YESTERDAY WAS A GOOD DAY AND TODAY IS A BAD DAY

Den 2012-09-30, kl 20:33:56
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

Gårdagen blev jättebra.Hade först förfest här med tjejer och pojkar.Taxi kom halv 10 och då åkte vi iväg till Fagerö.Faggen blev jättebra,dansade lite grann och stog på parkeringen med både nytt och gammalt folk.Kom hem halv 3 och gick och la mig direkt.Idag så vaknade jag klockan 2 och åkte iväg till farmors villa och åt mat,gott.Kom hem cirka 5 och började kolla ensam hemma och nu så har jag just varit i duschen och nu kollar jag X-factor.Enligt mig så har det varit en super bra helg så nu är jag kanske redo för en ny skolvecka,ska försöka i alla fall.



SATURDAY AND IT MEANS PARTYYYY

Den 2012-09-29, kl 12:35:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan hoppsan.Igår så åkte jag ut med Amanda och några personer.Var först vid gamla sale och sen så åkte vi och var med några 7:or och 8:or och 9:or.Hehe,var vid så kallade "kojjon".Satt och taggade tills idag och sånt.Åkte hem halv 11-11 och kollade film.Idag så ska jag städa och göra mig färdig och för Faggen och sen så kmr lite folk hit på förfest och sen Fagerö.Ha en superduperbra lördag!



TRY TO HELP ME,CALL ME

Den 2012-09-28, kl 18:16:36
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Sista dagen idag då.Har haft jätteskoj hela veckan så kommer att sakna alla barn.När jag kom hem så gick jag ut och fotograferde i det vackra vädret och nu så har jag ätit och kollat serier.Sitter just nu och funderar över vad jag ska göra ikväll,antingen så åker jag någonstans med mamma och pappa eller så gör jag något annat,får se.Hör av er om ni vill göra något!



EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON

Den 2012-09-27, kl 20:27:19
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Idag så har det varit nästsista dagen på dagis.Har haft riktgit skojj den här veckan.Idag så har jag lekt med barnen,gått ut i regnet och pysslat med Becka i 2 timmar.Ikväll så gick jag ut och fotgraferade,blev inte riktgit nöjd så ska fortsätta någon annan dag då det är bättre väder.Sen så har jag kollat Vänner och försökt sova,haha.Gonatt i förskott,hörs imorgon!



INSTAGRAM

Den 2012-09-26, kl 20:26:50
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
   
följ mig på instagram,heter naatashaa



I AM ALLREADY ON MY WAY

Den 2012-09-26, kl 18:27:59
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har kommit från gymmet för snart en timme sen.Det var hur härligt som helst att få bränna på fläsket,haha.Nu så ska jag kolla Vänner och göra en stor fruktsallad för att det är jag värt,typ.



WE CAN DANCE FOREVER

Den 2012-09-26, kl 15:08:02
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
bild från idag
Idag så har det varit praodag 3.Har gjort typ samma sak som igår.Efter prao så åkte jag och Rebecka till Apoteket och sen till sale,så nu så har jag ätit massor med choklad bara för att jag kan,haha.Men nu så ska jag äta lite fruktsallad och kolla Vänner och sen halv 6 åka iväg på gym,hörs sen ikväll!



I NEED YOU MUCH CLOSER

Den 2012-09-25, kl 20:29:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Ikväll åkte jag och Amanda till Petalax en sväng,då blev inte något fotograferande,får bli en annan dag.Gjorde väl inte så mycket speciellt i Petalax,hade i alla fall skojj med mina härliga petalaxbor.Nu så ska jag äta frukt och naturell youghurt och se X-factor.



THEY TELL ME TO STAY STRONG BUT THEY DON'T UNDERSTAND WHAT IT FEELS LIKE TO FEEL...SO WEAK.

Den 2012-09-25, kl 15:07:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Äter kokosbollar och kollar How i met your mother,det gör jag nu.Praodagen har varit helt bra idag,nästan samma som igår.Har pysslat med Rebecka idag och varit ute och såklart lekt med barnen.Ikväll så ska jag sova,haha är jättetrött fast jag sover tillräckligt.Men först så ska jag ut och fotografera om vädret är på min sida.



IT IS NOT THE END

Den 2012-09-24, kl 20:32:17
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Idag så har det varit prao dag 1.Har haft jätteskojj på Lillkotten med alla små barn.Har lekt med dom,klätt på dom och skrattat och haft det mysigt.När jag kom hem så åt jag och sen så var det meningen att vi skulle åka till stan med nej så då fick jag istället besök.Vi kollade Grease och åt chokladbollar,mys.Nu så ska jag bara chilla tills jag går och sover,hörs imorgon.



MY LIFE IS NOT EASY NOW,NOT EVEN LITTLE

Den 2012-09-23, kl 20:44:38
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

 
                                                                                                                                                             



ACT LIKE A LADY,THINK LIKE A BOSS

Den 2012-09-23, kl 20:04:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan hoppsan.
På fredagen så blev kvällen inte som planerat men slutade bra i alla fall med gott sällskap.Var ute i Malax och gjorde väl lite ditt och datt och sen åkte vi till socken där kvällen slutade.På lördagen städade jag på dagen,lagade mat och duschade.På kvällen så kom jag på att Jennifer och jag skulle åka till Malax,så sagt och gjort så gjorde vi det med vespa.Hann också få bensinstopp i Molpe så mamma kom med bensin,haha.Kvällen i Malax så var nog bra,satt vid socken och var vid skolan.Telefonen hann också få en smäll,hela rutan är sönder men som tur är så har jag försäkring,huh.Idag så har jag bara slappat som man ska göra på söndagar,härligt.Imorgon blir det prao en vecka men vi hörs imorgon!



IS IN MALAX

Den 2012-09-21, kl 15:17:48
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hallå,sitter i malax nu i alla fall,kom hit efter skolan för att hämta vespan.Åker antingen hem snart eller senare ikväll,beror på om jag får något sällskap ikväll,eftersom Linnéa ska bort.Skolan var i alla fall superjobbig,bara teoritimmar,men nu så ska jag gå.Hörs sen!



STARS CAN'T SHINE WITHOUT DARKNESS

Den 2012-09-20, kl 20:21:35
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har gått runt med hemsk träningsvärk hela dagen men ja.
Idag så har jag haft 2 timmar tillval och en timme teater som var för hela skolan.Kom hem vanlig tid och gjorde lite läxor och gick sen ut och fotograferade och höll på att frysa händerna av mig.Gick sen i duschen och nu så ska jag måsta öva på engelskaläxan men blir först Vänner i alla fall.Har börjat kolla på Vänner nu igen eftersom det är min favorita serie,loooove it.



SOON I WILL MEET YOU,AND THEN I WILL KNOW IT IS YOU THAT IS GOING TO MAKE ME LAUGH

Den 2012-09-19, kl 19:25:05
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
haha 2 bilder från Sverige för att jag saknar hela stora Sverige<3
Åkte som sagt på gymmet ikväll och nu är jag helt slut.Hade först showdans i skolan och sen gym och sen åkte jag ut och cyklade 1 kilometer,huh.Sitter och kollar på kontaktannonsen nu och lyssnar på musik.Blir bara slapp nu resten av kvällen eftersom jag är supertrött och slut.Lateer!



I NEED YOU RIGHT NOW HERE

Den 2012-09-19, kl 15:42:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej på er.Igår så åkte jag in till stan efter skolan.Hittade jeans,hårinpackning och något annat till håret,gymnastikskor och en mössa och vantar,haha.Idag så har dagen gått superslött.Har bara haft teoritimmat,nästan.Kom hem halv 4 och nu så ska göra mig färdig för att åka på gym men först mat.Hörs!



IT IS THE END

Den 2012-09-17, kl 20:24:13
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
När jag satt och kollade film så slog det mig påriktigt att vi går ju sista året i grundskolan.Jag blev som bara hey whaat?Jag menar jag har ju snart gått 9 år i grundskolan.Var händer som sen,gymnasiet,YA,jobb?!Jag antar det blir gymnasiet för min del.Men det känns som ändå sorgset att lämna hela högstadiet bakom sig,nog för att det också ska kännas skönt när allt är undan.Ska i alla fall ta vara på året.
Ikväll så blev det chill som jag sa fast mycket filmtittande blev det ej.Gonatt!



YOU DON´T HAVE TO LIE WHEN I ALLREADY KNOW THE TRUTH

Den 2012-09-17, kl 15:44:32
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan!
Min helg har nog varit helt bra den.På frdagen blev det i alla fall att stanna hemma.Men på lördagen tog jag moppe klockan 9 till Malax.Hann också möta på en älg,haha.Var och sålde vid Paxal med Emilia och Josso.Åkte sen och åt till Metropolis och sen åktej jag till Linnéa.Åkte först och handlade och sen började vi göra mat.Tjejerna och killarna kom ungefär 6-7 och då åt vi,chillade kollade skräckfilm,alla utom jag och Malin.Åkte hem sen och på natten och kollade film.Igår så åkte jag till Närpes och åt mat,kollade Disney och tog det lungt.Åkte sen hem och duschade och sånt.Idag så har det varit en jobbig dag,har haft löptest i regnet,haft hundrafemtio teoritimmar och sånt.Ikväll så blir det myskväll men först läxor...



I AM FINE IS THE LIE I TELL YOU EVERY DAY

Den 2012-09-14, kl 15:13:57
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Äntligen fredag!
Igår så gjorde jag väl inte så mycket,övade på prov och sånt.Idag så har jag haft fysikprov,hälsoläraförhör och ett oförberett matteförhör.Så som ni kanske förstår så har jag haft en jobbig dag men nu är jag i alla fall hemma.Ikväll vet jag inte vad jag ska göra,skulle vilja och måsta till Malax men får se vad kvällen har att erbjuda.Ha en bra fredag!



SOMEDAY I WILL FIND THE ONE

Den 2012-09-12, kl 20:27:35
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har haft världens jobbigaste skoldag idag.Har bara haft teoritimmar plus showdans.Lämnade i skolan efter skolan,haha med Emilia och Josso och bakade godis?Kom hem 5 och åt mat,övade på prov,kollade Sex and the City och klockan 8 åkte jag ut med vespan och fotograferade,ni ska få bilder sen när jag orkar överföra dom.Nu så ska jag fortsätta kolla Sex and the City,hörs!



I THINK I LIKE YOU

Den 2012-09-11, kl 20:24:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har hunnit med så gott som allt ikväll som jag sa jag skulle hinna med,har också hunnit kolla på film och nu kollar jag på Hart of Dixie och ska äta lite och sen ta det lungt.Hörs imorgon,kanske.



A BETTER DAY

Den 2012-09-11, kl 17:27:01
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Idag är det en helt klar bättre dag,håller redan på att längta till häljen.Hade 4 timmar tillval idag så dagen gick snabbt.När jag kom hem åt jag mat och nu håller jag på att göra finskaläxan och ska sen öva på prov och kolla Sex and the city och sen så ska jag också hinna med att gå i duschen.Nå vi hörs sen!



VART JAG ÄN GÅR SÅ VILL JAG ATT DU SKA KOMMA EFTER

Den 2012-09-10, kl 16:58:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

Fakesmilee
Kravlar ut och fotograferar och försöker få tankarna på annat håll.



YOU DON´T UNDERSTAND HOW YOU HURTED ME

Den 2012-09-10, kl 16:00:05
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
På lördagen åkte jag ju först i arbete och sen på kvällen förfest här och sen faggen.Om jag nu överväger kvällen så var det ändå en bra kväll,blev lite dåligt där mitt på kvällen men annars helt skojj.På söndagen låg jag bara inne hela dagen,orkade inte annat.Idag så har jag haft moddeförhör som gick bra och efter skolan åkte jag till Lillkotten och interjuvade dom inför prao.Ikväll så ska jag antingen bara ta det lungt eftersom jag är så trött och slut eller så gör jag något annat.



IT'S FRIDAY BITCHES

Den 2012-09-07, kl 17:31:28
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0


Den efterlängtade fredagen är här!Wohoo,nå skoldagen gick superslött.Hela veckan har gått slött men dagen slog rekord.Ikväll vet jag fortfarande inte vad som händer.Funderade förr på Malax,Petalax och allt där omkring.Blir väl kanske att göra något med Amanda.Imorgon blir det Fagerö så blir nog riktgit bra det och på dagen så ska jag upp och jobba så hörs kanske imorgon annars när jag känner för det.Ha det superduperbra så länge!



YOU DON'T HAVE TO LIKE ME, I AM NOT A FACEBOOK STATUS

Den 2012-09-06, kl 15:22:07
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

Igår åkte jag och Amanda till Petalax på kvällen.Åkte runt åpå i Petalax och var nog en helt bra kväll.
Idag så har det nog varit en helt okej skoldag.Ikväll så ska jag öva på prov/förhör och gå ut och fotografera och om jag har tid åka ut och köra lite.Ni vet var ni har mig nu ikväll!



TAKE AWAY

Den 2012-09-04, kl 15:35:39
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
   
Hejsaan!
Har börjat en ny skolvecka nu,har inte hänt så mycket speciellt.Har blivit interjuvade av Vasabladet,haft flaggboll och haft 4 timmar tillval.Igår åkte jag till Amanda,gjorde väl inte så mycket,fotograferade och så.Åkte sen till garaget med Amanda där Jennica,Tottis och Eddi var.Ikväll så ska jag öva på förhör,duscha och kolla Sex and the City.



I AM GOING AWAY AGAIN BUT I WILL BE BACK SOMEDAY

Den 2012-09-01, kl 17:03:45
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har kommit hem från villan för 2-3 timmar ungefär.Åkte dit igår men några tjejer.Har vairt riktgit trevligt.Berättar mer om det sen och bilder kmr också.Ikväll så ska jag åka med mamma och pappa och hälsa på främmand.Åker snart så ska gå och göra mig färdig nu,ha en bra lördagskväll!



© Headerbilder från Wallpapers Wide
-

YESTERDAY WAS A GOOD DAY AND TODAY IS A BAD DAY

Den 2012-09-30, kl 20:33:56
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

Gårdagen blev jättebra.Hade först förfest här med tjejer och pojkar.Taxi kom halv 10 och då åkte vi iväg till Fagerö.Faggen blev jättebra,dansade lite grann och stog på parkeringen med både nytt och gammalt folk.Kom hem halv 3 och gick och la mig direkt.Idag så vaknade jag klockan 2 och åkte iväg till farmors villa och åt mat,gott.Kom hem cirka 5 och började kolla ensam hemma och nu så har jag just varit i duschen och nu kollar jag X-factor.Enligt mig så har det varit en super bra helg så nu är jag kanske redo för en ny skolvecka,ska försöka i alla fall.

SATURDAY AND IT MEANS PARTYYYY

Den 2012-09-29, kl 12:35:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan hoppsan.Igår så åkte jag ut med Amanda och några personer.Var först vid gamla sale och sen så åkte vi och var med några 7:or och 8:or och 9:or.Hehe,var vid så kallade "kojjon".Satt och taggade tills idag och sånt.Åkte hem halv 11-11 och kollade film.Idag så ska jag städa och göra mig färdig och för Faggen och sen så kmr lite folk hit på förfest och sen Fagerö.Ha en superduperbra lördag!

TRY TO HELP ME,CALL ME

Den 2012-09-28, kl 18:16:36
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Sista dagen idag då.Har haft jätteskoj hela veckan så kommer att sakna alla barn.När jag kom hem så gick jag ut och fotograferde i det vackra vädret och nu så har jag ätit och kollat serier.Sitter just nu och funderar över vad jag ska göra ikväll,antingen så åker jag någonstans med mamma och pappa eller så gör jag något annat,får se.Hör av er om ni vill göra något!

EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON

Den 2012-09-27, kl 20:27:19
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Idag så har det varit nästsista dagen på dagis.Har haft riktgit skojj den här veckan.Idag så har jag lekt med barnen,gått ut i regnet och pysslat med Becka i 2 timmar.Ikväll så gick jag ut och fotgraferade,blev inte riktgit nöjd så ska fortsätta någon annan dag då det är bättre väder.Sen så har jag kollat Vänner och försökt sova,haha.Gonatt i förskott,hörs imorgon!

INSTAGRAM

Den 2012-09-26, kl 20:26:50
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
   
följ mig på instagram,heter naatashaa

I AM ALLREADY ON MY WAY

Den 2012-09-26, kl 18:27:59
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har kommit från gymmet för snart en timme sen.Det var hur härligt som helst att få bränna på fläsket,haha.Nu så ska jag kolla Vänner och göra en stor fruktsallad för att det är jag värt,typ.

WE CAN DANCE FOREVER

Den 2012-09-26, kl 15:08:02
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
bild från idag
Idag så har det varit praodag 3.Har gjort typ samma sak som igår.Efter prao så åkte jag och Rebecka till Apoteket och sen till sale,så nu så har jag ätit massor med choklad bara för att jag kan,haha.Men nu så ska jag äta lite fruktsallad och kolla Vänner och sen halv 6 åka iväg på gym,hörs sen ikväll!

I NEED YOU MUCH CLOSER

Den 2012-09-25, kl 20:29:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Ikväll åkte jag och Amanda till Petalax en sväng,då blev inte något fotograferande,får bli en annan dag.Gjorde väl inte så mycket speciellt i Petalax,hade i alla fall skojj med mina härliga petalaxbor.Nu så ska jag äta frukt och naturell youghurt och se X-factor.

THEY TELL ME TO STAY STRONG BUT THEY DON'T UNDERSTAND WHAT IT FEELS LIKE TO FEEL...SO WEAK.

Den 2012-09-25, kl 15:07:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Äter kokosbollar och kollar How i met your mother,det gör jag nu.Praodagen har varit helt bra idag,nästan samma som igår.Har pysslat med Rebecka idag och varit ute och såklart lekt med barnen.Ikväll så ska jag sova,haha är jättetrött fast jag sover tillräckligt.Men först så ska jag ut och fotografera om vädret är på min sida.

IT IS NOT THE END

Den 2012-09-24, kl 20:32:17
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Idag så har det varit prao dag 1.Har haft jätteskojj på Lillkotten med alla små barn.Har lekt med dom,klätt på dom och skrattat och haft det mysigt.När jag kom hem så åt jag och sen så var det meningen att vi skulle åka till stan med nej så då fick jag istället besök.Vi kollade Grease och åt chokladbollar,mys.Nu så ska jag bara chilla tills jag går och sover,hörs imorgon.

MY LIFE IS NOT EASY NOW,NOT EVEN LITTLE

Den 2012-09-23, kl 20:44:38
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

 
                                                                                                                                                             

ACT LIKE A LADY,THINK LIKE A BOSS

Den 2012-09-23, kl 20:04:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan hoppsan.
På fredagen så blev kvällen inte som planerat men slutade bra i alla fall med gott sällskap.Var ute i Malax och gjorde väl lite ditt och datt och sen åkte vi till socken där kvällen slutade.På lördagen städade jag på dagen,lagade mat och duschade.På kvällen så kom jag på att Jennifer och jag skulle åka till Malax,så sagt och gjort så gjorde vi det med vespa.Hann också få bensinstopp i Molpe så mamma kom med bensin,haha.Kvällen i Malax så var nog bra,satt vid socken och var vid skolan.Telefonen hann också få en smäll,hela rutan är sönder men som tur är så har jag försäkring,huh.Idag så har jag bara slappat som man ska göra på söndagar,härligt.Imorgon blir det prao en vecka men vi hörs imorgon!

IS IN MALAX

Den 2012-09-21, kl 15:17:48
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hallå,sitter i malax nu i alla fall,kom hit efter skolan för att hämta vespan.Åker antingen hem snart eller senare ikväll,beror på om jag får något sällskap ikväll,eftersom Linnéa ska bort.Skolan var i alla fall superjobbig,bara teoritimmar,men nu så ska jag gå.Hörs sen!

STARS CAN'T SHINE WITHOUT DARKNESS

Den 2012-09-20, kl 20:21:35
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har gått runt med hemsk träningsvärk hela dagen men ja.
Idag så har jag haft 2 timmar tillval och en timme teater som var för hela skolan.Kom hem vanlig tid och gjorde lite läxor och gick sen ut och fotograferade och höll på att frysa händerna av mig.Gick sen i duschen och nu så ska jag måsta öva på engelskaläxan men blir först Vänner i alla fall.Har börjat kolla på Vänner nu igen eftersom det är min favorita serie,loooove it.

SOON I WILL MEET YOU,AND THEN I WILL KNOW IT IS YOU THAT IS GOING TO MAKE ME LAUGH

Den 2012-09-19, kl 19:25:05
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
haha 2 bilder från Sverige för att jag saknar hela stora Sverige<3
Åkte som sagt på gymmet ikväll och nu är jag helt slut.Hade först showdans i skolan och sen gym och sen åkte jag ut och cyklade 1 kilometer,huh.Sitter och kollar på kontaktannonsen nu och lyssnar på musik.Blir bara slapp nu resten av kvällen eftersom jag är supertrött och slut.Lateer!

I NEED YOU RIGHT NOW HERE

Den 2012-09-19, kl 15:42:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej på er.Igår så åkte jag in till stan efter skolan.Hittade jeans,hårinpackning och något annat till håret,gymnastikskor och en mössa och vantar,haha.Idag så har dagen gått superslött.Har bara haft teoritimmat,nästan.Kom hem halv 4 och nu så ska göra mig färdig för att åka på gym men först mat.Hörs!

IT IS THE END

Den 2012-09-17, kl 20:24:13
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
När jag satt och kollade film så slog det mig påriktigt att vi går ju sista året i grundskolan.Jag blev som bara hey whaat?Jag menar jag har ju snart gått 9 år i grundskolan.Var händer som sen,gymnasiet,YA,jobb?!Jag antar det blir gymnasiet för min del.Men det känns som ändå sorgset att lämna hela högstadiet bakom sig,nog för att det också ska kännas skönt när allt är undan.Ska i alla fall ta vara på året.
Ikväll så blev det chill som jag sa fast mycket filmtittande blev det ej.Gonatt!

YOU DON´T HAVE TO LIE WHEN I ALLREADY KNOW THE TRUTH

Den 2012-09-17, kl 15:44:32
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan!
Min helg har nog varit helt bra den.På frdagen blev det i alla fall att stanna hemma.Men på lördagen tog jag moppe klockan 9 till Malax.Hann också möta på en älg,haha.Var och sålde vid Paxal med Emilia och Josso.Åkte sen och åt till Metropolis och sen åktej jag till Linnéa.Åkte först och handlade och sen började vi göra mat.Tjejerna och killarna kom ungefär 6-7 och då åt vi,chillade kollade skräckfilm,alla utom jag och Malin.Åkte hem sen och på natten och kollade film.Igår så åkte jag till Närpes och åt mat,kollade Disney och tog det lungt.Åkte sen hem och duschade och sånt.Idag så har det varit en jobbig dag,har haft löptest i regnet,haft hundrafemtio teoritimmar och sånt.Ikväll så blir det myskväll men först läxor...

I AM FINE IS THE LIE I TELL YOU EVERY DAY

Den 2012-09-14, kl 15:13:57
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Äntligen fredag!
Igår så gjorde jag väl inte så mycket,övade på prov och sånt.Idag så har jag haft fysikprov,hälsoläraförhör och ett oförberett matteförhör.Så som ni kanske förstår så har jag haft en jobbig dag men nu är jag i alla fall hemma.Ikväll vet jag inte vad jag ska göra,skulle vilja och måsta till Malax men får se vad kvällen har att erbjuda.Ha en bra fredag!

SOMEDAY I WILL FIND THE ONE

Den 2012-09-12, kl 20:27:35
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har haft världens jobbigaste skoldag idag.Har bara haft teoritimmar plus showdans.Lämnade i skolan efter skolan,haha med Emilia och Josso och bakade godis?Kom hem 5 och åt mat,övade på prov,kollade Sex and the City och klockan 8 åkte jag ut med vespan och fotograferade,ni ska få bilder sen när jag orkar överföra dom.Nu så ska jag fortsätta kolla Sex and the City,hörs!

I THINK I LIKE YOU

Den 2012-09-11, kl 20:24:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har hunnit med så gott som allt ikväll som jag sa jag skulle hinna med,har också hunnit kolla på film och nu kollar jag på Hart of Dixie och ska äta lite och sen ta det lungt.Hörs imorgon,kanske.

A BETTER DAY

Den 2012-09-11, kl 17:27:01
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Idag är det en helt klar bättre dag,håller redan på att längta till häljen.Hade 4 timmar tillval idag så dagen gick snabbt.När jag kom hem åt jag mat och nu håller jag på att göra finskaläxan och ska sen öva på prov och kolla Sex and the city och sen så ska jag också hinna med att gå i duschen.Nå vi hörs sen!

VART JAG ÄN GÅR SÅ VILL JAG ATT DU SKA KOMMA EFTER

Den 2012-09-10, kl 16:58:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

Fakesmilee
Kravlar ut och fotograferar och försöker få tankarna på annat håll.

YOU DON´T UNDERSTAND HOW YOU HURTED ME

Den 2012-09-10, kl 16:00:05
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
På lördagen åkte jag ju först i arbete och sen på kvällen förfest här och sen faggen.Om jag nu överväger kvällen så var det ändå en bra kväll,blev lite dåligt där mitt på kvällen men annars helt skojj.På söndagen låg jag bara inne hela dagen,orkade inte annat.Idag så har jag haft moddeförhör som gick bra och efter skolan åkte jag till Lillkotten och interjuvade dom inför prao.Ikväll så ska jag antingen bara ta det lungt eftersom jag är så trött och slut eller så gör jag något annat.

IT'S FRIDAY BITCHES

Den 2012-09-07, kl 17:31:28
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0


Den efterlängtade fredagen är här!Wohoo,nå skoldagen gick superslött.Hela veckan har gått slött men dagen slog rekord.Ikväll vet jag fortfarande inte vad som händer.Funderade förr på Malax,Petalax och allt där omkring.Blir väl kanske att göra något med Amanda.Imorgon blir det Fagerö så blir nog riktgit bra det och på dagen så ska jag upp och jobba så hörs kanske imorgon annars när jag känner för det.Ha det superduperbra så länge!

YOU DON'T HAVE TO LIKE ME, I AM NOT A FACEBOOK STATUS

Den 2012-09-06, kl 15:22:07
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

Igår åkte jag och Amanda till Petalax på kvällen.Åkte runt åpå i Petalax och var nog en helt bra kväll.
Idag så har det nog varit en helt okej skoldag.Ikväll så ska jag öva på prov/förhör och gå ut och fotografera och om jag har tid åka ut och köra lite.Ni vet var ni har mig nu ikväll!

TAKE AWAY

Den 2012-09-04, kl 15:35:39
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
   
Hejsaan!
Har börjat en ny skolvecka nu,har inte hänt så mycket speciellt.Har blivit interjuvade av Vasabladet,haft flaggboll och haft 4 timmar tillval.Igår åkte jag till Amanda,gjorde väl inte så mycket,fotograferade och så.Åkte sen till garaget med Amanda där Jennica,Tottis och Eddi var.Ikväll så ska jag öva på förhör,duscha och kolla Sex and the City.

I AM GOING AWAY AGAIN BUT I WILL BE BACK SOMEDAY

Den 2012-09-01, kl 17:03:45
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har kommit hem från villan för 2-3 timmar ungefär.Åkte dit igår men några tjejer.Har vairt riktgit trevligt.Berättar mer om det sen och bilder kmr också.Ikväll så ska jag åka med mamma och pappa och hälsa på främmand.Åker snart så ska gå och göra mig färdig nu,ha en bra lördagskväll!

© Headerbilder från Wallpapers Wide