Vid Emmaa! :)

Den 2011-08-31, kl 16:07:33
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag har skolan varit helt okej nu sitter jag vid Emma och lyssnar på musik och sånt ska väl till socken ikvälll ocksåå kiuúuul har typ ätit mat.Muuuuuuums!! :) Jaa nu så vet jag inte vad jag ska skriva så hejdååå och hörs ni frå sen också bilder från idaaag.

Syns :)


Nysa!

Den 2011-08-30, kl 20:47:43
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ikväll åkte jag ut med linda ti sale och sen till YA och där var folket och efter en stund åkte vi till tottisas garaget och satt där typ hela kvällen.Åkte hem typ lite före 9 med Jennica och siter nu och kollar på True Talen och ha just jiti na mat och giss om jag inte nyst!Joo satan ska nog alltid nysa när jag ska börja äta något.Imorgon åker jag till Malax efter skolan till Emma och är där och vi ska säkert sen till socken också men uppdaterar säkert när jag är där också.Ska kolla tv nu så hörs mera imorgon.Nu så kommer lite bilder på dagens outfit:okej 2 men skitsamm.

Syns :)hejsan hoppsan

Den 2011-08-30, kl 17:17:45
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag har vi haft musik så vi spelade in en musikvideo som vi ska ha gjord.Annars har vi nte gjort något speciellt och nu lagar mamma mat.Muuuuums!!! Hehe men ska gå och äta nu och så hörs vi na eller något men jaa.Bra på att skriva vad man har gjort idag! :S äähhhtrfn

Sybs :)
29082011

Den 2011-08-29, kl 20:47:42
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ikväll åkte vi på kalas och var där till lite före 9 talade och sånt,helt okej nog.Ska snart böjra gå och lägga mej skolan imorgon så godnatt hörs mera imorgon.

Syns :)Måndag

Den 2011-08-29, kl 16:51:39
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag har det varit skolan igen och har varit helt okej eller något hade jomppa till sist och vi hade fotboll och kastade spjut.Gick dåååligt.Nu så ska jag väl äta något och göra klar en hemuppgift i biologi och sen vet jag inte vad som händer får seee.Här kmr dagens outfit:

dååli kameraaa.....

Syns :)Idag

Den 2011-08-28, kl 20:53:50
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag har jag klippt gräset och sen ut i byn eller något och vi har typ varit vid sale och YA och talat och nu ska jag typ snart gå och sova men vi hörs mera imorgon.

Syns :)Villaavslutning

Den 2011-08-27, kl 21:20:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag åkte jag typ ut i byn klockan 2 och åkte tilll skolan med Janice och Ronja och talade och sen till Janice och vi tittade på titanic.Älskar den filmen ibland typ jaa och sen åkte vi typ ut i byn typ till någon skog eller något och sen till Ronjas farmor och åt lite äpplen och sen hem och nu sitter jag här vid Amanda och firar lite villaavslutning eller vad ska man säga sitter ju bara här vid datorn och hon typ syr en rosett eller något hehe men nu ska jag gå, hejdåå.

Syns :)....

Den 2011-08-27, kl 10:53:37
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hei igår så fick vi gäster så ja satt hemma hela kvällen och talade med, dom åkte hem typ kanske 10 och då kollade ja lite på tv och sen gick jag och sova idag vet jag inte va ja ska göra det är ju villaavslutning men vi ska väl inte göra något speciellt vara i byn antar jag.Nu ska jag typ snart gå i duschen så hörs vi kanske senare.Syns :)Fredaag <3

Den 2011-08-26, kl 15:42:48
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ida så hr vi haft 4 timmar tillval så skolan har gott ganska snabbt och nu siter ja här och äteer choklaaa!! :) Älskar choklad så mycket, heh. Ikväll händer väl inget specillet det är ju Åminne men dit åker vi väl inte så då blir det byyin ikväll också ska väl äta snart också bara mamm kmr häim.Joo så häjdåå.
joo å nu kmr lite bilder från textilslöjd:
Lite bilder nu från dagens outfit:


Tröjjon- gina tricot
byxor-cubus

Syns :)Byiiin

Den 2011-08-25, kl 21:08:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ikväll åkte jag ut i byin först med Linda och Micke till barin och sen kom Becka och Ronja, Janice och vi åkte typ till skolan en stund och kollade lite på fotbollsmatch. Sen typ till YA vid några bänkar och satt där med några folk och typ skratta åt pojkarna. Haha! Vissa skratta ju lite mera än andra.Åkte hem typ 9 med Ronja och Janice och tittar nu på True Talent lite grann. Här kmr lite bilder från igår vid Vestanlid.


suddiiiii

Syns :)Grattis :)

Den 2011-08-25, kl 16:16:10
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Heij skolan har varit helt okej och nu så ska jag typ just äta och mamma fyller idag :) <3 så grattis :) Men nu ska jag åka ut i byn. Häjdå :)

Syns :)At home

Den 2011-08-24, kl 21:07:57
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag så har skolan varit helt okej hade ju 90 minuters hälsolära och sen bara tråkigt och sen när jag kom hem gjoder jag läxorna och åt mat och sen ut och cykla till vestanlid och satt lite på bryggan tills Amanda kom ut så vi talade lite om smått och gott och tog fotografier kom hem typ 9 så nu ska jag gå och sova om jag ska orka upp någon gång imorgon.

Syns :)
Skolan

Den 2011-08-23, kl 15:51:15
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag tänkte jag att jag skulle skriva typ jättenoga vad jag har gjort idag jaa jag vaknade halv 7 och gick ner från övervåningen till duschen och det tog typ 25 minuter lite slööö.Fönade håret och borstade tänderna gick sen och åt frukost och tittade tv var klar typ kvart över 7 och då gick jag och klädde på mej och rengjorde ansiktet och plattade håret gick sen och packade väskan och tittade lite mera tv gick sen till bussen typ 5 över 8 och när vi kom till skolan typ 20 före 9 så hade vi ju mörgonsamling kvart före 9 och sen hade vi typ 2 jobbgia timmar och sen hade vi musik  så vi håller typ på med att spela in e musikvideo eller något sånt och sen finksa och då så hade vi en brandövning måsta gå ut med bara sockorna på och det hade regnat! Härligt!Och sen hade vi modde och vi hade typ någon övnin eller något sånt och kollade vi på klassringar vi var inte överens men vi får väl komma överens på något sätt.Kom hem typ 20 före 4 och gick in på fb och kollade vad som hade hänt och åt mat och nu ska jag göra lite läxor och sen blir det väl kanske byn igeeeen. Men vi hörs säjjnan.
Syns :)--

Den 2011-08-22, kl 21:13:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag var det skolan då igen tråkigt eller helt okej faktiskt hade ju gymnastik sen och vi hade fotboll -.- söug ganska grovt på he. Joo sen när jag kom hem lagade jag läxorna och åt mat sen -----> byyyin och vi typ cykla lite hit och dit och tatta lite äppel och sånt och typ nager gjorde typ na dyng när dom stog på huvudet haha! Skulle gärna visa mn tefon har typ något fel så man int kan vis via sladdin eller nåt.Na dyng och sen åkte jag typ hem typ halv 8 eller lite före det för vi hade gäster och nu tänkte jag att jag skulle baka men så har vi inga ägg!!Åååååh men nu ska jag typ titta tv :) Så höurs.

jaa nu får det räcka med bilder.

Syns :)
Joo häjj hallåå

Den 2011-08-21, kl 20:39:39
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag har jag typ målat och städat lite åkte sen till barin och åt sen ut i byin vid gamla sale och talade med typ folket typ jaaa. Nu så vet jag inte alls vad jag ska skriva öööööh men imorgon är det ju skolan ihihih roligt! :) Sitter nu i soffon som ji ganska myyyysig och skulle typ jättegärna vilja ha något gott att äta typ na mat eller något.... Joo men nu är det så här att det händer ganska mycket nu lite här och där typ skolan är igång och vi renoverar och typ mycket annat. Kollar på AFV nu och skulle måsta skriva något intressant.Men ska väl gå jag nu så hörs vi senare.
In liten tråkig vits känd för att lägga upp den.
En blondin hade precis varit med om en hemsk trafikolycka. Mirakulöst hade hon klarat sig utan att få så mycket som en skråma och när polisen kom satt hon och lade på nytt läppstift.
- Herregud!, sa polismannen. Din bil är ju helt kraschad! Är allt bra med dig, fröken?
- Jadå, konstapeln, jag mår bara bra! kvittrade blondinen.
- Men hur i hela friden gick detta till? frågade polisen medan han gick runt bilen och inspekterade förödelsen.
- Det var så konstigt. Jag körde längs vägen när det helt plötsligt, från ingenstans, dök upp ett träd framför bilen. Jag svängde till höger, och där var det ett träd till! Jag svängde till vänster och där var ett träd igen! Då svängde jag till höger och där var ett till träd! Jag svängde till vänster och där var ett träd...
- Ursäkta mig, fröken! avbröt polisen. Det finns inte ett träd så långt ögat kan se längs den här vägen. Det var din Wunderbaum som gungade fram och tillbaka.Syns :)21082011

Den 2011-08-21, kl 14:28:04
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej igår så åkte jag ut tyg någon gång och satt först vid parken och sen till ronja och typ ja och då så kom Linda också och sen till sale och hade typ tråkigt jag Ronja och Linda.Sen så kom några till sale och talade lite och när klockan var typ halv 12 så åkte vi till Saras på fest men måsta åk hem 12 :( Och idag så har jag typ målat och jaaa men vi hörs senare.
Lördaag

Den 2011-08-20, kl 08:41:50
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej igår i skolan hände inte så mycket hade först två timmat franska, var ganska tråkigt satt typ bara och talade och sen matte och modde och till sist textilslöjd tror jag ska göra en hoppari :) När jag sen kom hem åkte jag ut med Janice Rebecka Amanda och Kim och åkte till barin och åt. Mums! Sen kom Ronja Linda och Lotta också och sen åkte vill typ till sale och var där till typ 9 med allt folk, och sen till museumet ( konstigt ord) och talade där och sånt men åkte sen hem och åkte och sov vid villan men har kommit hem nu och tittar på tv.Syns :)Vestanlid

Den 2011-08-18, kl 21:02:36
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ikväll har jag varit till vetsanlid till Amanda och talat och fotograferat. :) Åkte hem typ 9 så jag träffade janice och ronja och cyklade med dom. Sitter nu och talar med Jennica men vi hörs mera imorgon.Syns :)Hallåå

Den 2011-08-18, kl 17:08:25
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag i skolan har inget speciellt hänt bara allmänt tråkigt. Nu så ska jag typ sticka ut om någon är ute.

Syns :)Malaxbruttonaa

Den 2011-08-17, kl 20:42:31
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ikväll har jag varit ute i byn vi var först vid profiweld och typ sale och församlingshemmet, har varit med jancie amanda ronja jimmy och nico. Har typ talat och sånt vad man nu gör. Åkte hem typ 9.Imorgon är det ju skolan igen.Men jag är mend i en tävling på http://malaxbruttonaa.blogg.se/2011/august/tavling-1.html?_tmp=b3e37a219e4774868afa911a019fa74e40ab9276 gå med och tävla ni också man tävlar om 30 euros rabatt på en onepiece. :)


Syns :)90 minuter

Den 2011-08-17, kl 15:23:43
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hej nu så när skolan har börjat så blir det ju lite tråkig uppdatering bara om samma sak varje dag men hoppas ni överlever. Idag så hade vi 90 minuters timmen. Så jävla jobbig! Sen så har det ju inte hänt så mycket roligt i skolan.Vi hade ju skolfotografering, gick ju dåligt som vanligt tog också sen ett kompisfoto :) Ikväll blir det väl nog byn.Syns :)bloggar

Den 2011-08-16, kl 20:57:51
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ikväll så har jag inte gjort något speciellt typ klippt gräsmattan kollat tv och funderat. Nu har jag äntligen bestämt mej vad jag ska ta på mej imorgon på skolfotograferingen.Blev lite svårt men jaa. Ska väl snart gå och lägga mej men vi hörs mer imorgon.

Syns :)bloggar

Den 2011-08-16, kl 20:53:43
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ikväll har jag klippt gräsmattan och kollat tv funderat och sånt. Tråkigt men jaa. Nu har jag äntligen bestämt vad jag ska ha på mej imorgon på skolfotograferingen. Blev lite svårt. Ska väl måste gå och lägga snart också så vi hörs mera imorgon.

Syns :)ööö

Den 2011-08-16, kl 15:49:14
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag så har skolan varit tråkig hade ju musik som jag valde i tillval det var väl helt okej. Imorgon tar vi skolfoto och jag vet inte vad jag ska ha på mej men jag måste väl börja gå och leta. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Skulle kunna se en film men jag har sett alla filmer jag har.
Något förslag? :)


lockigt dyng hår.

Synes elå na. :)15082011

Den 2011-08-15, kl 20:37:47
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Ikväll så har jag inte gjort något speciellt, farmor kom hit och talade lite grann och sen har jag bara tittat på en liten film om mej som liten. Haha! Såg nog jävlig ut. Ska väl måsta gå och lägga sig någon gång ikväll också när det är skolan som gälller.Syns :)Cykel <3

Den 2011-08-15, kl 16:03:52
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej nu för en stund sen så kom jag hem från skolan och det var väl en helt okej dag men jobbig. Vill inte börja skolan :( Det började med att vi satt i gymnastiksalen och talade och ditt och datt och sen till klassrummen och talade och fick veta om tillvalsämnen och sånt, åt mellanmål sen och sen tillbaka och tala och jaa. Åkte sen efter cykeln till garaget när jag kom hem.
Så härligt att ha min egen cykel och inte mammas. Nu ska jag väl snart äta antar jag och sen blir det väl byn någon gång.Syns :)Högstadiet i Petalax

Den 2011-08-15, kl 09:53:39
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
Hej idag så börjar skolan då men vi börjar ju 12 :) Vill absolut inte till skolan!Men det ska ju bli kul att träffa alla men inte resten. Men nu ska jag kila iväg till bussen.


från jassos  :)smått och gott

Den 2011-08-14, kl 20:57:03
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Joo hej idag så åkte jag typ ut i byn klockan 2 och satt där med Amanda Janice Ronja och några pojkar.Satt där då och talade och sen åkte vi till barin och åt mat. Mums! Heh. Åkte då sen till sale typ tror jag och kanske till församlingshemmet och typ bskom gamla sale talade typ och jaa. Inte världens roligaste dag men helt okej. Och imorgon börjar ju skolan också :( Nej jag vill inte! Nu sitter jag och talar med jennica lite grann ibland öööh. Meen nu så ska ni få bilder från kläderna jag köpte.
Gådagens outfit:typ skiiiitsuddig!

Jaa här är då lite skolsaker som jag tyckte jag behövde och ett påslakan eller något sånt.


Jaa grå tröjan och mjukisbyxorna (svarta) är från HM och resten från Gina Tricot.Syns :)
Dålig på rubriker

Den 2011-08-14, kl 11:51:23
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag så har jag ännu inte gjort så mycket städat lite och sånt men nu ska jag gå ut och sola :)bild från amandas villan :)Stan

Den 2011-08-13, kl 23:58:11
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag så har jag varit till stan och jag handlade typ mjukisbyxor några toppar och lite sånt. Kan visa blider sen. Kom hem typ lite över 5 och då åkte jag till andelsbanken men folket och sen till profiweld och talade och sånt.Men sen så skickade Emma att vi kunde komma dit så då åkte jag Linda och Amanda till Emma men Elli och Jasso. Där så bakade dom kladdkaksmuffins och vi studsade, talade och kollade tv och lite sånt typ :) Bra kväääll. Lindas mamma kom efter oss typ 12 och nu kollar vi på någon film mamma och jag men ska börja gå och sova nu. Det där har jag då gjort idag.Syns.11:09

Den 2011-08-12, kl 10:09:02
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag så vaknade jag klockan halv 10. Nu ska jag väl titta på tv och sen vet jah inte. Solen skiner ju idag :) Jippie! Nu ska jag kila iväg men vi hörs senare, hade ju inte så mycket att skirva. Huppsan.
Frissan

Den 2011-08-11, kl 16:13:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Kom just från frissan och här är några bilder på jag :) Får se vad jag hittar på ikväll men något nog .Men jag  glömde att skriva var kläderna jag hade på mej varifrån men tröjan är från JC och byxorna Seppälä.


En typ skitläskig bild typ men jaa.

Häjdå Synes. :)
Igår och Idag :)

Den 2011-08-11, kl 14:45:24
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej jaa alltså är det bara jag som har problem med att komma in på facebook eller är det någon annan också? Men jaa  igår så var jag ju då till Malax till Emma och sen åkte jag Emma Martina och Erica till Korsnäs och sen kom amanda också hem till mig. :) Då talade vi lite och kollade på tv sen åt vi tortillas och sen åkte vi till sale och skolan. När vi sen kom hem så kollade vi på film :) Kul. Men sen så åkte dom hem och då åkte amanda och jag till gamla sale där allt folk var. Satt där och talade och sånt. Åkte hem typ 11 och kollade tv sen så gick jag och sov. Idag så vaknade jag typ 11 eller något sånt och åt frukost och kollade på tv. Sen gick jag i duschen och åt sen mat och diskade undan :( . Och nu snart så ska jag åka till frissan och klippa topparna. Nu kmr typ några bilder från dagens outfit och en bild på flickorna från igår :)

Sööta :)
Dagens outfit :Synes :)
Malax!

Den 2011-08-10, kl 14:15:15
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

Hej nu sitter jag här vid Emma i övermalax och sen så ska vi åka till korsnäs klockan 4 med Emma,Martina och kanske Erica :) Jejj! Men nu ska jag gå. :)

Hörs senare :)
tionde i åttonde tvåtusenelva

Den 2011-08-10, kl 10:55:23
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej, idag så ringde mamma och väkte mig klockan 10 å nu har jag ätit frukost och ska just klä påd mej och åka till YA och äta. Sen så vet jag inte vad jag ska göra. Mamma ska väl sen till Malax så jag kanske följer med :)Syns :)Haha!

Den 2011-08-09, kl 19:08:45
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
föråt för att jag inte har skrivit något på nästan 2 dagar :( Jaa men i förrgår så åkte jag ut i byn och var typ till barin och sale och sen barin pånytt tror jag och sen garaget. Jaa och sen typ klockan 8 elr. något så åkte jag och någr andra ner till tottisas mormors villan elr. något sånt och smaka lite no :) Haha! Roligt var det åtminstone. Och vi gick och lade oss klockan 8 på morgonen och vaknade 11 och då var alla lite trötta men sen typ 1 så började vi städa och sen hemåt! När vi kom tillbaka till byn så åkte vi till barin och vissa åt mat och sen bakom gamla sale och jag åkte hem och åt klockan halv 5 eller typ jaa och sen kom maria och mikael och nu har jag just dammsugit blir väl snart en dusch och ansiktsmask :)
Fredagens och Lördagens outfit

Den 2011-08-07, kl 20:40:19
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Fredagens :
tröja-JC  byxor-Cubus  läderjacka-seppälä  skor-converse :)

Lördagens:tröja-JC  byxor- Cubus :)

Nu så ska jag typ göra inget kanske laga anskitsmask det var längesen sist. Kanske visar bild hur jag ser ut annars hörs vi imorgon. :)

Syns.slö dag

Den 2011-08-07, kl 16:38:16
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Idag har jag gjort inget jobbat lite ätit tittat på tv steg upp typ 11 eller 12 typ elå na vet inte. Men jaa nu tittar jag på någon film på tv. Och nu är dte ju bara ett år kvar tils mopedkörkorte eller något. Jippie. Skojj med vesp. Nu så talar jag nå me Emma pånytt! :)


gambel bild.

Synes :)filmtime :)

Den 2011-08-06, kl 21:12:33
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
nu blir det film med cihps och cola <3 Mums!Regn <3

Den 2011-08-06, kl 12:21:43
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
hej,ja igår så var jag ju då på bio och filmen var jättebra haha. Jag åkte med mamma pappa mikael maria och amanda. Före så var vi typ till prisma och handlade anskitsmask godis och sånt och sen äta hamburgare. Mums! Idag så målar mamma och pappa lägger typ ett nytt golv för vi renoverar här hemma jippiii. :) Sen så  ska vi åka och äta till barin.
Jag vet inte annars vad jag ska göra men det regnar ju så man vill ju inte direkt vara ute blir väl typ film :)
Nu så sitter jag och talar med Emma hehe :)


tröja från JC :) Hehe smilisar :)

Ses :)Bridesmaids

Den 2011-08-05, kl 23:24:32
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
kom just hem från bridesmaids den var typ skitbra idag så har jag varit ute i byn någon timme och sen på bio och amanda kom också med men berättar mer imorgon.


bild från google.fin bild.

Gonatt :)
dålig uppdatering

Den 2011-08-05, kl 11:41:37
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
hej förlåt för den dåliga uppdateringen :( Igår så hjälpte jag först till hemma och städade i någon timme och sen tog jag ett litet dopp i poolen och sen gjorde jag inte så mycket tittade på en film och iförrgår så var jag ute i byn och vi satt vid profiweld och sen till församlingshemmet och tala lite typ. Men jaaa annars vet jag inte vad jag ska skirva har inte några bilder från dom här senaste dagarna.

Hörs.01082011

Den 2011-08-01, kl 20:30:14
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
hej idag så har jag inte gjort så mycket varit och simmat och solat och klippt gräsmattan och nu ikväll så har Maria och Mikael varit hit. Men inte kan man ju heller klaga på solbrännan lite brunare har man ju blivit. :)  Och nu så vet jag inte vad jag ska göra skulle vilja kolla på någon film men det blir väl Love Bites. :)Kram.© Headerbilder från Wallpapers Wide
-

Vid Emmaa! :)

Den 2011-08-31, kl 16:07:33
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag har skolan varit helt okej nu sitter jag vid Emma och lyssnar på musik och sånt ska väl till socken ikvälll ocksåå kiuúuul har typ ätit mat.Muuuuuuums!! :) Jaa nu så vet jag inte vad jag ska skriva så hejdååå och hörs ni frå sen också bilder från idaaag.

Syns :)
Nysa!

Den 2011-08-30, kl 20:47:43
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ikväll åkte jag ut med linda ti sale och sen till YA och där var folket och efter en stund åkte vi till tottisas garaget och satt där typ hela kvällen.Åkte hem typ lite före 9 med Jennica och siter nu och kollar på True Talen och ha just jiti na mat och giss om jag inte nyst!Joo satan ska nog alltid nysa när jag ska börja äta något.Imorgon åker jag till Malax efter skolan till Emma och är där och vi ska säkert sen till socken också men uppdaterar säkert när jag är där också.Ska kolla tv nu så hörs mera imorgon.Nu så kommer lite bilder på dagens outfit:okej 2 men skitsamm.

Syns :)

hejsan hoppsan

Den 2011-08-30, kl 17:17:45
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag har vi haft musik så vi spelade in en musikvideo som vi ska ha gjord.Annars har vi nte gjort något speciellt och nu lagar mamma mat.Muuuuums!!! Hehe men ska gå och äta nu och så hörs vi na eller något men jaa.Bra på att skriva vad man har gjort idag! :S äähhhtrfn

Sybs :)


29082011

Den 2011-08-29, kl 20:47:42
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ikväll åkte vi på kalas och var där till lite före 9 talade och sånt,helt okej nog.Ska snart böjra gå och lägga mej skolan imorgon så godnatt hörs mera imorgon.

Syns :)

Måndag

Den 2011-08-29, kl 16:51:39
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag har det varit skolan igen och har varit helt okej eller något hade jomppa till sist och vi hade fotboll och kastade spjut.Gick dåååligt.Nu så ska jag väl äta något och göra klar en hemuppgift i biologi och sen vet jag inte vad som händer får seee.Här kmr dagens outfit:

dååli kameraaa.....

Syns :)

Idag

Den 2011-08-28, kl 20:53:50
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag har jag klippt gräset och sen ut i byn eller något och vi har typ varit vid sale och YA och talat och nu ska jag typ snart gå och sova men vi hörs mera imorgon.

Syns :)

Villaavslutning

Den 2011-08-27, kl 21:20:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag åkte jag typ ut i byn klockan 2 och åkte tilll skolan med Janice och Ronja och talade och sen till Janice och vi tittade på titanic.Älskar den filmen ibland typ jaa och sen åkte vi typ ut i byn typ till någon skog eller något och sen till Ronjas farmor och åt lite äpplen och sen hem och nu sitter jag här vid Amanda och firar lite villaavslutning eller vad ska man säga sitter ju bara här vid datorn och hon typ syr en rosett eller något hehe men nu ska jag gå, hejdåå.

Syns :)

....

Den 2011-08-27, kl 10:53:37
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hei igår så fick vi gäster så ja satt hemma hela kvällen och talade med, dom åkte hem typ kanske 10 och då kollade ja lite på tv och sen gick jag och sova idag vet jag inte va ja ska göra det är ju villaavslutning men vi ska väl inte göra något speciellt vara i byn antar jag.Nu ska jag typ snart gå i duschen så hörs vi kanske senare.Syns :)

Fredaag <3

Den 2011-08-26, kl 15:42:48
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ida så hr vi haft 4 timmar tillval så skolan har gott ganska snabbt och nu siter ja här och äteer choklaaa!! :) Älskar choklad så mycket, heh. Ikväll händer väl inget specillet det är ju Åminne men dit åker vi väl inte så då blir det byyin ikväll också ska väl äta snart också bara mamm kmr häim.Joo så häjdåå.
joo å nu kmr lite bilder från textilslöjd:
Lite bilder nu från dagens outfit:


Tröjjon- gina tricot
byxor-cubus

Syns :)

Byiiin

Den 2011-08-25, kl 21:08:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ikväll åkte jag ut i byin först med Linda och Micke till barin och sen kom Becka och Ronja, Janice och vi åkte typ till skolan en stund och kollade lite på fotbollsmatch. Sen typ till YA vid några bänkar och satt där med några folk och typ skratta åt pojkarna. Haha! Vissa skratta ju lite mera än andra.Åkte hem typ 9 med Ronja och Janice och tittar nu på True Talent lite grann. Här kmr lite bilder från igår vid Vestanlid.


suddiiiii

Syns :)

Grattis :)

Den 2011-08-25, kl 16:16:10
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Heij skolan har varit helt okej och nu så ska jag typ just äta och mamma fyller idag :) <3 så grattis :) Men nu ska jag åka ut i byn. Häjdå :)

Syns :)

At home

Den 2011-08-24, kl 21:07:57
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag så har skolan varit helt okej hade ju 90 minuters hälsolära och sen bara tråkigt och sen när jag kom hem gjoder jag läxorna och åt mat och sen ut och cykla till vestanlid och satt lite på bryggan tills Amanda kom ut så vi talade lite om smått och gott och tog fotografier kom hem typ 9 så nu ska jag gå och sova om jag ska orka upp någon gång imorgon.

Syns :)


Skolan

Den 2011-08-23, kl 15:51:15
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag tänkte jag att jag skulle skriva typ jättenoga vad jag har gjort idag jaa jag vaknade halv 7 och gick ner från övervåningen till duschen och det tog typ 25 minuter lite slööö.Fönade håret och borstade tänderna gick sen och åt frukost och tittade tv var klar typ kvart över 7 och då gick jag och klädde på mej och rengjorde ansiktet och plattade håret gick sen och packade väskan och tittade lite mera tv gick sen till bussen typ 5 över 8 och när vi kom till skolan typ 20 före 9 så hade vi ju mörgonsamling kvart före 9 och sen hade vi typ 2 jobbgia timmar och sen hade vi musik  så vi håller typ på med att spela in e musikvideo eller något sånt och sen finksa och då så hade vi en brandövning måsta gå ut med bara sockorna på och det hade regnat! Härligt!Och sen hade vi modde och vi hade typ någon övnin eller något sånt och kollade vi på klassringar vi var inte överens men vi får väl komma överens på något sätt.Kom hem typ 20 före 4 och gick in på fb och kollade vad som hade hänt och åt mat och nu ska jag göra lite läxor och sen blir det väl kanske byn igeeeen. Men vi hörs säjjnan.
Syns :)

--

Den 2011-08-22, kl 21:13:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag var det skolan då igen tråkigt eller helt okej faktiskt hade ju gymnastik sen och vi hade fotboll -.- söug ganska grovt på he. Joo sen när jag kom hem lagade jag läxorna och åt mat sen -----> byyyin och vi typ cykla lite hit och dit och tatta lite äppel och sånt och typ nager gjorde typ na dyng när dom stog på huvudet haha! Skulle gärna visa mn tefon har typ något fel så man int kan vis via sladdin eller nåt.Na dyng och sen åkte jag typ hem typ halv 8 eller lite före det för vi hade gäster och nu tänkte jag att jag skulle baka men så har vi inga ägg!!Åååååh men nu ska jag typ titta tv :) Så höurs.

jaa nu får det räcka med bilder.

Syns :)


Joo häjj hallåå

Den 2011-08-21, kl 20:39:39
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag har jag typ målat och städat lite åkte sen till barin och åt sen ut i byin vid gamla sale och talade med typ folket typ jaaa. Nu så vet jag inte alls vad jag ska skriva öööööh men imorgon är det ju skolan ihihih roligt! :) Sitter nu i soffon som ji ganska myyyysig och skulle typ jättegärna vilja ha något gott att äta typ na mat eller något.... Joo men nu är det så här att det händer ganska mycket nu lite här och där typ skolan är igång och vi renoverar och typ mycket annat. Kollar på AFV nu och skulle måsta skriva något intressant.Men ska väl gå jag nu så hörs vi senare.
In liten tråkig vits känd för att lägga upp den.
En blondin hade precis varit med om en hemsk trafikolycka. Mirakulöst hade hon klarat sig utan att få så mycket som en skråma och när polisen kom satt hon och lade på nytt läppstift.
- Herregud!, sa polismannen. Din bil är ju helt kraschad! Är allt bra med dig, fröken?
- Jadå, konstapeln, jag mår bara bra! kvittrade blondinen.
- Men hur i hela friden gick detta till? frågade polisen medan han gick runt bilen och inspekterade förödelsen.
- Det var så konstigt. Jag körde längs vägen när det helt plötsligt, från ingenstans, dök upp ett träd framför bilen. Jag svängde till höger, och där var det ett träd till! Jag svängde till vänster och där var ett träd igen! Då svängde jag till höger och där var ett till träd! Jag svängde till vänster och där var ett träd...
- Ursäkta mig, fröken! avbröt polisen. Det finns inte ett träd så långt ögat kan se längs den här vägen. Det var din Wunderbaum som gungade fram och tillbaka.Syns :)

21082011

Den 2011-08-21, kl 14:28:04
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej igår så åkte jag ut tyg någon gång och satt först vid parken och sen till ronja och typ ja och då så kom Linda också och sen till sale och hade typ tråkigt jag Ronja och Linda.Sen så kom några till sale och talade lite och när klockan var typ halv 12 så åkte vi till Saras på fest men måsta åk hem 12 :( Och idag så har jag typ målat och jaaa men vi hörs senare.


Lördaag

Den 2011-08-20, kl 08:41:50
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej igår i skolan hände inte så mycket hade först två timmat franska, var ganska tråkigt satt typ bara och talade och sen matte och modde och till sist textilslöjd tror jag ska göra en hoppari :) När jag sen kom hem åkte jag ut med Janice Rebecka Amanda och Kim och åkte till barin och åt. Mums! Sen kom Ronja Linda och Lotta också och sen åkte vill typ till sale och var där till typ 9 med allt folk, och sen till museumet ( konstigt ord) och talade där och sånt men åkte sen hem och åkte och sov vid villan men har kommit hem nu och tittar på tv.Syns :)

Vestanlid

Den 2011-08-18, kl 21:02:36
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ikväll har jag varit till vetsanlid till Amanda och talat och fotograferat. :) Åkte hem typ 9 så jag träffade janice och ronja och cyklade med dom. Sitter nu och talar med Jennica men vi hörs mera imorgon.Syns :)

Hallåå

Den 2011-08-18, kl 17:08:25
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag i skolan har inget speciellt hänt bara allmänt tråkigt. Nu så ska jag typ sticka ut om någon är ute.

Syns :)

Malaxbruttonaa

Den 2011-08-17, kl 20:42:31
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ikväll har jag varit ute i byn vi var först vid profiweld och typ sale och församlingshemmet, har varit med jancie amanda ronja jimmy och nico. Har typ talat och sånt vad man nu gör. Åkte hem typ 9.Imorgon är det ju skolan igen.Men jag är mend i en tävling på http://malaxbruttonaa.blogg.se/2011/august/tavling-1.html?_tmp=b3e37a219e4774868afa911a019fa74e40ab9276 gå med och tävla ni också man tävlar om 30 euros rabatt på en onepiece. :)


Syns :)

90 minuter

Den 2011-08-17, kl 15:23:43
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hej nu så när skolan har börjat så blir det ju lite tråkig uppdatering bara om samma sak varje dag men hoppas ni överlever. Idag så hade vi 90 minuters timmen. Så jävla jobbig! Sen så har det ju inte hänt så mycket roligt i skolan.Vi hade ju skolfotografering, gick ju dåligt som vanligt tog också sen ett kompisfoto :) Ikväll blir det väl nog byn.Syns :)

bloggar

Den 2011-08-16, kl 20:57:51
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ikväll så har jag inte gjort något speciellt typ klippt gräsmattan kollat tv och funderat. Nu har jag äntligen bestämt mej vad jag ska ta på mej imorgon på skolfotograferingen.Blev lite svårt men jaa. Ska väl snart gå och lägga mej men vi hörs mer imorgon.

Syns :)

bloggar

Den 2011-08-16, kl 20:53:43
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej ikväll har jag klippt gräsmattan och kollat tv funderat och sånt. Tråkigt men jaa. Nu har jag äntligen bestämt vad jag ska ha på mej imorgon på skolfotograferingen. Blev lite svårt. Ska väl måste gå och lägga snart också så vi hörs mera imorgon.

Syns :)

ööö

Den 2011-08-16, kl 15:49:14
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag så har skolan varit tråkig hade ju musik som jag valde i tillval det var väl helt okej. Imorgon tar vi skolfoto och jag vet inte vad jag ska ha på mej men jag måste väl börja gå och leta. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Skulle kunna se en film men jag har sett alla filmer jag har.
Något förslag? :)


lockigt dyng hår.

Synes elå na. :)

15082011

Den 2011-08-15, kl 20:37:47
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Ikväll så har jag inte gjort något speciellt, farmor kom hit och talade lite grann och sen har jag bara tittat på en liten film om mej som liten. Haha! Såg nog jävlig ut. Ska väl måsta gå och lägga sig någon gång ikväll också när det är skolan som gälller.Syns :)

Cykel <3

Den 2011-08-15, kl 16:03:52
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej nu för en stund sen så kom jag hem från skolan och det var väl en helt okej dag men jobbig. Vill inte börja skolan :( Det började med att vi satt i gymnastiksalen och talade och ditt och datt och sen till klassrummen och talade och fick veta om tillvalsämnen och sånt, åt mellanmål sen och sen tillbaka och tala och jaa. Åkte sen efter cykeln till garaget när jag kom hem.
Så härligt att ha min egen cykel och inte mammas. Nu ska jag väl snart äta antar jag och sen blir det väl byn någon gång.Syns :)

Högstadiet i Petalax

Den 2011-08-15, kl 09:53:39
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
Hej idag så börjar skolan då men vi börjar ju 12 :) Vill absolut inte till skolan!Men det ska ju bli kul att träffa alla men inte resten. Men nu ska jag kila iväg till bussen.


från jassos  :)

smått och gott

Den 2011-08-14, kl 20:57:03
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Joo hej idag så åkte jag typ ut i byn klockan 2 och satt där med Amanda Janice Ronja och några pojkar.Satt där då och talade och sen åkte vi till barin och åt mat. Mums! Heh. Åkte då sen till sale typ tror jag och kanske till församlingshemmet och typ bskom gamla sale talade typ och jaa. Inte världens roligaste dag men helt okej. Och imorgon börjar ju skolan också :( Nej jag vill inte! Nu sitter jag och talar med jennica lite grann ibland öööh. Meen nu så ska ni få bilder från kläderna jag köpte.
Gådagens outfit:typ skiiiitsuddig!

Jaa här är då lite skolsaker som jag tyckte jag behövde och ett påslakan eller något sånt.


Jaa grå tröjan och mjukisbyxorna (svarta) är från HM och resten från Gina Tricot.Syns :)


Dålig på rubriker

Den 2011-08-14, kl 11:51:23
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag så har jag ännu inte gjort så mycket städat lite och sånt men nu ska jag gå ut och sola :)bild från amandas villan :)

Stan

Den 2011-08-13, kl 23:58:11
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag så har jag varit till stan och jag handlade typ mjukisbyxor några toppar och lite sånt. Kan visa blider sen. Kom hem typ lite över 5 och då åkte jag till andelsbanken men folket och sen till profiweld och talade och sånt.Men sen så skickade Emma att vi kunde komma dit så då åkte jag Linda och Amanda till Emma men Elli och Jasso. Där så bakade dom kladdkaksmuffins och vi studsade, talade och kollade tv och lite sånt typ :) Bra kväääll. Lindas mamma kom efter oss typ 12 och nu kollar vi på någon film mamma och jag men ska börja gå och sova nu. Det där har jag då gjort idag.Syns.

11:09

Den 2011-08-12, kl 10:09:02
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej idag så vaknade jag klockan halv 10. Nu ska jag väl titta på tv och sen vet jah inte. Solen skiner ju idag :) Jippie! Nu ska jag kila iväg men vi hörs senare, hade ju inte så mycket att skirva. Huppsan.


Frissan

Den 2011-08-11, kl 16:13:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Kom just från frissan och här är några bilder på jag :) Får se vad jag hittar på ikväll men något nog .Men jag  glömde att skriva var kläderna jag hade på mej varifrån men tröjan är från JC och byxorna Seppälä.


En typ skitläskig bild typ men jaa.

Häjdå Synes. :)


Igår och Idag :)

Den 2011-08-11, kl 14:45:24
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej jaa alltså är det bara jag som har problem med att komma in på facebook eller är det någon annan också? Men jaa  igår så var jag ju då till Malax till Emma och sen åkte jag Emma Martina och Erica till Korsnäs och sen kom amanda också hem till mig. :) Då talade vi lite och kollade på tv sen åt vi tortillas och sen åkte vi till sale och skolan. När vi sen kom hem så kollade vi på film :) Kul. Men sen så åkte dom hem och då åkte amanda och jag till gamla sale där allt folk var. Satt där och talade och sånt. Åkte hem typ 11 och kollade tv sen så gick jag och sov. Idag så vaknade jag typ 11 eller något sånt och åt frukost och kollade på tv. Sen gick jag i duschen och åt sen mat och diskade undan :( . Och nu snart så ska jag åka till frissan och klippa topparna. Nu kmr typ några bilder från dagens outfit och en bild på flickorna från igår :)

Sööta :)
Dagens outfit :Synes :)


Malax!

Den 2011-08-10, kl 14:15:15
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

Hej nu sitter jag här vid Emma i övermalax och sen så ska vi åka till korsnäs klockan 4 med Emma,Martina och kanske Erica :) Jejj! Men nu ska jag gå. :)

Hörs senare :)


tionde i åttonde tvåtusenelva

Den 2011-08-10, kl 10:55:23
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej, idag så ringde mamma och väkte mig klockan 10 å nu har jag ätit frukost och ska just klä påd mej och åka till YA och äta. Sen så vet jag inte vad jag ska göra. Mamma ska väl sen till Malax så jag kanske följer med :)Syns :)

Haha!

Den 2011-08-09, kl 19:08:45
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
föråt för att jag inte har skrivit något på nästan 2 dagar :( Jaa men i förrgår så åkte jag ut i byn och var typ till barin och sale och sen barin pånytt tror jag och sen garaget. Jaa och sen typ klockan 8 elr. något så åkte jag och någr andra ner till tottisas mormors villan elr. något sånt och smaka lite no :) Haha! Roligt var det åtminstone. Och vi gick och lade oss klockan 8 på morgonen och vaknade 11 och då var alla lite trötta men sen typ 1 så började vi städa och sen hemåt! När vi kom tillbaka till byn så åkte vi till barin och vissa åt mat och sen bakom gamla sale och jag åkte hem och åt klockan halv 5 eller typ jaa och sen kom maria och mikael och nu har jag just dammsugit blir väl snart en dusch och ansiktsmask :)


Fredagens och Lördagens outfit

Den 2011-08-07, kl 20:40:19
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Fredagens :
tröja-JC  byxor-Cubus  läderjacka-seppälä  skor-converse :)

Lördagens:tröja-JC  byxor- Cubus :)

Nu så ska jag typ göra inget kanske laga anskitsmask det var längesen sist. Kanske visar bild hur jag ser ut annars hörs vi imorgon. :)

Syns.

slö dag

Den 2011-08-07, kl 16:38:16
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Idag har jag gjort inget jobbat lite ätit tittat på tv steg upp typ 11 eller 12 typ elå na vet inte. Men jaa nu tittar jag på någon film på tv. Och nu är dte ju bara ett år kvar tils mopedkörkorte eller något. Jippie. Skojj med vesp. Nu så talar jag nå me Emma pånytt! :)


gambel bild.

Synes :)

filmtime :)

Den 2011-08-06, kl 21:12:33
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
nu blir det film med cihps och cola <3 Mums!

Regn <3

Den 2011-08-06, kl 12:21:43
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
hej,ja igår så var jag ju då på bio och filmen var jättebra haha. Jag åkte med mamma pappa mikael maria och amanda. Före så var vi typ till prisma och handlade anskitsmask godis och sånt och sen äta hamburgare. Mums! Idag så målar mamma och pappa lägger typ ett nytt golv för vi renoverar här hemma jippiii. :) Sen så  ska vi åka och äta till barin.
Jag vet inte annars vad jag ska göra men det regnar ju så man vill ju inte direkt vara ute blir väl typ film :)
Nu så sitter jag och talar med Emma hehe :)


tröja från JC :) Hehe smilisar :)

Ses :)

Bridesmaids

Den 2011-08-05, kl 23:24:32
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
kom just hem från bridesmaids den var typ skitbra idag så har jag varit ute i byn någon timme och sen på bio och amanda kom också med men berättar mer imorgon.


bild från google.fin bild.

Gonatt :)


dålig uppdatering

Den 2011-08-05, kl 11:41:37
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
hej förlåt för den dåliga uppdateringen :( Igår så hjälpte jag först till hemma och städade i någon timme och sen tog jag ett litet dopp i poolen och sen gjorde jag inte så mycket tittade på en film och iförrgår så var jag ute i byn och vi satt vid profiweld och sen till församlingshemmet och tala lite typ. Men jaaa annars vet jag inte vad jag ska skirva har inte några bilder från dom här senaste dagarna.

Hörs.

01082011

Den 2011-08-01, kl 20:30:14
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
hej idag så har jag inte gjort så mycket varit och simmat och solat och klippt gräsmattan och nu ikväll så har Maria och Mikael varit hit. Men inte kan man ju heller klaga på solbrännan lite brunare har man ju blivit. :)  Och nu så vet jag inte vad jag ska göra skulle vilja kolla på någon film men det blir väl Love Bites. :)Kram.

© Headerbilder från Wallpapers Wide