ÅRSRESUMEE 1

Den 2013-12-30, kl 12:44:20
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
firade nyår (som jag har inga bilder ifrån),började med musikalen i skolan
myste med Linn och Lena,hade musikaluppvisning
var till Emma med ett gäng tjejer,färgade håret och blev brunett
var på fest,firade tina en vacker kväll
var på prao med lina som slutade med att båda blev sjuka... haha 
var och åt med några fina tjejer,uppträdde i skolan 
var på ett flertal danser som jag har nästan inga bilder ifrån,var till en skola (?) med våra företag
alla hjärtans dag i skolan var riktigt fiiin och mysig
 mera dans,å mys me mami
 festa i pörtom och i malax,blev heet (hoho)



JULANNANDAGEN

Den 2013-12-26, kl 12:22:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Gårdagen som spenderades i Närpes med släkten,god mat och liknande var riktigt roligt.Var hemma lite sent efter en rundtur i Närpes så ska börja hitta omkring där lite haha.Somnade efter en bra dag som avslutades med pepparkakor,te och mina favorita desperata hemmafruar.
Idag steg jag upp vid 10 och ha just duschat och sitter i nya mysdräkten och ska äta mat,packa och sen åka iväg till Emilia på filmmaraton och myyyyys.



BÄSTA JUL

Den 2013-12-25, kl 14:16:31
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Julen igår var lika bra som alla år,presenter,god mat,härlig släkt,kalle anka och sånt för att förklara julen kort.Ni får mera bilder och text en annan dag.Idag ska vi alldeles snart till Närpes för att äta mera julmat med mammas släkt och är väl där hela kvällen så vi hörs när jag har tid och ork.Puss på er och hoppas julen var bra och ta hand om er! P&K



DAN FÖRE DOPPAREDAN

Den 2013-12-23, kl 21:59:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0




Julgranen uppe,grinchen är kollad,julklappar utdelade,glöggsäsong och tomar i rummet gör att jag helt enkelt älskar julen.
Har nästan inte varit hemma idag,storhandlat mat med mami,beställt nytt körkort,varit och hälsat på släktingar i närpes och liknande och till sist även varit ute med julklappar till vänner.Plus nu när grinchen är kollad ska jag krypa ner i sängen och längta efter morgondagen ♥ hihi



JUST BROKED

Den 2013-12-22, kl 22:30:30
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Tröttheten börjar krypa ner på mig men före jag tänker gå och sova tänkte jag uppdatera er lite.
Idag,ingen söndagsångest,inga prov,inga måsten.Så himla skönt.Började dagen med att beställa en liten resa och sedan klä julgranen med mami och papi hihi.Sen rullade dagen iväg med städning av mitt andra rum,jädranns god mat och sen julutklappningsdelning till Amanda före jag for till kyrkan och lekte religiös.
Hemma gjorde jag plättar till mig och nu ska jag leta mig till sängs för imorgon ska jag upp tidigt har jag betstämt (hohoh bollah) för att åka och hälsa på farmor och posta ett brev eller två.



LONLEY,LOST AND CONFUSED

Den 2013-12-21, kl 21:07:09
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Bloggen lider så himla mycket men jag har varken ork,tid,lust eller annat.Annars fick vi jullov igår,himla skönt.
Började dagen med att köra till skolan med Linnea och sen hade vi julfestprogram som var kul!Så mycket bättre än högstadiet.Fick även betyg och gröt före jag åkte till Fanny.Där hade vi megakul,körde moppebil,åt mat och taggade dans.
 
Åkte sen till Erika där vi fixade oss och hade lite förfest.Åkte senare till Petalax och kvällen började megabra,det var jättekul att träffa känt folk och okänt.Sen blev det som det blev men det var nog en rolig kväll för det.Tog bussen hem och somnade väl där vid halv 3.
 
Idag vaknade jag relativt tidigt men låg och drog mig halva dagen bara för att jag var värd det.Sen började jag städa ett av mina rum så nu är det så mysigt med massa ljus och julpynt överallt.Gick sen i duschen och åkte till stan för att hämta pappsen och sen via fanny för att hämta väskor och nu är jag hemma.Ligger i sängen med serier och ljus i mängder.Blev chillkväll fast jag skulle ha behövt en partykväll mer än gärna.
 



SNAAART JULLOV

Den 2013-12-18, kl 20:26:16
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Jag kan inte säga annat,än att jag är så nöjd med mitt rum och matteprovet sådär vid sidan om.En hel 7 fick jag och jag var beredd på underkänd så jag måste få skryta lite,tack.Vanlig skoldag idag och igår men idag hade vi julmidddag som inte var så speciell och julfestövning.Ikväll har jag skypeat med Emilia och försökt välja julfestklänning,haft en bomb i rummet av kläder,chillat och till sist kört moppebil med Linnea till waterloo haha megaawesome,jo skojja bah.Nu ska jag dricka te och vara glad över att vi slutar 12 och på fredag är det julfest!



DÅLIG BLOGGNING

Den 2013-12-16, kl 15:43:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Under min lediga tid har jag ätit tortillas med mami och kollat film med henne.Varit till stan och shoppat julklappar med tjejerna,hälsat på fanny en lördagkväll.Söndagen till ära låg jag i sängen hela halva dagen tills jag läste på prov som jag skrev idag.Annars är klassrummena pyntade och det är skönt med sista veckan före jul.Denna vecka blir inte så farlig,har matteprov,men även julmidda,julfest och slutar 12 två dagar.Det var det jag ville säga för nu ska här pluggas matte!



11.12.13

Den 2013-12-11, kl 20:27:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Kände sådär att jag måste blogga idag pågrund av datumet och sånt.Så tacka datumer för det!Bossit datum nu då jag ändå håller på.Annars lever liket (hahahahhaah ååh skrev fel).Hade vanlig skola som bestod av lite julsånger,prov och liknande.Då jag väl var hemma chillade jag (sköönntt),sen läxor och liteee plugg på prov.Hamnade sen i hårburken så färgade håret,sådär halvnöjd men med silvershampoo ska det väl lösa sig.Nu ska jag sätta punkt så hörs vi sen!
 
Sådär annars igår tror jag det var då jag bloggade om att någon skulle slå en signal om ni hade en ide eller två.Jag fick ett helt samtal haha.Dududududu av Emilia min vän.Hennes plan var att jag skulle blogga om hennes nya skor.Så det ska jag göra. De är köpta på putfeetfirst och är svarta och superdupersöta.Om ni vill veta mera om skorna så slå en signal till henne.



LITE FÖR MYCKET AV DET GODA,elu

Den 2013-12-10, kl 14:48:43
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
haha joo,eluu
Vanlig skoldag som bestod av det goda och hemska.Åkte hem med morsan och kollar serier medan mamma lagar mat,lyx.Ikväll ska jag läsa på biologiprov som icke kommer gå så bra.Man kan väl alltid hoppas.
Bloggen är tråkig som bara va just nu så om ni har lite planer för min blogg eller liknande så slå en singal!



LEDIGHET

Den 2013-12-09, kl 20:27:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Efter långledgit var det fortfarande lika jobbigt att åka till skolan idag men det gick ändå.Under min ledighet har jag hunnit med bakning hos mormor och morfar på torsdagskvällen.Pepparkaksbakning vid farmor på fredagen som jag sen spenderade i solf på dansgolvet och såna ställen,kvällen blev i alla fall superkul.Hamnade sen hos fanny och dagen efter hade vi brunch med the ladies före jag for hem och de till stan.Kvällen hände det inte mycket men jag var megatrött så det var skönt med det också. Söndagen städade jag och workade lite hemma före jag och mamsen vinkade hejdå till pappa.På kvällen kollade vi film och hade det megamysigt.Det var min ledighet i korta små ord.Himla skojj och så skönt med lite ledigt!
Annars är min och Erikas plånbok stulen så du som känner dig skyldig ger tillbaka plånböckerna dirket tacktack och annars  om någon ser en röd eller svart plånbok nånstans kontakta mig,tackochhej och pussochhej



SNART ÄRE LEDIGT

Den 2013-12-04, kl 20:18:30
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan på er alla,hade inte riktigt orken med bloggen igår men gårdagen var inte så speciellt märkvärdig.Idag var det skola 9-15 och sen hem med lite serier på bordet före jag har suttit hela kvällen med geografiboken framför mig.Fick värsta panikattack i början och fyfäsen vad obehagligt,det gick bättre sen så tur var det.Imorgon ska vi till kyrkan och låtsas vara lite kristna före vi ska skriva ett prov och sen sticker jag till närpes.puss påer!
 



K

Den 2013-12-03, kl 15:32:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
-Hej Gabriella.Roligt att se dig här igen.
-Hej,roligt att se dig också. Det har varit en tid sen nu men jag har haft så mycket att göra.
-Aha,jag förstår.Hon är på samma ställe som vanligt.
Jag går vidare och nickar till sjukköterskan.Dörren var ommålad,det märkte jag direkt.Handtaget var även nytt, obekvämt och fult.Allting var annorlunda,var det så länge sen sist? Handtaget gick snabbt igenom och rummet var i alla fall sig lika.Du låg där precis lika fridfullt som vanligt.Jag gick och hämtade borsten och satte mig sedan på sängen.Tog tag i ditt hår och började borsta försiktigt precis som du alltid ville att jag skulle göra.Hej mamma,förlåt för att jag inte har varit här på en tid men jag har haft så fullt upp med skolan och pappa har varit så jag har tagit hand om huset helt själv.Är du stolt över mig?Varför jag satt jag ens här och försökte tala med någon som låg i koma,vad tänkte jag med? Jag gillade det,att bara få sitta och tala,ensam i ett rum.Hur har du haft det då?Jag hörde att mormor och morfar hade varit och hälsat på.Det måste ha varit trevligt.Det hoppas jag i alla fall.Du har också fått nya rosor,av pappa.De är riktigt fina.Jag ska gå och lägga dem i vatten.
-Jag såg just att du hade fått lite utväxt,inget du bryr dig om precis men när du vaknar då ska vi åka till frisören.Det blev tyst en stund.
-Mamma,jag saknar dig.Alla saknar dig,kan du snälla inte bara komma tillbaka och hjälpa mig.Det är så svårt.Mamma?Mamma snälla.Snälla lilla älsklings mamma.Mamma.Tårarna rann nerför kinderna en lång stund tills jag hörde en ynka röst.
-Älskling.Vem var det som talade?Jag vände mig om och märkte något annorlunda.Mamma hade lagt upp ögonen,det syndes på avstånd.Hon kollade mig rakt i ögonen och jag visste att mina böner och min önskan hade gått i upplevelse.
Mamma.Jag älskar dig.



MÅNDAG

Den 2013-12-02, kl 20:30:17
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0


Måndag.Skolan var chill och hemma har jag julmyst med glögg och pratstund med mami,även lite plugg och så har jag beställt hem kläder.Hittade även lite gamla kläder så de va skojj.Nu blire mera glögg och dhw,ska försöka plugga lite också.



ÄVEN EN HELG FÖRBI

Den 2013-12-01, kl 20:00:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan bloggen lilla,på fredagen for jag till malax efter skolan med fanny lillavännen.Vi for och handlade ti nyhandlii me hennes mamma.Lagade  mat vid fanny och öppnade en kokosnöt med en hammare haha ååh e ha slinta.For sen till övermalax på julöppning med chickseen och sen vidare till Emlila på glöggmys och tjejkväll. myspys
Lördagen myste jag halva morgonen före jag gick ner i köket och mamma hade gjort det så mysigt med julgardiner,ljus och allt annat mysigt.Ända tråkiga var ju att ingen var hemma,sen började jag städa på nedrevåningen med julmusik och annat.Var även ut på promenix före jag lagade mat och efterrätt då mamma och pappa skulle komma hem.De var så glada då jag hade lagat mat hihih awä.Nåja på kvällen drog jag mig till malax och bakade pepparkakshus före fanny och jag myste med te och talade om allt mellan himmel och jord.Vi satt säkert och talade flera timmar före Erika också kom dit och vi talade hela kvällen.
Jaja idag steg vi upp tidigt och åt god frukost före vi for till solf på julöppning med fannys moster and the gang haha.Köpte sånde saker som på bilden och frös en hel del men det var kul i alla fall.Kvällen har bestått av ännu mera mys och lite annat smått och gott.



© Headerbilder från Wallpapers Wide
-

ÅRSRESUMEE 1

Den 2013-12-30, kl 12:44:20
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
firade nyår (som jag har inga bilder ifrån),började med musikalen i skolan
myste med Linn och Lena,hade musikaluppvisning
var till Emma med ett gäng tjejer,färgade håret och blev brunett
var på fest,firade tina en vacker kväll
var på prao med lina som slutade med att båda blev sjuka... haha 
var och åt med några fina tjejer,uppträdde i skolan 
var på ett flertal danser som jag har nästan inga bilder ifrån,var till en skola (?) med våra företag
alla hjärtans dag i skolan var riktigt fiiin och mysig
 mera dans,å mys me mami
 festa i pörtom och i malax,blev heet (hoho)

JULANNANDAGEN

Den 2013-12-26, kl 12:22:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Gårdagen som spenderades i Närpes med släkten,god mat och liknande var riktigt roligt.Var hemma lite sent efter en rundtur i Närpes så ska börja hitta omkring där lite haha.Somnade efter en bra dag som avslutades med pepparkakor,te och mina favorita desperata hemmafruar.
Idag steg jag upp vid 10 och ha just duschat och sitter i nya mysdräkten och ska äta mat,packa och sen åka iväg till Emilia på filmmaraton och myyyyys.

BÄSTA JUL

Den 2013-12-25, kl 14:16:31
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Julen igår var lika bra som alla år,presenter,god mat,härlig släkt,kalle anka och sånt för att förklara julen kort.Ni får mera bilder och text en annan dag.Idag ska vi alldeles snart till Närpes för att äta mera julmat med mammas släkt och är väl där hela kvällen så vi hörs när jag har tid och ork.Puss på er och hoppas julen var bra och ta hand om er! P&K

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Den 2013-12-23, kl 21:59:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0




Julgranen uppe,grinchen är kollad,julklappar utdelade,glöggsäsong och tomar i rummet gör att jag helt enkelt älskar julen.
Har nästan inte varit hemma idag,storhandlat mat med mami,beställt nytt körkort,varit och hälsat på släktingar i närpes och liknande och till sist även varit ute med julklappar till vänner.Plus nu när grinchen är kollad ska jag krypa ner i sängen och längta efter morgondagen ♥ hihi

JUST BROKED

Den 2013-12-22, kl 22:30:30
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Tröttheten börjar krypa ner på mig men före jag tänker gå och sova tänkte jag uppdatera er lite.
Idag,ingen söndagsångest,inga prov,inga måsten.Så himla skönt.Började dagen med att beställa en liten resa och sedan klä julgranen med mami och papi hihi.Sen rullade dagen iväg med städning av mitt andra rum,jädranns god mat och sen julutklappningsdelning till Amanda före jag for till kyrkan och lekte religiös.
Hemma gjorde jag plättar till mig och nu ska jag leta mig till sängs för imorgon ska jag upp tidigt har jag betstämt (hohoh bollah) för att åka och hälsa på farmor och posta ett brev eller två.

LONLEY,LOST AND CONFUSED

Den 2013-12-21, kl 21:07:09
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Bloggen lider så himla mycket men jag har varken ork,tid,lust eller annat.Annars fick vi jullov igår,himla skönt.
Började dagen med att köra till skolan med Linnea och sen hade vi julfestprogram som var kul!Så mycket bättre än högstadiet.Fick även betyg och gröt före jag åkte till Fanny.Där hade vi megakul,körde moppebil,åt mat och taggade dans.
 
Åkte sen till Erika där vi fixade oss och hade lite förfest.Åkte senare till Petalax och kvällen började megabra,det var jättekul att träffa känt folk och okänt.Sen blev det som det blev men det var nog en rolig kväll för det.Tog bussen hem och somnade väl där vid halv 3.
 
Idag vaknade jag relativt tidigt men låg och drog mig halva dagen bara för att jag var värd det.Sen började jag städa ett av mina rum så nu är det så mysigt med massa ljus och julpynt överallt.Gick sen i duschen och åkte till stan för att hämta pappsen och sen via fanny för att hämta väskor och nu är jag hemma.Ligger i sängen med serier och ljus i mängder.Blev chillkväll fast jag skulle ha behövt en partykväll mer än gärna.
 

SNAAART JULLOV

Den 2013-12-18, kl 20:26:16
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Jag kan inte säga annat,än att jag är så nöjd med mitt rum och matteprovet sådär vid sidan om.En hel 7 fick jag och jag var beredd på underkänd så jag måste få skryta lite,tack.Vanlig skoldag idag och igår men idag hade vi julmidddag som inte var så speciell och julfestövning.Ikväll har jag skypeat med Emilia och försökt välja julfestklänning,haft en bomb i rummet av kläder,chillat och till sist kört moppebil med Linnea till waterloo haha megaawesome,jo skojja bah.Nu ska jag dricka te och vara glad över att vi slutar 12 och på fredag är det julfest!

DÅLIG BLOGGNING

Den 2013-12-16, kl 15:43:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Under min lediga tid har jag ätit tortillas med mami och kollat film med henne.Varit till stan och shoppat julklappar med tjejerna,hälsat på fanny en lördagkväll.Söndagen till ära låg jag i sängen hela halva dagen tills jag läste på prov som jag skrev idag.Annars är klassrummena pyntade och det är skönt med sista veckan före jul.Denna vecka blir inte så farlig,har matteprov,men även julmidda,julfest och slutar 12 två dagar.Det var det jag ville säga för nu ska här pluggas matte!

11.12.13

Den 2013-12-11, kl 20:27:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Kände sådär att jag måste blogga idag pågrund av datumet och sånt.Så tacka datumer för det!Bossit datum nu då jag ändå håller på.Annars lever liket (hahahahhaah ååh skrev fel).Hade vanlig skola som bestod av lite julsånger,prov och liknande.Då jag väl var hemma chillade jag (sköönntt),sen läxor och liteee plugg på prov.Hamnade sen i hårburken så färgade håret,sådär halvnöjd men med silvershampoo ska det väl lösa sig.Nu ska jag sätta punkt så hörs vi sen!
 
Sådär annars igår tror jag det var då jag bloggade om att någon skulle slå en signal om ni hade en ide eller två.Jag fick ett helt samtal haha.Dududududu av Emilia min vän.Hennes plan var att jag skulle blogga om hennes nya skor.Så det ska jag göra. De är köpta på putfeetfirst och är svarta och superdupersöta.Om ni vill veta mera om skorna så slå en signal till henne.

LITE FÖR MYCKET AV DET GODA,elu

Den 2013-12-10, kl 14:48:43
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
haha joo,eluu
Vanlig skoldag som bestod av det goda och hemska.Åkte hem med morsan och kollar serier medan mamma lagar mat,lyx.Ikväll ska jag läsa på biologiprov som icke kommer gå så bra.Man kan väl alltid hoppas.
Bloggen är tråkig som bara va just nu så om ni har lite planer för min blogg eller liknande så slå en singal!

LEDIGHET

Den 2013-12-09, kl 20:27:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Efter långledgit var det fortfarande lika jobbigt att åka till skolan idag men det gick ändå.Under min ledighet har jag hunnit med bakning hos mormor och morfar på torsdagskvällen.Pepparkaksbakning vid farmor på fredagen som jag sen spenderade i solf på dansgolvet och såna ställen,kvällen blev i alla fall superkul.Hamnade sen hos fanny och dagen efter hade vi brunch med the ladies före jag for hem och de till stan.Kvällen hände det inte mycket men jag var megatrött så det var skönt med det också. Söndagen städade jag och workade lite hemma före jag och mamsen vinkade hejdå till pappa.På kvällen kollade vi film och hade det megamysigt.Det var min ledighet i korta små ord.Himla skojj och så skönt med lite ledigt!
Annars är min och Erikas plånbok stulen så du som känner dig skyldig ger tillbaka plånböckerna dirket tacktack och annars  om någon ser en röd eller svart plånbok nånstans kontakta mig,tackochhej och pussochhej

SNART ÄRE LEDIGT

Den 2013-12-04, kl 20:18:30
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan på er alla,hade inte riktigt orken med bloggen igår men gårdagen var inte så speciellt märkvärdig.Idag var det skola 9-15 och sen hem med lite serier på bordet före jag har suttit hela kvällen med geografiboken framför mig.Fick värsta panikattack i början och fyfäsen vad obehagligt,det gick bättre sen så tur var det.Imorgon ska vi till kyrkan och låtsas vara lite kristna före vi ska skriva ett prov och sen sticker jag till närpes.puss påer!
 

K

Den 2013-12-03, kl 15:32:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
-Hej Gabriella.Roligt att se dig här igen.
-Hej,roligt att se dig också. Det har varit en tid sen nu men jag har haft så mycket att göra.
-Aha,jag förstår.Hon är på samma ställe som vanligt.
Jag går vidare och nickar till sjukköterskan.Dörren var ommålad,det märkte jag direkt.Handtaget var även nytt, obekvämt och fult.Allting var annorlunda,var det så länge sen sist? Handtaget gick snabbt igenom och rummet var i alla fall sig lika.Du låg där precis lika fridfullt som vanligt.Jag gick och hämtade borsten och satte mig sedan på sängen.Tog tag i ditt hår och började borsta försiktigt precis som du alltid ville att jag skulle göra.Hej mamma,förlåt för att jag inte har varit här på en tid men jag har haft så fullt upp med skolan och pappa har varit så jag har tagit hand om huset helt själv.Är du stolt över mig?Varför jag satt jag ens här och försökte tala med någon som låg i koma,vad tänkte jag med? Jag gillade det,att bara få sitta och tala,ensam i ett rum.Hur har du haft det då?Jag hörde att mormor och morfar hade varit och hälsat på.Det måste ha varit trevligt.Det hoppas jag i alla fall.Du har också fått nya rosor,av pappa.De är riktigt fina.Jag ska gå och lägga dem i vatten.
-Jag såg just att du hade fått lite utväxt,inget du bryr dig om precis men när du vaknar då ska vi åka till frisören.Det blev tyst en stund.
-Mamma,jag saknar dig.Alla saknar dig,kan du snälla inte bara komma tillbaka och hjälpa mig.Det är så svårt.Mamma?Mamma snälla.Snälla lilla älsklings mamma.Mamma.Tårarna rann nerför kinderna en lång stund tills jag hörde en ynka röst.
-Älskling.Vem var det som talade?Jag vände mig om och märkte något annorlunda.Mamma hade lagt upp ögonen,det syndes på avstånd.Hon kollade mig rakt i ögonen och jag visste att mina böner och min önskan hade gått i upplevelse.
Mamma.Jag älskar dig.

MÅNDAG

Den 2013-12-02, kl 20:30:17
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0


Måndag.Skolan var chill och hemma har jag julmyst med glögg och pratstund med mami,även lite plugg och så har jag beställt hem kläder.Hittade även lite gamla kläder så de va skojj.Nu blire mera glögg och dhw,ska försöka plugga lite också.

ÄVEN EN HELG FÖRBI

Den 2013-12-01, kl 20:00:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan bloggen lilla,på fredagen for jag till malax efter skolan med fanny lillavännen.Vi for och handlade ti nyhandlii me hennes mamma.Lagade  mat vid fanny och öppnade en kokosnöt med en hammare haha ååh e ha slinta.For sen till övermalax på julöppning med chickseen och sen vidare till Emlila på glöggmys och tjejkväll. myspys
Lördagen myste jag halva morgonen före jag gick ner i köket och mamma hade gjort det så mysigt med julgardiner,ljus och allt annat mysigt.Ända tråkiga var ju att ingen var hemma,sen började jag städa på nedrevåningen med julmusik och annat.Var även ut på promenix före jag lagade mat och efterrätt då mamma och pappa skulle komma hem.De var så glada då jag hade lagat mat hihih awä.Nåja på kvällen drog jag mig till malax och bakade pepparkakshus före fanny och jag myste med te och talade om allt mellan himmel och jord.Vi satt säkert och talade flera timmar före Erika också kom dit och vi talade hela kvällen.
Jaja idag steg vi upp tidigt och åt god frukost före vi for till solf på julöppning med fannys moster and the gang haha.Köpte sånde saker som på bilden och frös en hel del men det var kul i alla fall.Kvällen har bestått av ännu mera mys och lite annat smått och gott.

© Headerbilder från Wallpapers Wide