HELGEN

Den 2013-06-30, kl 12:39:21
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Två vackra bilder från en dag i vägviken får pryda detta inlägg.Om jag ska ta helgen i korthet så gjorde jag nästan ingenting på fredagen.Inte vad jag minns åtminstone.Eller ja,jag arbetade ju.Lördagen bestod av tvserier i några timmar,långpromenad,kollade lite på streetrace,städade rummet lite grann,chillade och på kvällen fick jag besök.Jennifer,Amanda,Ronja,Jennica,Janice och Joel kom hit på kvällen.Vi gjorde inte speciellt mycket,mest chillade.Fick även besök av nå malaxpojkar men dom var inte här så jättelänge.Vi gick sen ut och gå där kring 1 men jag gick hem ganska tidigt eftersom jag fick så himla ont i magen.hElt chill kväll nog.Jennifer kom sen hit och sova,myspys och hon åkte just hem.Idag ska jag kolla hundratals serier,storstäda huset,träna osv.Imorgon gäller arbetet igen.



ENSAM I MÖRKRET

Den 2013-06-28, kl 19:19:09
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Då man egentligen inte vet vad kan man göra då? Inget. Tror jag åtminstone. Men vad skulle
jag veta. allt var så svårt och jag hade svårt att minnas. Minnena på dig och mig suddades bort som vinden.
Försvann och de kom aldrig tillbaka. Känslorna jag hade haft. För dig. De försvann också. Lika snabbt. 
Livet hade blivit svårare då jag bara satt inlåst på mitt rum. Helt ensam. eller? Nej. Nej. Allt var upp och ner och jag hann inte med längre. Helt borta och ensam. Ensam i mörkret.
 
 



VAD SKA JAG VETA NÄR JAG INTE KAN ELLER VILL

Den 2013-06-27, kl 20:20:36
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
 
Tänkte visa ett videoklipp jag har fixat ikväll då jag har bakat en kaka men det ville inget.Kanske imorgon istället,eller först nästa vecka hihi.Idag var det som vanligt arbetsdag och sen dess har jag lånat böcker,ätit massor med god mat,fått besök,kollat 2 bra filmer,bakat äppelkaka,duschat,kollat serier,chillat och bara njutit av livet.Imorgon är det sista arbetsdagen för denna vecka,jiha.Har också massor av bilder att visa till er men det kommer när jag hinner :)



BRA DAG

Den 2013-06-26, kl 19:38:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Tja,igår så arbetade jag som vanligt.När jag kom hem var solen helt amazing  jag fick kompani och vi satt ute i solen och solade och simmade.åt även mat och skrattade.Senare på kvällen åkte jag,Amanda,ronja,janice,Jennica och  några petalaxbor till kråsin.Simmade där och girllade korv och hade det riktigt trevligt.När vi skulle åka hem slirade jag lite och benen blev skrapat,tusan haha.när jag kom blev det duschen och film.
Idag var det arbetet som vanligt.Kom hem där lite före 2 och Chillade tills jag tog mitt pickpack och åkte till Amanda.Satt där en stund före jag åkte till vägviken med brudarna på bilden.Hade det faktiskt himla trevligt.Skrattade,simmade,åt mat och jag skrattade himla mer.Tack brudar!Kom hem där halv 8 och kollade finalen av Masterchef.Nu ska jag gå i duschen och sen bara invänta morgondagen.Kramar härifrån!



DAGENS FINA HÄNDELSE

Den 2013-06-25, kl 20:40:35
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0


Kanske inte syns men jag råkade typ köra lite klumpigt.Skulle svänga och ja haha.vackert så.Ska berätta mer om hur veckan är när jag orkar,arbetar i alla fall.Nu ska jag kolla en film,pussar! ♥



K O N F I R M A T I O N

Den 2013-06-24, kl 17:24:08
Filed in Mina foton, Mitt liv | Kommentarer: 0
 



ORKAR INTE BLOGGA MEN BILDEN VAR SÅ FIN SÅ DEN FÅR PRYDA INLÄGGET

Den 2013-06-24, kl 14:39:39
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 



MIDSOMMAR

Den 2013-06-23, kl 20:57:06
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan och hoppas ni har haft en bra midsommar.Ska slänga in några bilder från midsommaren när jag hinner.Livet leker annars så jag har inte tid med bloggen så den hamnar åt sidan.Midsommaren har i alla fall spenderats på en villa,i pörtom och i fagerö.Imorgon börjar jag jobba,så nervös men det ska väl gå bra.Sen ska jag kanske till Vägviken med en sötis,sola,städa och träna.Vi hörs när vi hörs helt enkelt.Pussar och kramar.



LIVET OSV

Den 2013-06-20, kl 17:44:27
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Trött tjej på bild.
I tisdags åkte jag,emma och Linn iväg till Vägviken.Eller vi kom dit först 3 hah.Spenderade väl 3 knappa timmar där som bestod av massor skratt,tal och bara chillning.Helt bra nog.Kvällen bjöd inte sen på så mycket men jag klagade inte,
Onsdagen var en så grovt sämre dag,jävlar.Vaknade 3 mitt i natten och hade världens magont och spydde.Så höll hela onsdagen på.Bara låg,mådde skit, spydde osv.Typskittråkigt.
Idag är det en liten bättre dag,har fortfarande magont och yrar lite (haha).Steg upp där vid halv 10 ocht mat och fixade mig.Vid 1 var vi i Närpes,vi åkte och storhandlade och träffade på massor av känt folk.Åkte sen till mormor och morfar där vi fick mat.Chillade annars och kollade på världens bästa barnprogram.Kom hem för nån timme sen och nu håller jag på och läser en bra som jag lånade av mormor.Yeppyepp.Sådär annars har jag även fått en jättegullig småkusin idag,åååh.



IKEA OCH IDEAPARKM,typ

Den 2013-06-17, kl 21:28:21
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
nöjdan kvinno på IKEA
Hemma nu efter en riktigt prima resa.Om ni har tur eller mindre tur så får ni bilder på resan och sen så kanske jag berättar lite också.Den som lever får se helt enkelt.Annars leker livet sådär halft åtminstone.Bättre och sämre dagar har jag men sånt man får ta,eller hur?aa.Nu ska jag sluta sitta här med inget vettigt att säga.Ska istället gå och försöka fixa ihop en lampa jag har köpt,får se hur det går.Vi hörs när vi hörs.Pussar och kramar härifrån!



ÅMINNE

Den 2013-06-15, kl 13:31:52
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Bjuder på 3 mera och mindre vackra bilder.Åkte till farmor igår på kvällen och hon bjöd på paj och tårta.Mamma och pappa skjutsade mig till åminnnee kring 9.Var först och lyssnade på KAJ,de var himla bra.Fick även en autograf av killarna och ett hjärta,hehe.Tönt.Sen gick kvällen ut på att vara ute på parkeringen och träffa nytt folk.Helt okej kväll asså.Tog sen bussen hem så kom hem typ 3.Idag ska jag istället  packa,chilla,äta massor med mat och träna.



HEJSAN

Den 2013-06-14, kl 11:45:46
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Jävlar vad jag har bränt min näsa, det tar så ont.Ajjajj.Idag vaknade jag halv 11 åtminstone och åt frukost.Har också hunnit städa lite,diskat,plockat hit och dit och nu ska jag diska lite mera.Sen ska jag träna,åka efter nå papper,chilla,börja packa och fundera över vad kvällen har att erbjuda.Tack och hej.



HELT ONÖDIGT INLÄGG

Den 2013-06-13, kl 19:42:38
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Tänkte jag skulle köra ett träningspass men kom på att jag inte vill haha.Ska smätta på en bra film istället och äta onyttigt bara för att jag kan helt enkelt.Tuff jae.
 
 



GIP

Den 2013-06-13, kl 18:55:17
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Ja förlåt asså,busade nog bara med er då jag sa att jag inte hade sluppit in.Jag har bara sökt till gymnasiet i petalax och ja det ångrar jag.Har inte sökt till övis så har alltså inte heller sluppit in på övis heller.Jag ångrar mig till 10000 då jag inte sökte till övis nu,jag vill så himla gärna bort härifrån,skaffa min en lägenhet och bara åka in till stan.Det får bli som det blir helt enkelt.Sprang åtminstone ut till postlådan idag då posten kom,hehe var så jävla glad.Vetcha det ska gå i 3 år bara jag inte dör typ.Alla säger ju att det är skitsvårt så jag har ingen aning om hur jag ska klara mig,hjälp.



GALET

Den 2013-06-12, kl 21:41:16
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Hejsan,min dag har faktiskt varit riktigt bra.Chillade så gott som hela dagen,kan förstå det då jag vaknade först 12,hehe.Vid 3 åkte jag till Amanda och där var också Jennica.Vi gjorde väl inte så mycket egentligen,sen kom också Janice dit och då åkte vi vidare till petalax.Satt vid baren hela kvällen och hade nog det riktigt bra.Hann också till skolan och sampiin före vi åkte till vägvikeen,gjorde inte så mycket där heller men hade nog det helt bra.Kom hem vid 10 och nu ska jag lägga på en film.Pussar till er!  
 
 



TISDAG ELÅ NA?

Den 2013-06-11, kl 22:23:11
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Tänkte jag skulle blogga om min dag men så kom jag på att jag inte vill haha.Bjuder på 2 vackra bilder på en sötnos och jag.Gonatt på er små barn i förskott åtminstone.



B E K Ä N N E L S E R

Den 2013-06-10, kl 21:02:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Jag blir så ledsen då jag kollar på perfekta människor och deras kläder,hus osv.Jagåvill
Jag är typ allergisk mot vindruvor,ananas och kiwi
Då jag flyttar vill jag flytta till ett höghus där jag ska få ha lägenheten högst upp
med takvåning och underbar utsikt
Älskar gamla låtar
Jag vill gifta mig på en strand eller vid ett stort vackert vitt hus
Älskar weheartit
Vänner som jag inte har känt jättebra förr har kommit mig närmare på sistone,je
Jag blir himla lätt besviken
Musik är bästever
Denna sommar ska inte göra mig besviken
Hundvalpar är så himla söta så jag dör
Hatar då folk har perfekta kroppar,hehe förlåt
Jag ser upp till mamma,pappa,farmor och mormor



GÅRDAGEN

Den 2013-06-10, kl 19:41:32
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Igår var det bara att stiga upp och vara glad,gick i duschen och fixade mig före mamma och jag for till kyrkan.Satt där och kollade på de söta konfirmanderna.Ni va no så fiin,och grattis.Bilder från alla konfirmanderfester och kyrkan kommer när jag orkar.Åkte sen till Ronja och grattade henne.Satt där i lite mer än en timme före jag och Janice for till Jennica och grattade henne.Till sist till Amanda där vi åt lite före vi åkte och fotograferade.Sen hem och packade tills min skjuts kom och hämtade mig.For då ut till Jennicas villa med ett härligt gäng,satt och diskuterade tills resten kom och ja vilken härlig kväll alltså.Skrattade så jag dog,badade tunna,to nain fö mychi och sånt najs.Näjsnäjs.Då vi vaknade hade Jennicas mamma och micki städat,aaw.Idag har varit en slöö dag,ätit mat för 100 dagar,solat och bränt mig (!!!),chillat,nästan simmat,skrattat åt gårdagen osv.Alla åkte därifrån 3 men då lämnade jag,Janice,Amanda och Jennica.Dagen flöt sen på helt chill och kom hem kanske 8?Jeppä.



SOMMAR

Den 2013-06-10, kl 19:23:20
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
älskar liveet
Jävlar vad jag mår bra och livet leker för fullt ös.Sommarlovet har haft världens bästa start så här klagar jag inte.Bloggpausen är väl fortfarande här för jag orkar inte hehe.Jag menar,sommarlov 2013 är för fan här.Sen sist har jag hunnit med villaliv gånger 2,chill,pooldopp,härligt folkgäng,kört vepsa hit och dit,sovit,varit på 3 konfirmationer och till sist varit på en lyckad villafest.Ska visa bilder och text från gårdagen alldeles snart.Imorgon bär det av på sommarjobb för mig och sen ska jag leva livet,jee.



ORK INT.VILL INT.KAN IT.

Den 2013-06-04, kl 18:19:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 



STAFETTKARNEVALEN 2013

Den 2013-06-03, kl 22:22:20
Filed in Mina foton, Mitt liv | Kommentarer: 0
Alla bilder är mina förutom de 4 sista :)

 



SKOLAVSLUTNINGFEST OSV

Den 2013-06-03, kl 21:49:51
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
ungefär sådär osv.Primaprima kväll som jag aldrig glömmer.Efter skolavslutningen som bestod av prisutdelning,dimisson,tårar (grät så jag dog nästan,var så himla sorglit,åååh),tal,sång osv så begav vi oss till Alexandra.Fira att vi hade klarat grundskolan tills våran chaufför kom dit.Tog traktorn och kärran med oss och hade en rikgit prima rutt? till Malax.For till Lina,bytte om och åkte vidare till Joose på fest.Kvällen var för mig dunderbra förutom att jag fick vin på min vita tröja men e gick bort.Prima.Sen ungefär 4 efter en superduperpromahärligkväll gick jag Lina,Solvin,Melvin och Bosse hemåt.Slockna typ direkt vi kom till Lina.Gosgos.Nöjd över betyget är jag i alla fall.
 
 
 



SKOLAVSLUTNINGEN

Den 2013-06-03, kl 21:30:20
Filed in Mina foton, Mitt liv | Kommentarer: 0
Skolavslutningen ägde groovt.Grät,skrattade,to nain fö mychi,skrattade allt för mycket igen och hade helt enkelt en superduperbra kväll.Tackar för den.Har 100000-tals bilder så vet inte riktigt var jag ska börja men checka neråt så får ni sen en liten bild av min skolavslutning i alla fall.Tack gollejennifer för bilderna du tog i skolan,älskar dig!
saknar redan er allihopa,börjar bara gråta varje gång jag ser alla dessa bilder på oss.Vill.inte.börja.gymnasiet.vill.vara.liten.och.gå.i.högstadiet.ååååh.
bilder från festen och kvällen kommer just :)



JAG VILL INTE BARA VARA EN TJEJ I MÄNGDEN,JAG VILL VARA DIN OCH BARA DIN

Den 2013-06-03, kl 20:35:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Så jobbigt att blogga nu då jag har sommarlov.Ni får ta det som det kommer för jag orkar ej.Å ja bilder från Stafettkarnevalen kommer idag hehe.Idag annars vaknade jag 10,gick ut i solen.Klippte sen gräset före jag tog vespan till sale.Handlade och åkte hem.Fick kompani,vi solade,lagade mat,åt glass före vi åkte iväg till farmors villa.Tog vinterklåddi och chillade.Kom hit cirka 6 och nu har vi kollat 2 filmer.Ska försöka få upp alla bilder nu från skolavslutningen och avslutningen.Hoppas ni annars har ett superbra sommarlov,för mitt äger.Pussar och kramar härifrån.saknar



INTE FEL ATT FRÅGA EN FRÅGA I BLOGRESPONSE,DÅ BLIR JAG GLAD

Den 2013-06-02, kl 21:39:47
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
gälit no.fråga på.dör annars.lite



LÖRDAG,FAGGEN

Den 2013-06-02, kl 21:32:17
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Igår mådde jag helt enkeeelt skit.Värst på länge.Kom hem från malax kring halv 3 och då åkte vi och hämtade mat från barin.Fick inte i mig nå mycket mat.Chillade hela dagen tills 5 då jag hoppade i duschen och började fixa mig.For sedan iväg till pörtom på förfest.Helt bra nog,taxi kom halv 10 så då for vi iväg till fagerö.Värdet var inte på vår sida men jag hade en jättebra kväll i alla fall.Var först ute en stund tills vi gick in och dansade.De gjorde vi så gott som hela kvällen förutom några undantag.Träffade också på nya människor så de var skojj.Hade helt enkelt en superbra,mysig och gosig kväll.Hemma 3 och somna direktä.
 



TAGGADE

Den 2013-06-02, kl 21:13:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
SÅ HIMLA TAGGAD FÖR DENNA SOMMAR.
Dunderbra bloggning här,eller hur?Tänker inte säga förlåt för dålig bloggning för jag har inte haft tid eller ork.Punkt slut.Jepp,nåja har haft en superduperbrabästahärligadunersuperdunderbraahelg haha gälit.Men den har varit suuper,berättar mera i ett annat inlägg.Idag steg jag upp 2,gick ut och sola före jag åkte till Amanda,vi kollade pll och bara chillade före jag åkte hem igen och åt mat.Åkte tillbaka då klockan var 5 och vi kollade lite mera pll före vi åkte iväg till Sale.Jennica kom också dit så vi chillade och diskuterade gårdagen före vi gick tillbaka till Amanda,igen.. haha.Chillade,stekte ägg,brummade iväg till sale,kollade pll,skrattade och sånt.Skjutsade hem Jennica och Amanda före jag själv kom hem.Ska sätta på en film nu och ta de lungtt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



© Headerbilder från Wallpapers Wide
-

HELGEN

Den 2013-06-30, kl 12:39:21
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Två vackra bilder från en dag i vägviken får pryda detta inlägg.Om jag ska ta helgen i korthet så gjorde jag nästan ingenting på fredagen.Inte vad jag minns åtminstone.Eller ja,jag arbetade ju.Lördagen bestod av tvserier i några timmar,långpromenad,kollade lite på streetrace,städade rummet lite grann,chillade och på kvällen fick jag besök.Jennifer,Amanda,Ronja,Jennica,Janice och Joel kom hit på kvällen.Vi gjorde inte speciellt mycket,mest chillade.Fick även besök av nå malaxpojkar men dom var inte här så jättelänge.Vi gick sen ut och gå där kring 1 men jag gick hem ganska tidigt eftersom jag fick så himla ont i magen.hElt chill kväll nog.Jennifer kom sen hit och sova,myspys och hon åkte just hem.Idag ska jag kolla hundratals serier,storstäda huset,träna osv.Imorgon gäller arbetet igen.

ENSAM I MÖRKRET

Den 2013-06-28, kl 19:19:09
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Då man egentligen inte vet vad kan man göra då? Inget. Tror jag åtminstone. Men vad skulle
jag veta. allt var så svårt och jag hade svårt att minnas. Minnena på dig och mig suddades bort som vinden.
Försvann och de kom aldrig tillbaka. Känslorna jag hade haft. För dig. De försvann också. Lika snabbt. 
Livet hade blivit svårare då jag bara satt inlåst på mitt rum. Helt ensam. eller? Nej. Nej. Allt var upp och ner och jag hann inte med längre. Helt borta och ensam. Ensam i mörkret.
 
 

VAD SKA JAG VETA NÄR JAG INTE KAN ELLER VILL

Den 2013-06-27, kl 20:20:36
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
 
Tänkte visa ett videoklipp jag har fixat ikväll då jag har bakat en kaka men det ville inget.Kanske imorgon istället,eller först nästa vecka hihi.Idag var det som vanligt arbetsdag och sen dess har jag lånat böcker,ätit massor med god mat,fått besök,kollat 2 bra filmer,bakat äppelkaka,duschat,kollat serier,chillat och bara njutit av livet.Imorgon är det sista arbetsdagen för denna vecka,jiha.Har också massor av bilder att visa till er men det kommer när jag hinner :)

BRA DAG

Den 2013-06-26, kl 19:38:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Tja,igår så arbetade jag som vanligt.När jag kom hem var solen helt amazing  jag fick kompani och vi satt ute i solen och solade och simmade.åt även mat och skrattade.Senare på kvällen åkte jag,Amanda,ronja,janice,Jennica och  några petalaxbor till kråsin.Simmade där och girllade korv och hade det riktigt trevligt.När vi skulle åka hem slirade jag lite och benen blev skrapat,tusan haha.när jag kom blev det duschen och film.
Idag var det arbetet som vanligt.Kom hem där lite före 2 och Chillade tills jag tog mitt pickpack och åkte till Amanda.Satt där en stund före jag åkte till vägviken med brudarna på bilden.Hade det faktiskt himla trevligt.Skrattade,simmade,åt mat och jag skrattade himla mer.Tack brudar!Kom hem där halv 8 och kollade finalen av Masterchef.Nu ska jag gå i duschen och sen bara invänta morgondagen.Kramar härifrån!

DAGENS FINA HÄNDELSE

Den 2013-06-25, kl 20:40:35
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0


Kanske inte syns men jag råkade typ köra lite klumpigt.Skulle svänga och ja haha.vackert så.Ska berätta mer om hur veckan är när jag orkar,arbetar i alla fall.Nu ska jag kolla en film,pussar! ♥

K O N F I R M A T I O N

Den 2013-06-24, kl 17:24:08
Filed in Mina foton, Mitt liv | Kommentarer: 0
 

ORKAR INTE BLOGGA MEN BILDEN VAR SÅ FIN SÅ DEN FÅR PRYDA INLÄGGET

Den 2013-06-24, kl 14:39:39
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 

MIDSOMMAR

Den 2013-06-23, kl 20:57:06
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejsan och hoppas ni har haft en bra midsommar.Ska slänga in några bilder från midsommaren när jag hinner.Livet leker annars så jag har inte tid med bloggen så den hamnar åt sidan.Midsommaren har i alla fall spenderats på en villa,i pörtom och i fagerö.Imorgon börjar jag jobba,så nervös men det ska väl gå bra.Sen ska jag kanske till Vägviken med en sötis,sola,städa och träna.Vi hörs när vi hörs helt enkelt.Pussar och kramar.

LIVET OSV

Den 2013-06-20, kl 17:44:27
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Trött tjej på bild.
I tisdags åkte jag,emma och Linn iväg till Vägviken.Eller vi kom dit först 3 hah.Spenderade väl 3 knappa timmar där som bestod av massor skratt,tal och bara chillning.Helt bra nog.Kvällen bjöd inte sen på så mycket men jag klagade inte,
Onsdagen var en så grovt sämre dag,jävlar.Vaknade 3 mitt i natten och hade världens magont och spydde.Så höll hela onsdagen på.Bara låg,mådde skit, spydde osv.Typskittråkigt.
Idag är det en liten bättre dag,har fortfarande magont och yrar lite (haha).Steg upp där vid halv 10 ocht mat och fixade mig.Vid 1 var vi i Närpes,vi åkte och storhandlade och träffade på massor av känt folk.Åkte sen till mormor och morfar där vi fick mat.Chillade annars och kollade på världens bästa barnprogram.Kom hem för nån timme sen och nu håller jag på och läser en bra som jag lånade av mormor.Yeppyepp.Sådär annars har jag även fått en jättegullig småkusin idag,åååh.

IKEA OCH IDEAPARKM,typ

Den 2013-06-17, kl 21:28:21
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
nöjdan kvinno på IKEA
Hemma nu efter en riktigt prima resa.Om ni har tur eller mindre tur så får ni bilder på resan och sen så kanske jag berättar lite också.Den som lever får se helt enkelt.Annars leker livet sådär halft åtminstone.Bättre och sämre dagar har jag men sånt man får ta,eller hur?aa.Nu ska jag sluta sitta här med inget vettigt att säga.Ska istället gå och försöka fixa ihop en lampa jag har köpt,får se hur det går.Vi hörs när vi hörs.Pussar och kramar härifrån!

ÅMINNE

Den 2013-06-15, kl 13:31:52
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Bjuder på 3 mera och mindre vackra bilder.Åkte till farmor igår på kvällen och hon bjöd på paj och tårta.Mamma och pappa skjutsade mig till åminnnee kring 9.Var först och lyssnade på KAJ,de var himla bra.Fick även en autograf av killarna och ett hjärta,hehe.Tönt.Sen gick kvällen ut på att vara ute på parkeringen och träffa nytt folk.Helt okej kväll asså.Tog sen bussen hem så kom hem typ 3.Idag ska jag istället  packa,chilla,äta massor med mat och träna.

HEJSAN

Den 2013-06-14, kl 11:45:46
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Jävlar vad jag har bränt min näsa, det tar så ont.Ajjajj.Idag vaknade jag halv 11 åtminstone och åt frukost.Har också hunnit städa lite,diskat,plockat hit och dit och nu ska jag diska lite mera.Sen ska jag träna,åka efter nå papper,chilla,börja packa och fundera över vad kvällen har att erbjuda.Tack och hej.

HELT ONÖDIGT INLÄGG

Den 2013-06-13, kl 19:42:38
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Tänkte jag skulle köra ett träningspass men kom på att jag inte vill haha.Ska smätta på en bra film istället och äta onyttigt bara för att jag kan helt enkelt.Tuff jae.
 
 

GIP

Den 2013-06-13, kl 18:55:17
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Ja förlåt asså,busade nog bara med er då jag sa att jag inte hade sluppit in.Jag har bara sökt till gymnasiet i petalax och ja det ångrar jag.Har inte sökt till övis så har alltså inte heller sluppit in på övis heller.Jag ångrar mig till 10000 då jag inte sökte till övis nu,jag vill så himla gärna bort härifrån,skaffa min en lägenhet och bara åka in till stan.Det får bli som det blir helt enkelt.Sprang åtminstone ut till postlådan idag då posten kom,hehe var så jävla glad.Vetcha det ska gå i 3 år bara jag inte dör typ.Alla säger ju att det är skitsvårt så jag har ingen aning om hur jag ska klara mig,hjälp.

GALET

Den 2013-06-12, kl 21:41:16
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Hejsan,min dag har faktiskt varit riktigt bra.Chillade så gott som hela dagen,kan förstå det då jag vaknade först 12,hehe.Vid 3 åkte jag till Amanda och där var också Jennica.Vi gjorde väl inte så mycket egentligen,sen kom också Janice dit och då åkte vi vidare till petalax.Satt vid baren hela kvällen och hade nog det riktigt bra.Hann också till skolan och sampiin före vi åkte till vägvikeen,gjorde inte så mycket där heller men hade nog det helt bra.Kom hem vid 10 och nu ska jag lägga på en film.Pussar till er!  
 
 

TISDAG ELÅ NA?

Den 2013-06-11, kl 22:23:11
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Tänkte jag skulle blogga om min dag men så kom jag på att jag inte vill haha.Bjuder på 2 vackra bilder på en sötnos och jag.Gonatt på er små barn i förskott åtminstone.

B E K Ä N N E L S E R

Den 2013-06-10, kl 21:02:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Jag blir så ledsen då jag kollar på perfekta människor och deras kläder,hus osv.Jagåvill
Jag är typ allergisk mot vindruvor,ananas och kiwi
Då jag flyttar vill jag flytta till ett höghus där jag ska få ha lägenheten högst upp
med takvåning och underbar utsikt
Älskar gamla låtar
Jag vill gifta mig på en strand eller vid ett stort vackert vitt hus
Älskar weheartit
Vänner som jag inte har känt jättebra förr har kommit mig närmare på sistone,je
Jag blir himla lätt besviken
Musik är bästever
Denna sommar ska inte göra mig besviken
Hundvalpar är så himla söta så jag dör
Hatar då folk har perfekta kroppar,hehe förlåt
Jag ser upp till mamma,pappa,farmor och mormor

GÅRDAGEN

Den 2013-06-10, kl 19:41:32
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Igår var det bara att stiga upp och vara glad,gick i duschen och fixade mig före mamma och jag for till kyrkan.Satt där och kollade på de söta konfirmanderna.Ni va no så fiin,och grattis.Bilder från alla konfirmanderfester och kyrkan kommer när jag orkar.Åkte sen till Ronja och grattade henne.Satt där i lite mer än en timme före jag och Janice for till Jennica och grattade henne.Till sist till Amanda där vi åt lite före vi åkte och fotograferade.Sen hem och packade tills min skjuts kom och hämtade mig.For då ut till Jennicas villa med ett härligt gäng,satt och diskuterade tills resten kom och ja vilken härlig kväll alltså.Skrattade så jag dog,badade tunna,to nain fö mychi och sånt najs.Näjsnäjs.Då vi vaknade hade Jennicas mamma och micki städat,aaw.Idag har varit en slöö dag,ätit mat för 100 dagar,solat och bränt mig (!!!),chillat,nästan simmat,skrattat åt gårdagen osv.Alla åkte därifrån 3 men då lämnade jag,Janice,Amanda och Jennica.Dagen flöt sen på helt chill och kom hem kanske 8?Jeppä.

SOMMAR

Den 2013-06-10, kl 19:23:20
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
älskar liveet
Jävlar vad jag mår bra och livet leker för fullt ös.Sommarlovet har haft världens bästa start så här klagar jag inte.Bloggpausen är väl fortfarande här för jag orkar inte hehe.Jag menar,sommarlov 2013 är för fan här.Sen sist har jag hunnit med villaliv gånger 2,chill,pooldopp,härligt folkgäng,kört vepsa hit och dit,sovit,varit på 3 konfirmationer och till sist varit på en lyckad villafest.Ska visa bilder och text från gårdagen alldeles snart.Imorgon bär det av på sommarjobb för mig och sen ska jag leva livet,jee.

ORK INT.VILL INT.KAN IT.

Den 2013-06-04, kl 18:19:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 

STAFETTKARNEVALEN 2013

Den 2013-06-03, kl 22:22:20
Filed in Mina foton, Mitt liv | Kommentarer: 0
Alla bilder är mina förutom de 4 sista :)

 

SKOLAVSLUTNINGFEST OSV

Den 2013-06-03, kl 21:49:51
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
ungefär sådär osv.Primaprima kväll som jag aldrig glömmer.Efter skolavslutningen som bestod av prisutdelning,dimisson,tårar (grät så jag dog nästan,var så himla sorglit,åååh),tal,sång osv så begav vi oss till Alexandra.Fira att vi hade klarat grundskolan tills våran chaufför kom dit.Tog traktorn och kärran med oss och hade en rikgit prima rutt? till Malax.For till Lina,bytte om och åkte vidare till Joose på fest.Kvällen var för mig dunderbra förutom att jag fick vin på min vita tröja men e gick bort.Prima.Sen ungefär 4 efter en superduperpromahärligkväll gick jag Lina,Solvin,Melvin och Bosse hemåt.Slockna typ direkt vi kom till Lina.Gosgos.Nöjd över betyget är jag i alla fall.
 
 
 

SKOLAVSLUTNINGEN

Den 2013-06-03, kl 21:30:20
Filed in Mina foton, Mitt liv | Kommentarer: 0
Skolavslutningen ägde groovt.Grät,skrattade,to nain fö mychi,skrattade allt för mycket igen och hade helt enkelt en superduperbra kväll.Tackar för den.Har 100000-tals bilder så vet inte riktigt var jag ska börja men checka neråt så får ni sen en liten bild av min skolavslutning i alla fall.Tack gollejennifer för bilderna du tog i skolan,älskar dig!
saknar redan er allihopa,börjar bara gråta varje gång jag ser alla dessa bilder på oss.Vill.inte.börja.gymnasiet.vill.vara.liten.och.gå.i.högstadiet.ååååh.
bilder från festen och kvällen kommer just :)

JAG VILL INTE BARA VARA EN TJEJ I MÄNGDEN,JAG VILL VARA DIN OCH BARA DIN

Den 2013-06-03, kl 20:35:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Så jobbigt att blogga nu då jag har sommarlov.Ni får ta det som det kommer för jag orkar ej.Å ja bilder från Stafettkarnevalen kommer idag hehe.Idag annars vaknade jag 10,gick ut i solen.Klippte sen gräset före jag tog vespan till sale.Handlade och åkte hem.Fick kompani,vi solade,lagade mat,åt glass före vi åkte iväg till farmors villa.Tog vinterklåddi och chillade.Kom hit cirka 6 och nu har vi kollat 2 filmer.Ska försöka få upp alla bilder nu från skolavslutningen och avslutningen.Hoppas ni annars har ett superbra sommarlov,för mitt äger.Pussar och kramar härifrån.saknar

INTE FEL ATT FRÅGA EN FRÅGA I BLOGRESPONSE,DÅ BLIR JAG GLAD

Den 2013-06-02, kl 21:39:47
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
gälit no.fråga på.dör annars.lite

LÖRDAG,FAGGEN

Den 2013-06-02, kl 21:32:17
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Igår mådde jag helt enkeeelt skit.Värst på länge.Kom hem från malax kring halv 3 och då åkte vi och hämtade mat från barin.Fick inte i mig nå mycket mat.Chillade hela dagen tills 5 då jag hoppade i duschen och började fixa mig.For sedan iväg till pörtom på förfest.Helt bra nog,taxi kom halv 10 så då for vi iväg till fagerö.Värdet var inte på vår sida men jag hade en jättebra kväll i alla fall.Var först ute en stund tills vi gick in och dansade.De gjorde vi så gott som hela kvällen förutom några undantag.Träffade också på nya människor så de var skojj.Hade helt enkelt en superbra,mysig och gosig kväll.Hemma 3 och somna direktä.
 

TAGGADE

Den 2013-06-02, kl 21:13:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
SÅ HIMLA TAGGAD FÖR DENNA SOMMAR.
Dunderbra bloggning här,eller hur?Tänker inte säga förlåt för dålig bloggning för jag har inte haft tid eller ork.Punkt slut.Jepp,nåja har haft en superduperbrabästahärligadunersuperdunderbraahelg haha gälit.Men den har varit suuper,berättar mera i ett annat inlägg.Idag steg jag upp 2,gick ut och sola före jag åkte till Amanda,vi kollade pll och bara chillade före jag åkte hem igen och åt mat.Åkte tillbaka då klockan var 5 och vi kollade lite mera pll före vi åkte iväg till Sale.Jennica kom också dit så vi chillade och diskuterade gårdagen före vi gick tillbaka till Amanda,igen.. haha.Chillade,stekte ägg,brummade iväg till sale,kollade pll,skrattade och sånt.Skjutsade hem Jennica och Amanda före jag själv kom hem.Ska sätta på en film nu och ta de lungtt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide