Kan fortfarande inte äta något,eller jag kan men tar så jävla sjukt,måste åka och ta halsprov nån dag och hoppas på att jag inte har angina.Nå nu ska jag chilla och chilla resten av kvällen medan resten av världen festar,ta e longt!



WHEN I SEE YOU I CAN´T STAY ANYMORE,YOU MAKE ME WEAK

Den 2012-11-03, kl 16:08:14
Filed in Mina foton, Mitt liv | Kommentarer: 0



DO YOU DON'T LIKE ME ANYMORE,YOU NEVER TALK TO ME ABOUT ANYTHING FUN ANYMORE,JUST YOUR STUPID PROBLEMS

Den 2012-11-03, kl 15:47:32
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
   
                            
Moii,har kommit hem från frissan för mer än en timme sen nu.Blev lite mörkare slingor och sånt där.När jag kom hem så hade vi främmande och ikväll så blir det att åka till farmor och äta och sånt med samma folk.Orkar inte längre men att vara sjuk,är bara jobbigt,kan inte ens svälja mat.Hoppas ni har det roligare än jag!



I HAVE NO ONE,CAN YOU BE MY ONE?

Den 2012-11-03, kl 10:37:55
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejjsan.Lördag idag då och sjuk är jag,mysit värre.Ska snart åka och färga håret och klippa det,eller åker klockan 1.Håller på och städa nu för vi ska få nå folk hit sen idag.Ska också göra mig frisk,äter halspastiller och dricker finrexin hela tiden.Vill göra nå skojj ikväll!Nå ska fortsätta städa nu så hörs vi!



IT IS FRIDAY AND I AM HAPPY,JÅÅ

Den 2012-11-02, kl 19:45:15
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Sitter nu hemma med världens värsta förkylning men Jennifer förgyller min dag med hennes talande,hehe.Tillbaka till sjukisen,kan inte svälja någon mat,eller jag kan men det tar så jävla sjukt och febern är väl kanske också tillbaka.
Nå skoldagen gick snabbt,fick ut prov och nöjd är jag.Åkte till stan efter skolan med morsan.Åkte först och åt och hämtade tillbaks min älskade telefon som jag har haft sönder 2 gånger på några månader.Alla bilder hade åkte bort på telefon så ledsen är jag för det men har ju några sparade på instagram så ja...Hittade också vinterskor och gymnastikbyxor och några tröjjor.Nu så ska jag bara chilla och försöka äta nåt resten av kvällen,ha de bäst,flodhäst!
 



I WANNA SHOW EVERYONE THAT I LIKE YOU AND THAT YOU LIKE ME BUT IT'S NOT THAT EASY

Den 2012-11-01, kl 20:35:06
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Imorgon är det äntligen helg,som jag har längtat.Har övat på hälsolära ikväll som sagt och chillat lite och ja...Nu så är mina tankar nog på helt annat runtom i världen.Ska samla ihop dem nu igen ikväll och försöka sova gott inatt eftersom förra natten blev det nog bara mardrömmar.Imorgon åker jag till stan efter skolan och sen åker jag väl någon annan vart så hörs när vi hörs,ha de bra sötisar.



DETÄRDUJAGVILLHAMENINTEKANFÅSÅJAGFÄLLERENTÅR

Den 2012-11-01, kl 17:15:21
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 



IT'S A NEW DAY,A NEW MONTH AND A NEW WOLRD,PLEASE BE NICE TO ME CAUSE I NEED IT

Den 2012-11-01, kl 15:26:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Sitter inlindad i min nya mysiga filt nu och myser,härligt att fira 1 november med,haha.Har kollat film 2 timmar idag och sånt.Nu så är jag hemma i alla fall och ikväll så ska jag plugga på hälsolära och finska som vi har imorgon fast vi skulle ha haft det idag.Ska också ta en lång och härlig dusch men nu så ska jag fixa mat.See you later alligator!



© Headerbilder från Wallpapers Wide
-

YOU ALWAYS MAKE ME SMILE

Den 2012-11-29, kl 20:38:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Åkte till Närpes idag efter skolan så därför har jag inte kunnat blogga.Åkte till mormor och morfar och bakade lussekatter med mormor.Gör det varenda år och fortfarande lika mysigt.Bilder kommer sen.Åkte sen och handlade till Hapla Halli,fick hem shampoo,balsam,juldekorationer och självklart en julkalender,haha.
Skolan gick annars snabbt idag.Hade 2 timmar musikalövning och en timme luciaövning.Resten var en timme franska och 2 teoritimmar.Nu så ska jag pynta lite i mitt rum och sen kolla dhw,ha de gött.

MUSIC IS THE BEST WHEN NO ONE ELSE WANT TO LISTEN ON YOUR PROBLEMS

Den 2012-11-28, kl 20:28:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Får helt enkelt inte nog.Så himla bra och man bara försvinner in i sina egna tankar,bästa som finns.Som såna dåliga dagar då är det bäst att bara få försvinna ett tag,just ja,talar ju såklart om musik.Har blivit helt fäst,måste lyssna dygnet runt.Nå annars så blev det inget av att träna,orkade inte alls,latis här.Får bli en annan dag.Får inte falla in i nåt sånt här latismoment nu,har inte tid med det.Har istället kollat dhw hela kvällen och har gråtit och gråtit.Har varit så sorgligt,haha.Nu så ska jag kolla mera serier och gråta lite till.

JUST SAY MY NAME AND I WILL SMILE

Den 2012-11-28, kl 15:28:05
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Fick världens sötaste present av Amanda idag som har varit bort,sött <3
Hemma nu från en jobbig onsdag,showdans var riktgit skojj idag fast jag var trött.Danserna börjar bli färdiga nu också.Modersmål och religion var de ända roliga timmarna,eller okej timmarna.Ikväll så är det gym som står på schemat men tror jag skippar det idag.Känns som nu när jag tränar på egen hand så blir gymmet bara tråkigare och tråkigare.Åker istället ut på min springtur som jag gör nu,sen blir det väl lite träning hemma istället.Ha de gött.

I MISS THE OLD AND GOOD TIMES

Den 2012-11-27, kl 20:29:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
instagram, @naatashaa
Åkte nog ut och sprang ikväll och när jag kom hem gjorde jag några magträningar.Var hur härligt sen när jag var färdig,känslan efter att man har tränat,fantastisk.Sen så har jag försökt sova,ätit en nyttig fruktsallad,chillat och funderat över julklappar,finns så mycket jag vill ha!Nu så sitter jag och lyssnar på favoritmusik och längtar tills helgen,musik <3.Vad skulle jag göra utan musik?Förmodligen dö,haha.Adios.

DAGENS OUTFIT

Den 2012-11-27, kl 15:52:42
Filed in Min garderob, Mitt liv | Kommentarer: 0
haha fin bild
 

MY LIFE MAY LOOK PERFECT BUT IF YOU LOOK REALLY CLOSE IT IS NOT

Den 2012-11-27, kl 15:39:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Orkar inte längre med det här vädret,tråkigt och mörkt.Behöver sol och värme!
Skoldagen började skit,Emilia och jag skulle gå och handla men affären öppnade först 10 och vi kom dit 20 över 9 så då stog vi utanför och frys i 40 minuter.Sen när vi kom tillbaka för att sy så fick symaskinerna nåt fel.Efter de två timmarna så gick allt bättre.Slutade dagen med vänelevsmöte som var riktigt trevligt,som vanligt.
När jag kom hem åt jag mat och nu sitter jag här och chillar.Har inga läxor tills imorgon,ska behöva träna men har absolut ingen ork.Tror jag sitter inne istället och myser.

I MISS YOU ALOT WHEN YOU ARE NOT HERE

Den 2012-11-26, kl 20:36:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
så jävla söta
Godis,dhw,mat,läxor,chill,sällskap och duschen så har min kväll sett ut.Mest chillat och ätit mat,måste nog åka ut och träna nån dag nu,haha.Känner mig helt sjuk nu,feber har jag nå inte men ska gå och äta lite småmat och hoppas på att det blir bättre,adios.

THE WAY YOU SMILE AT ME JUST MAKES ME HAPPY

Den 2012-11-26, kl 15:38:06
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
två sommarbilder
Morjens,har haft 2 timmar gymnastik idag och en timme uf och lite annat smått och gott.Nu så är jag hemma och laddar ner dhw säsong 3.Ikväll så ska jag göra ingenting,bara chilla eftersom vi inte har några prov,men ska nog måsta göra några läxor och kanske kolla någon twilightfilm eftersom jag inte har sett en enda och jag ska kanske åka med och kolla på den sista med några sötisar.Hejs.

S Ö N D A G

Den 2012-11-25, kl 20:43:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Igår så var det en månad till julafton,en månad (!!!!).Snart är det jul,jejj.Jag har inte ens börjat köpa julklappar än,brukar alltid vara ute tidigt men måste nog åka in någon dag nu.Annars så städade jag rummet och ändrade lite smått om i rummet.Nu så ska jag kolla dhw tills jag går och sover.

THIS TIME LAST YEAR EVERYTHING WAS SO DIFFERENT

Den 2012-11-25, kl 15:34:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
älskar bilden enormt
Japp.Har just ätit mat,blev tortillas idag också.Har också varit ut och sprungit och nu så ska jag städa rummet,usch.Nu så ska jag gå för det blir inte renare av att jag sitter här,hörs senare.

SOMETIMES YOU JUST NEED TO FORGIVE YOURSELF AND MOVE ON

Den 2012-11-25, kl 11:47:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
kry på dej Jennifer <3
Chillsöndag idag då.Helgen har bara flygit förbi,igår så blev det ensam hemma film med mamma.
Idag när jag vaknade bestämde jag mig för att baka en kladdkaka och så blev det,så nu har jag just ätit frukost.Idag så ska jag göra ingenting,kolla film,chilla och sånt härligt.
Ha det bra.

SOMETIMES I JUST NEED TO CRY,EVERYTHING JUST FEELS BETTER AFTER

Den 2012-11-24, kl 21:35:07
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
naaw
Hemmakväll it is.Kände det skulle vara bra det.Är borta så gott som varje helg.Hit och dit.Några flickor skulle nog ha kommit hit men det blev inte så.Har just kollat klart en film,inte så bra som jag trodde filmen skulle vara.Filmtips?Annars så har jag tränat idag men inte städat rummet,får bli imorgon.Har även ätit tortilllas,mums.Min dag har inte varit så mycket intressantare.Nu så ska jag gå och kolla om mamma har någon rolig film att kolla på,ta e longt me supase.

I M I S S Y O U

Den 2012-11-24, kl 12:37:04
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan.
Igår så åkte jag iväg till Malax.Kvällen började ganska dåligt men slutade bra.Var ute och gick,skrattade och var också ut och körde.Kom väl hem halv 1-tiden.
Idag så vakande jag 11 och började städa direkt jag steg upp?Bara mitt rum kvar nu,sen åt jag en härlig lördagsfrukost.Annars så har jag inte gjort så mycket mer.Härligt att bara få chilla.Nu så ska jag gå ut och träna och sen så ska jag städa.Uppdater mer om vad som händer ikväll!

FINALLY IT IS MY DAY

Den 2012-11-23, kl 15:27:50
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
bildbrist
Vet aldrig riktigt hur jag ska börja att skriva men nu har jag ju kommit igång.Äntligen fredag säger jag bara,alla prov är över,för den här veckan åtminstone.Annars så gick finskaförhöret bra,blev en 10.Ikväll så har jag ingen aning om vad som händer,hänger bara på.Hemma sitter jag inte.Nu så ska jag gå och fundera vad vi ska äta ikväll,hoppas på tortillas!

ALL I WANNA SAY,I MISS THE GOOD TIMES

Den 2012-11-22, kl 20:26:57
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Jepp,hejsan.Min kväll har bestått av geografi- och finskaplugging.Känns hemskt att bara skriva att jag pluggar hela tiden för jag får ändå inte bara i prov,eller idag fick vi ut matteförhör och det gick bra!Avslutade min kväll med magträningar och sen gick jag i duschen.Nu så ska jag bara kolla dhw som jag inte har hunnit med,adios!

I WANNA GO SOMEWHERE THERE NO ONE TELLS HOW YOU SHOULD BE

Den 2012-11-22, kl 15:33:18
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Ännu en skoldag över,hade franskaprov idag och det gick helt enkelt inte bra.Väntar på mat nu och sen så kommer min kväll att bestå av plugg på förhör,skulle helst bara vilja åka ut och springa med musik i öronen och få åka bort en stund.Om jag hinner åker jag väl ut och springer men först dhw.

KNOW HOW MÄSSA

Den 2012-11-21, kl 20:55:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Äntligen hemma!Skolan var jobbig och dagen gick otroligt slött.Åkte till Erica efter skolan sådär lite random.Cillade nog bara och skrattade och sånt där.Åkte sen och åt till Metropolis och sen åkte vi in till stan på Know How mässa.Var hur trevligt som helst,lärde mig mycket,träffade på Redrama och hann även skämma ut mig också ett x-antal gånger.Nu så ska jag gå har massor med läxor,usch hörs imorgon!
 

I ALWAYS FALL FOR THE STUPID GUYS

Den 2012-11-20, kl 20:30:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Mitt humör har helt svängt ikväll,blev på mycket bättre humör när jag åkte ut och tränade.Annars så har jag försökt öva på franska men farmor har varit här ikväll så.Pappa fyller sådär idag också,grattis! <3 Nu så ska jag snart få gå och lägga huvudet på kudden och få sova som jag har längtat men först några dwh avsnitt.

YOU BROKE MY HEART AND I WOULD ALSO WANNA BREAK YOURS BUT I AM GONNA CRY A LITTLE BIT AND MOVE ON LIKE NOTHING HAVE EVER HAPPEND

Den 2012-11-20, kl 15:11:09
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Dagen har gått riktigt snabbt,på uf kom vi lite framåt men inte mycket.Mitt humör idag började på 100 och slutade på 0.Nåja sånt man får ta.Ikväll så skulle jag bara vilja gå och slänga huvudet under täcket men franskan väntar på mig ikväll också.Ska också försöka åka ut och springa och träna eftersom det är länge sen.

I DON'T WANT YOU TO GO,I NEED YOU HERE WITH ME

Den 2012-11-19, kl 20:33:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har enormt med kläder men hittar ändå inget att klä på mig imorgon,typiskt,och jag vet det är stökigt
Franskapluggandet har väl inte gått så bra,har istället kollat tv med mamma och pappa men lite har jag lärt mig.Annars så har inte min kväll varit så mycket roligare,avslutade i alla fall kvällen med massage.Nu så ska jag sitta och lyssna på musik men först så ska jag äta.

DON'T THINK PEOPLE'S WILL EVER ASK YOU HOW YOU FEEL EVEN IF YOU ASK THEY THAT CAUSE THEY DON'T CARE ABOUT HOW YOU FEEL

Den 2012-11-19, kl 16:09:34
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YOU MAKE ME SMILE BUT YOU ALWAYS MAKE ME CRY

Den 2012-11-19, kl 16:04:50
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hörlurarna i öronen och favoritmusiken gör det till bästa måndagsmys.
Annars så har mitt humör gått från 100 till 0 i skolan men förutom det har det varit en fin måndag.
Ikväll skulle jag bara vilja sitta och lyssna på musik och drömma mig bort men tyvärr så väntar franskaböckerna på mig och lite annat smått och gott,behöver helg!
 

FRÅGOR OCH SVAR

Den 2012-11-18, kl 20:32:13
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Fråga: vems hand är det på bilden? :D
Svar:Haha det är kevins :D
 
Fråga:vem är matias och jens?
Svar:Det är nog några kompisar från pörtom :)
 
Kul med frågor,fråga mer!

I LIKE YOUR SMILE BUT WHAT ABOUT YOUR ATTITUDE?

Den 2012-11-18, kl 20:27:43
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Här var det mycket bloggning.Har helt enkelt inte hunnit.
På lördagskvällen åkte jag till Malax ungefär runt 8.Åkte först till Linnéa och åt tortillas med några sötisar.Satt sen bara och skrattade och sen gick vi ut och gå och då gick jag till Hannes och kolla film en stund.Åkte sen hem med Amanda runt halv 12.Idag så har jag varit på min första julöppning,haha.Lyssnade på Linnéa,åt på Subway och skämde ut och oss hela högen.Fick även hem hårprodukter,smink,en tröjja och nåt sånt.Då jag kom hem övade jag lite på matte och nu så ska jag måsta öva på finska litegrann men tror jag tar och kollar dhw istället.Ny vecka imorgon!

I MISS YOU

Den 2012-11-17, kl 15:01:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

ARE WE DON'T FRIENDS ANY MORE?

Den 2012-11-17, kl 12:59:06
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
oppner,från igår
Här sitter jag nudå fast jag har massor att göra.Ska träna,öva på förhör och prov som jag har i veckan och fundera och fixa mig till kvällen och städa.
Igår så åkte jag tilll Malax halv 8 och åkte tilll Kevin då och to nain, sen så kom Jens och Mattias och några andra och då åkte jag,Linnéa och Emma ut och köra med dom tills halv 12.Gick sen runt i Malax helt själv,haha men mötte på Lina och Tommy så blev ju lite roligare.Mamma kom väl efter mig halv 1,så somnade väl kring 2.Nu så ska jag gå så hörs vi mera sen.

THERE ARE THE LITTLE THINGS THAT YOU DO THAT MAKES ME HAPPY

Den 2012-11-16, kl 15:07:15
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Äntligen fredag.Skolan har gått slött och jag har haft en riktigt dålig dag  men äntligen är den över,sitter hemma nu och bara tar det lungt.Äter godis och funderar över kvällen.Har lite olika alternativ,ska i alla fall inte sitta hemma själv.Får se hur det slutar.Slänger kanske in ett inlägg före jag åker nånvart.Ha en bra fredag.

GIRLS WANNA HAVE FUN,AND YES I WANA HAVE FUN

Den 2012-11-15, kl 20:26:52
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
kände för att pigga upp inlägget med lite halloweentema
Helg imorgon och skönt det,men har inga planer så känns lite tråkigt,eller om det blir som jag vill på fredagen så blir det bra.Blir väl kanske fest på lördag men får se vart det bär av.Åkte ut och sprang ikväll och fick rensa hela huvudet.Härlit!När jag kom hem tränade jag lite till och sen gick jag i duschen.Nu så ska jag kolla serier och bara ta de lungt,japp.

MY ROOM

Den 2012-11-15, kl 16:18:00
Filed in Mina foton, Mitt liv | Kommentarer: 0
lite småbilder,inte så bra som jag velat men orkade inte heller,får bli bättre sen.

M Y S P Y S

Den 2012-11-15, kl 15:21:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan,började min dag med att försova mig 45 minuter,fint.Hann nog helt bra till slut.Skolan har gått helt bra,chillade mest på franska,härligt!Ikväll så ska jag fotografera rummet så ni får kanske se lite bilder,åka ut och träna, och göra läxor.Nästa vecka så har jag 2 förhör och 1 prov vad jag vet om och sen på onsdagen så ska jag åka till någon mässa så får se hur det blir med allt bloggande men ska i alla fall bli skönt med helg!

DAGENS INSPIRATION

Den 2012-11-14, kl 20:25:28
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

I MAY SMILE ON PICTURES AND IN REALITY BUT INSIDE I AM CRYING A RIVER,WHY DID YOU LEAVE ME?

Den 2012-11-14, kl 19:27:39
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
skolan idag och ikväll efter gymmet
Sitter nu och läser en tidning med massor med inspiration om träning så nu så ska jag ta mig i kragen och börja på riktitgt,har hittat några riktigt bra tips.Woho,träning!Åkte nog till gymmet ikväll och det var hur härligt som helst,blev trött som tusan med det var nog värt det.Nu så ska jag göra engelskaläxan och sen kolla dhw.

THERE ARE 3 THINGS I WANT

Den 2012-11-14, kl 15:41:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

I MISS ALL THE TIMES WHEN YOU SAID HI AND SMILED AND YOU WERE A GOOD ONE,I MISS THOSE TIMES WHEN IT WAS JUST YOU AND ME,YES JUST YOU AND ME

Den 2012-11-14, kl 15:31:05
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hemma från en jobbig skoldag,har gått så trögt hela dan.När jag kom hem så fick jag höra en bra nyhet så blev lite glad eftersom jag har varit så nere hela dagen.Ikväll så ska jag ut och springa tänkte jag,ska verkligen gå i gång nu med träningen om jag skull orka.Blir inget gym,så då åker jag istället ut!

I NEED YOU TO GIVE ME A HUG AND THAT'S IT.THE END.

Den 2012-11-13, kl 19:39:30
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Tänkte säga hej,så hej!Inte så mycket annat.Ska packa gymnastikväskan nu och sen käka
en macka.Hörs imorgon om jag överlever skoldagen.

I WANT THE THING THAT EVERYONE HAVE,CAUSE I HAVE NEVER HAD IT AND I WANT IT

Den 2012-11-13, kl 17:54:50
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Kom just hem från springturen,blev cirka 5 kilometer så jag är nöjd.Nu så ska jag belöna mig med dhw säsong 2 och myspys.Bästa tisdagsmys.

I MAY DON'T HAVE THE BEST LIFE,BUT A FEW MINUTES EVERY DAY MAKE MY DAY HAPPY IN A MOMENT

Den 2012-11-13, kl 15:59:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Dagens klädsel,kommer kanske bättre bilder sen.Men volangtoppen är från Bikbok och halsbandet från Ur och Penn,byxrona är Dr Denim.
Förra inlägget så måsta jag skriva av mig.Har haft en helt bra dag,4 timmar tillval.Har just ätit och ska börja skriva av finska nu och sen åka ut och springa,känner att det skulle bli bra så.Måste få komma in i min egna lilla värld en stund och tänka.Skulle kunna skriva en miljon ord men det får bli bra såhär så hörs vi!

HUR SKA DET GÅ?

Den 2012-11-13, kl 15:45:48
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Första skoldagen nudå och orkar inte längre,haha.Hatar skolan enormt och ska ändå försöka åka till gymnasiet?Hur ska det gå,nej usch och fy och blää.Klarar inte av högstadiet så hur ska det då gå i gymnasiet?Men alla klarar ju det,eller nästan?Blir jag en av de som inte klarar det?Blir ju enormt många prov och förhör.Läser bloggar och alla bara klagar på allt men dom klarar det.Blir godkända i prov,åtminstone de flesta.Hur ska det gå?Kommer jag inte att orka?Kommer jag att sluta mitt i hela allt?Så många frågor men inga svar.

I COULD DIE FOR YOU,BUT WOULD YOU EVEN VISIT ME IF I AM SICK?

Den 2012-11-12, kl 20:30:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Känns som söndag idag men nejj.Har packat upp allting ikväll från resan,duktigt.Annars så har jag kollat serier och duschat.Skolan väntar imorgon så blir att packa väskan nu och sånt.Hoppas ni har det bra och lever livet!

YOU AND YOUR ATTITUDE IS JUST BULLSHIT BUT YOUR EYES AND SMILE MAKE ME WEAK

Den 2012-11-12, kl 16:48:01
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Nu så har jag gjort alla läxor,eller dom jag kan.Där ovanför fick ni en bild på klänningen jag köpte,jag vet jag ser enormt fet ut men den är ju fin ändå.Bättre bilder kommer sen.Nu så ska jag kolla dhw och försöka plocka upp i rummet lite...

SVERIGEBILDER

Den 2012-11-12, kl 15:25:55
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Åkte som sagt ner till Åbo på Torsdagen och åt mat på båten och shoppas loss på taxfree,haha.
Dagen efter åkte vi iväg till Tärnsjö.
Chillade vid gammelmormor och gick sen och handlade och chillade med Anja vid skolan.
Var sen också till Jespers och Petras lägenhet,mysigt.
Sen på kvällen kom hela tjocka släkten till gammelmormor och åt och hade kul hela kvällen.
På lördagen åkte vi och shoppade till Västerås,hittade världens finaste julfestklänning och några andra saker.Åt också mat på Ikea.
På kvällen åkte vi till Carola och åt mat med hela stora tjocka släkten och myste med världens sötaste småkusin <3.Fick även hur många skratt som helst hela kvällen,normal släkt jo hej.
På söndagen åkte vi till Sara och Jonas hus och kollade in det.Måste vara ett av dom finaste husen,amazing.
Sen så chilla vi bara tills vi åkte hem.
tå va e slut.
 

SVERIGE FÖR HELA BUNTEN

Den 2012-11-12, kl 14:08:06
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan!Har kommit hem idag och härligt det.Har haft det superbra,men det har varit för kort.Bilder från shoppingen och från resan kommer sen.Nu så ska jag göra massor av läxor jag har missat och bara chilla och njuta av att inte måsta gå i skolan idag,hähä.
 

SÖTT

Den 2012-11-08, kl 13:00:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
älskar er!

I'M GONNA MISS YOU SO MUCH,SO MUCH THAT I WILL BREAK

Den 2012-11-07, kl 20:29:51
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Ikväll så har det känts som om det har varit massor med folk i hela huset men det har nog bara varit vi 3,antagligen så när alla stressar runt med all packning,haha.Nå som ni förstår så har jag packat ikväll och gjort läxor inte så mycket som jag skulle ha kunnat men.Nu så ska jag kolla ett dhw avsnitt efter min dag.Det här blir också mitt sista inlägg nu då jag åker bort men är tillbaka på måndagen så syns då.Slänger kanske in ett inlägg om jag får tid eller nåt sånt,ha det bra!

I LIKE YOU AND I WANNA KNOW HOW IT'S GOING TO END,JUST YOU AND ME

Den 2012-11-07, kl 15:31:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Dageens,hitta en gammal tröjja så drog på mig den idag och den är supermysig.Annars så har skolan varit helt okej.Ikväll så ska jag packa,göra läxor då jag ska vara borta,duscha och göra mig 100 % frisk tills imorgon.Men nu så ska jag gå och fixa mat.

NO ONE OF MY FRIENDS KNOW ABOUT YOU,AND THAT'S GOOD CAUSE THIS IS NOT REALITY

Den 2012-11-06, kl 19:48:16
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Blir lite på bättre humör ikväll när man läser på facebook om alla som är sjuka,hähä och såna här texter förgyller också mina dagar.Nå 37 grader går jag runt med ännu så får se med skolan,orkar inte vara hemma.Nå nu så ska jag fixa lite mat åt mig och sen kolla dhw och läsa bloggar.

I MISS YOU A LOT,OR MORE THAN A LOT. IF I CAN'T MEET YOU TOMORROW I WILL BREAK

Den 2012-11-06, kl 16:09:13
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Min dag.Har packat tills torsdagen och provat kläder.Har också läst Elsas Hemlighet,helt fantastiska böcker.Dör lite.Ikväll så ska jag packa på riktigt,har bara kastat allt i kappsäcken allt så måste organisera allt.Annars så är det bättre här,men nu så ska jag kolla dhw.

I WANT YOU TO GET CLOSER TO ME

Den 2012-11-06, kl 10:24:10
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
saknar <3
Hemma idag också,ögonen är bättre idag och febern är också lägre idag så får hoppas på skolan imorgon.Har kollat serier nu och ätit frukost och ska snart börja packa tills vi åker till Sverige.Hoppas ni har det bra!
 

I HEARD YOU´RE A PLAYER,NICE TO MEET YOU I AM THE COACH

Den 2012-11-05, kl 15:09:23
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
föjl mig på instagram,naatashaa
 
 
 
 
 

IT'S YOU I NEED TODAY,YOU MAKE ME HAPPY WHEN YOU SMILE

Den 2012-11-05, kl 14:57:16
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan hoppsan.Håller på att bli frisk idag eller så har jag bara en tur dag.Var och tog halsprov idag,uscöh.Väntar på medicin idag och hoppas jag ska få något så jag ska bli bättre.Har kollat serier idag och ikväll så måste jag räkna all matte jag har missat.

SHOPPING I STAN

Den 2012-11-05, kl 14:00:32
Filed in Min garderob, Mitt liv | Kommentarer: 1
vinterskor
från Cubus och Vero moda.Köpte också underkläder+ en hoppari men orkade inte ta bild.
 

U S A

Den 2012-11-05, kl 12:09:09
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Okej,var första dagen på Disneyland och gjorde allt skoj,tog bilder med Mimmi,Långben,Kalle Anka med mera.
Hitta Nemo uppe i vänstra hörnet,haha.Åkte runt i båtar och bilar och checkade runt hela Disneyland.På kvällen så sköts raketer och sånt mysigt.
Var på Disneyland dagen efter också.Gick runt och tog bilder och åkte i berg och dalbanor.
Kollade på någon show med söta figurer och HSM3,haha.Bilden på mig och Matilda är lite lurig,haha.
Mera shower,och där fick ni en bild på en söt raket också,naaw.Åkte också till Walk of Fame och tog bilder och blev avis på alla kändisar.
Åkte sen runt på en tur i Hollywood med bil och fick se kändisars hus,wow.Huset där uppe i höger är Mikael Jacksons hus,haha,tror jag.
Var sen på en kväll och såg när det var premiär på Old dogs,eller stog och tog bilder på känt folk.Och tyvärr det är inte så häftigt som det ser ut...Åkte sen en dag till Universal Studios,in looove.Bilarna är från filmen Tillbaka till framtiden och bilden längst ner till höger är där dom spelar in filmer.
De tre första bilderna är från när dom visade hur det går till när det börjar regna enormt och blir typ översvämning.Den sista bilden är nog någon scen ur något.
Den första bilden är tagen där dom spelar in Desperate Houswieves,hähä.Sen där dom spelar in filmen Grinchen?Och sen så där det har varit nån olycka i någon film,till sist någon show.
Åkte också till Grand Canyon,var hur rädd som helst så stog mest bara vid sidan men det var enormt fint,enormt.
Dom sista dagarna åkte vi till en ranch där vi bodde.Hade det härligt,världens mest avslappnande ställe.Red på hästar,åt uppe i bergen en morgon och tog det bara lungt,härligt.
Var till Tombstone en dag och gick runt där och såg på shower och åt i en saloon.Såg också en jordekorre,eller inte jag men söt är den ju.
Den nästasista bilden är från ranchen då det var barbequekväll?Åt god mat och hade det mysigt.Var också till mammas kusin,Annika och hennes familj.De hade världens finaste hus och allting,avudsjuk.
Ja,bilderna är gamla,jättegamla eller några år men fick tråkigt så tänkte jag skulle slänga upp några bilder.Säg till om ni vill se mer.Om jag har förklarat dåligt så har jag men resan var den absoluta bästa resan,hur häftigt som helst.

I LOVE YOUR EYES,YOUR SMILE,YOU FACE,YOUR PERSONALITY,I LOVE EVERYTHING WITH YOU BUT WHAT DO YOU LOVE ABOUT ME?

Den 2012-11-04, kl 20:39:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Sitter nu och lyssnar på One Direction låtar och videoklipp och är avundsjuk till tusen på alla som ska få åka på deras konsert i Sverige...Jagåvill.Nå har bara chillat ikväll,som man gör när man är sjuk?Ska kolla serier nu och sånt,blir nog ingen skola imorgon så chill det,men blir att åka och ta halsprov,usch hatar att vara sjuk.saknar dej.

I WANNA HAVE SOMEONE THAT HUGS ME WHEN I NEED A HUG AND THAT UNDERSTAND ME IN EVERY MOMENTS AND THAT WILL LOVE ME FOR WHO I AM

Den 2012-11-04, kl 17:59:33
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

EVERYONE HAS SOMEONE,BUT HERE I SIT ALL ALONE,NO ONE CARES NO ONE WANNA TALK,NOT EVEN YOU

Den 2012-11-04, kl 17:57:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Fortfarande lika sjuk,om ni funderade,haha.Sitter och får lite partyfeelings nu medan jag lyssnar på musik,helt okej.Blir nog att vänta med det några helgar...Nå har börjat kolla en ny serie idag.Hörni om ni vill se vad jag har shoppat i stan så säg till.Ska gå nu så hörs vi!

WHEN YOU SAID THAT ONE THINHG, MY HEART JUMPED OVER A STEP AND NOW I CAN'T STOP SMILING

Den 2012-11-04, kl 12:06:57
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har gått och blivit ännu värre förkyld nu.Har ögoninflammation,feber,ont i halsen,kan ha angina och ja allt sånt hemskt.Orkar inte mer.Idag så ska jag göra inget alls,bara chilla och blir nog ingen skola imorgon så.

I LIKE YOU AND I NEVER WANNA LOSE YOU,YES YOU

Den 2012-11-03, kl 21:41:17
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Sjukling hej här.Känns jobbigt att bara skriva att jag är sjuk hela tiden men så är det.Åkte som sagt till farmor ikväll och har umgåtts med världens gulligaste tjej,Alissa.Hur söt som helst.Kvällen har ju inte varit som alla andra,blev ju nog lite avis när man kollar på alla andra som har halloweenfest och sånt,tar e som e kommer.Får ta det sen när jag kommer hem från Sverige.Kan fortfarande inte äta något,eller jag kan men tar så jävla sjukt,måste åka och ta halsprov nån dag och hoppas på att jag inte har angina.Nå nu ska jag chilla och chilla resten av kvällen medan resten av världen festar,ta e longt!

WHEN I SEE YOU I CAN´T STAY ANYMORE,YOU MAKE ME WEAK

Den 2012-11-03, kl 16:08:14
Filed in Mina foton, Mitt liv | Kommentarer: 0

DO YOU DON'T LIKE ME ANYMORE,YOU NEVER TALK TO ME ABOUT ANYTHING FUN ANYMORE,JUST YOUR STUPID PROBLEMS

Den 2012-11-03, kl 15:47:32
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
   
                            
Moii,har kommit hem från frissan för mer än en timme sen nu.Blev lite mörkare slingor och sånt där.När jag kom hem så hade vi främmande och ikväll så blir det att åka till farmor och äta och sånt med samma folk.Orkar inte längre men att vara sjuk,är bara jobbigt,kan inte ens svälja mat.Hoppas ni har det roligare än jag!

I HAVE NO ONE,CAN YOU BE MY ONE?

Den 2012-11-03, kl 10:37:55
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejjsan.Lördag idag då och sjuk är jag,mysit värre.Ska snart åka och färga håret och klippa det,eller åker klockan 1.Håller på och städa nu för vi ska få nå folk hit sen idag.Ska också göra mig frisk,äter halspastiller och dricker finrexin hela tiden.Vill göra nå skojj ikväll!Nå ska fortsätta städa nu så hörs vi!

IT IS FRIDAY AND I AM HAPPY,JÅÅ

Den 2012-11-02, kl 19:45:15
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Sitter nu hemma med världens värsta förkylning men Jennifer förgyller min dag med hennes talande,hehe.Tillbaka till sjukisen,kan inte svälja någon mat,eller jag kan men det tar så jävla sjukt och febern är väl kanske också tillbaka.
Nå skoldagen gick snabbt,fick ut prov och nöjd är jag.Åkte till stan efter skolan med morsan.Åkte först och åt och hämtade tillbaks min älskade telefon som jag har haft sönder 2 gånger på några månader.Alla bilder hade åkte bort på telefon så ledsen är jag för det men har ju några sparade på instagram så ja...Hittade också vinterskor och gymnastikbyxor och några tröjjor.Nu så ska jag bara chilla och försöka äta nåt resten av kvällen,ha de bäst,flodhäst!
 

I WANNA SHOW EVERYONE THAT I LIKE YOU AND THAT YOU LIKE ME BUT IT'S NOT THAT EASY

Den 2012-11-01, kl 20:35:06
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Imorgon är det äntligen helg,som jag har längtat.Har övat på hälsolära ikväll som sagt och chillat lite och ja...Nu så är mina tankar nog på helt annat runtom i världen.Ska samla ihop dem nu igen ikväll och försöka sova gott inatt eftersom förra natten blev det nog bara mardrömmar.Imorgon åker jag till stan efter skolan och sen åker jag väl någon annan vart så hörs när vi hörs,ha de bra sötisar.

DETÄRDUJAGVILLHAMENINTEKANFÅSÅJAGFÄLLERENTÅR

Den 2012-11-01, kl 17:15:21
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 

IT'S A NEW DAY,A NEW MONTH AND A NEW WOLRD,PLEASE BE NICE TO ME CAUSE I NEED IT

Den 2012-11-01, kl 15:26:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Sitter inlindad i min nya mysiga filt nu och myser,härligt att fira 1 november med,haha.Har kollat film 2 timmar idag och sånt.Nu så är jag hemma i alla fall och ikväll så ska jag plugga på hälsolära och finska som vi har imorgon fast vi skulle ha haft det idag.Ska också ta en lång och härlig dusch men nu så ska jag fixa mat.See you later alligator!

© Headerbilder från Wallpapers Wide