U S A

Okej,var första dagen på Disneyland och gjorde allt skoj,tog bilder med Mimmi,Långben,Kalle Anka med mera.
Hitta Nemo uppe i vänstra hörnet,haha.Åkte runt i båtar och bilar och checkade runt hela Disneyland.På kvällen så sköts raketer och sånt mysigt.
Var på Disneyland dagen efter också.Gick runt och tog bilder och åkte i berg och dalbanor.
Kollade på någon show med söta figurer och HSM3,haha.Bilden på mig och Matilda är lite lurig,haha.
Mera shower,och där fick ni en bild på en söt raket också,naaw.Åkte också till Walk of Fame och tog bilder och blev avis på alla kändisar.
Åkte sen runt på en tur i Hollywood med bil och fick se kändisars hus,wow.Huset där uppe i höger är Mikael Jacksons hus,haha,tror jag.
Var sen på en kväll och såg när det var premiär på Old dogs,eller stog och tog bilder på känt folk.Och tyvärr det är inte så häftigt som det ser ut...Åkte sen en dag till Universal Studios,in looove.Bilarna är från filmen Tillbaka till framtiden och bilden längst ner till höger är där dom spelar in filmer.
De tre första bilderna är från när dom visade hur det går till när det börjar regna enormt och blir typ översvämning.Den sista bilden är nog någon scen ur något.
Den första bilden är tagen där dom spelar in Desperate Houswieves,hähä.Sen där dom spelar in filmen Grinchen?Och sen så där det har varit nån olycka i någon film,till sist någon show.
Åkte också till Grand Canyon,var hur rädd som helst så stog mest bara vid sidan men det var enormt fint,enormt.
Dom sista dagarna åkte vi till en ranch där vi bodde.Hade det härligt,världens mest avslappnande ställe.Red på hästar,åt uppe i bergen en morgon och tog det bara lungt,härligt.
Var till Tombstone en dag och gick runt där och såg på shower och åt i en saloon.Såg också en jordekorre,eller inte jag men söt är den ju.
Den nästasista bilden är från ranchen då det var barbequekväll?Åt god mat och hade det mysigt.Var också till mammas kusin,Annika och hennes familj.De hade världens finaste hus och allting,avudsjuk.
Ja,bilderna är gamla,jättegamla eller några år men fick tråkigt så tänkte jag skulle slänga upp några bilder.Säg till om ni vill se mer.Om jag har förklarat dåligt så har jag men resan var den absoluta bästa resan,hur häftigt som helst.



Kommentarer
Postat av: Jennifer

VAFAAAN, ha tu vuri ti USA ?! å tilåme sitt ter di spelar in DH ! ;o fö fan skärp de natasha, blir ju avis ;( <33333

Svar: hahahha puss på tu å,nå ja väjt it riktigt om ja vill skärp me :( häh men du får ju skå på bildren ;) <33
natasha korsbäck

2012-11-05 @ 15:22:59
URL: http://jenniferlundbeerg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide