FREDAGEN

Den 2012-07-29, kl 21:17:34
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Tänkte jag skulle berätta lite om fredagskvällen.Åkte som sagt till Linnéa ungefär 6-tiden.Vi spelade först lite volleyboll eller inte jag.Åt sen god grillmat,skrattade,hade någon vattenlek som blev vattenkrig och det var hur kul som helst.Hade också matkrig och jag och Linn var också ute och körde lite.Åt sen tårta och hade jag har aldrig och spelade andra spel och skrattade så jag vet inte vad.Gick tilll sist in och talade lite tills jag åkte hem.
Idag så steg jag upp halv 1 och åt frukost och började packa,för imorgon åker jag bort så ingen bloggning nu på några dagar.Sen så gick jag ut och solade och så har jag också hunnit köra moppe och lite sånt men nu ska jag gå så hörs någon gång!



GODKÄND

Den 2012-07-28, kl 23:05:25
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Som ni ser på rubriken så blev jag godkänd när jag var och skrev teoriprovet i fredags,wohoo!Berättar i alla fall mer om gårdagen sen.Har kommit hem från att ha varit ut och kört med Janice,Linda och Amanda för typ en halv timme sen och lite till.Åkte först till Sale med Amanda och sen åkte vi alla ut och körde först till Harrström till stranden sen  åkte vi till Glenn,satt där en stund och talade lite och sen åkte vi hem igen.
Idag så har jag annars inte gjort så mycket,solat och blivit lite brun,klippt gräsmattan och duschat,ätit jordgubbar och tagit det lungt.Nu så ska jag snart gå och sova så jag orkar upp imorgon.



Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.

Den 2012-07-26, kl 20:59:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej på er!
Idag så har jag övat sista gångerna på moppeteori för imorogn åker jag och skriver.Har också hunnit sola nu när vädret äntligen är bra.Har också ätit mat och kört lite moppe och har just kommit ur duschen.Nu så ska kolla en film och sen sova så jag orkar upp imorgon.



HEJ PÅ DEJ

Den 2012-07-26, kl 10:20:39
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Sitter i rummet nu och kollar på biggest loser.Steg upp 9 för jag kunde inte sova längre.DIrekt när jag steg upp började jag pyssla på med telefon.Idag så blir det att öva på moppeteori och sola när solen nu är uppe.Nu ska jag gå men vi hörs.



ÄNTLIGEN MIN

Den 2012-07-25, kl 20:20:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
 
Grattis sötnosin miin ;) <3
Efter hundrafemtio år har jag också skaffat en touchtelefon,jag vet alla i hela världen har eller har haft en sån och jaa jag är liiite efter.Har i alla fall skaffa mig en samsung s2 och jag är kääär <33.
 
Som ni förstår så har jag varit till stan idag.Har fått med mig en hjälm,skor och en väska och ett bälte,helt nödvändiga bra saker.När jag kom hem gjorde mamma plättar och sen så börja jag öva på moppeteori och blev färdig för typ en halv timme sen.Nu så ska jag kolla Sex and the City som jag inte har kollat på flera dagar.



HÄR ÅKER DAGARNA BARA FÖRBI OCH DET GÖR DU OCKSÅ

Den 2012-07-23, kl 21:29:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Här va det dålig bloggning igen men ni är ändå så söta och går in på bloggen,fortsätt så.Nå i alla fall har varit för det mesta på villan i Kaskö dom här senaste dagarna.
Åkte dit på Torsdag och sovde där tills Fredag.Vid villan blev det att umgås,spela spel,åka till Stenbrottet och simma,rekommenderar!Spelade också badminton och åt massor med mat!
På fredagen åkte jag hem och på kvällen blev det skumdisco i Åminne,var nog en av dom bästa danserna på länge.Kom hem klockan 2 och slocknade direkt när jag kom hem.
Vaknade  klockan 12 eller så och bara tog det lungt hela dagen,sen på kvällen åkte jag till villan igen och gjorde väl inte så mycket,spelade kort och åt mera mat.På söndagen blev det ungefär samma mönster som på torsdagen men jag var också med och fiskade och hjälpte en man,haha.Sen på kvällen kom hela tjocka släkten och åt mat.Åkte hem på kvällen och sa hejdå åt svenskarna.
Idag så vakande jag 11 och åt frukost och gick sen ut och målade,när jag kom in så gick jag i duschen och sen städade jag hela nedrevåningen och klockan 3 kom Amanda och Inger hi och hätmade biljetter.Övade sen på moppeteori och gjorde mat.Gick sen ut och körde moppe och sen så har jag övat massor på moppeteori och färdig är jag inte än,eller nog för idag.Nu så ska jag kolla film och sen sova.



ÅMINNE SKUMDISCO

Den 2012-07-20, kl 17:29:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Håller på att fixa mig inför kvällen för då bär det av till Åminne på skumdisco.Vi hörs eller ses där,puss och kram!



VÄGVIKEN ELÅ NA

Den 2012-07-18, kl 21:54:17
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Som ni ser på rubriken så har jag som sagt varit i Vägviken idag.Steg i alla fall upp halv 10 och började måla en timme.Gick sen in och duschade och sen övade jag på moppe en halvtimme och ungfär klockan 2 åkte jag och Amanda till Vägviken.Var en riktigt trevlig dag med mysigt folk.Simmade,åt mat,slappade och solade hela dagen.Kom hem halv 7 och solade lite och klockan 8 fick vi främmand.De har åkt hem för en stun sen och nu så ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon,blir att åka till villan så dålig uppdatering. 
funderade på bloggpaus här men får se,hörs någon gång!



WHEN YOU TOUCHED ME I KNEW THAT THERE WOULD ALWAYS BE WE

Den 2012-07-17, kl 20:57:31
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Idag har solen också varit här och jag kan it säga annat än att jag älskaaar sommaren.I alla fall så steg jag upp kvart över 10 och arbetade tills klockan 1.Solade ändå till klockan 6 med små pauser då och då.Sen så tog jag det lungt och kollade Sex and the city och gick i duschen klockan 9.Nu så ska jag kolla tv och sen någon gång gå och sova.



WHY CAN'T YOU LOVE ME ON THE SAME WAY THAT I LOVE YOU

Den 2012-07-16, kl 22:05:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Huppsan här var det dålig bloggning.Kan skriva såhär lite kort om vad jag har gjort om de här senaste dagarna.
 
Fredag: Jennica och Amanda kom hit på dagen och fixade ihop allt tills kvällen.Sen på kvällen belv det fest här,blev nog en bra kväll med folket fast det strulade till sig någon gång.Somnade klockan 3 på soffan och Jennifer och Frida sov också här.
 
Lördag:Vaknade 9 och började städa åpå.Jennifer och Frida åkte hem halv 12 och jag förtsatte städa och sen på kvällen åkte Amanda och jag till hennes villa fast det var lite funderingar på faggen.Som vanligt var vi vakna så gått som hela natten.Vi badade,bastade,åt mat i mängder och massor,spelade spel och kollade Desperate Housewieves.
 
Söndag:Vaknade efter 3 timmars sömn,åkte hem klockan halv 3 och duschade och åkte iväg till villan i Kaskö.Var där och åt mat och sov,var så himla trött.Läste också tidningar och sen kom hela halva släkten dit.Åkte hem 10 och somande väl ungefär 12.
 
Måndag: Idag var det jobb som gällde.Målade tills ungefär halv 1 och gick i duschen och solade lite.Åkte sen till Amanda och kollade DP,solade,åt mat och fotograferade.Kom hem halv 10 och nu så ska jag kolla Sex and the city och sen sova.



DAGEN I SIG

Den 2012-07-12, kl 20:44:25
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Dagen har bestått av att städa inomhus och lite i uthuse,ätit mat i mängder och massor,varit till nordea,fått besök av mormor,morfar,Carola och Sören och såklart kollat Sex and the City.Har faktikst inte haft någon händelserikare dag men bra så.Nu så ska jag kolla Sex and the City åter igen och sen efter några hundra avsnitt gå och sova.



BILDER FRÅN NÄR EMMA VAR HÄR

Den 2012-07-12, kl 16:54:50
Filed in Mina foton | Kommentarer: 0
Här fick ni nu en del bilder från fredagen,söndagen och måndagen,
säjj till om jag ska ta bort nån.



BESÖK

Den 2012-07-11, kl 22:03:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
två helt udda bilder som inte alls hör ihop.
Fick besök runt 8.Kollade film och spelade spel och åt glass tills halv 11.Nu ska jag kolla Sex and the City,ska kolla några avsnitt och sen gå och sova.Hörs imorgon någon gång.



HAHAHA

Den 2012-07-11, kl 17:13:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0



STÄDAR

Den 2012-07-11, kl 16:11:26
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har just kommit ur duschen och tar det lungt och chattar med Jennica.Amanda,Jennica,Janice och Linda har varit här idag och städat i uthuse tills fredag.Jennica och Amanda lämnade här en stund till och städade lite till och gjorde några skyltar,typ.Är jättetrött så funderar på att kolla någon film,får se vad kvällen har att erbjuda.



SOMETIMES YOU HELP ME WHEN I NEED YOUR HELP

Den 2012-07-10, kl 22:21:15
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
sötisen som fyllde igår <3
 Har inte gått att blogga på hela dagen så därför ingen updatering.Igår blev det i alla fall ingen hemmakväll,for ut i byn med lite folk tills 9,satt bara och talade lite men bra så.Har inte gjort ett skit på hela dagen.Bara ätit och ätit.Åkte i alla fall till Amanda halv 7 med presenter och satt och snackade och åt mat och kom hem halv 11.Nu ska jag kolla film och sen sova så jag orkar upp imorgon.



10000-TALS AV DOM

Den 2012-07-09, kl 18:28:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har inte hunnit bloggat nu på några dagar men livet har varit i vägen,haha.Tänkte skirva lite kort om alla dagar.
 
Lördag: 
Vaknade 8 och gjorde oss färdiga för att gå till Blomster och sälja kakor och bullar.Gick sen till Sale och fortsatte.Åkte sen hem kring 3 och jag gick i duschen och packade och åkte iväg till Malax på vespan.När vi kom till Emma gjorde vi oss färdiga och kring 8 åkte vi till Malin.Sen halv 9 kom taxi och vi åkte iväg till Åminne,var ganska tråkigt gick mest runt åpå och tappa telefon i vattnet,fick mijontals krankbett och tala med folket.Åkte hem 3 och slockande direkt när vi kom till Emma.
 
Söndag:
Vaknade halv 2 när morsan ringde och steg upp och åt frukost och klockan 3 åkte vi tillbaka till Korsnäs.Gick och simmade när vi kom hem,haha.Åkte sen till Sale och handlade mat.Sen lagade vi maten och åt och tog det lungt.Sen så började det åska så satt bara inne och tog det lungt men sen när det slutade åska hade vi vattenkrig i poolen medan det regnade,haha joo ja vet smart.Sen gick vi in och kollade film och Sex and the city.Somnade kring 3.
 
Måndag:

Idag blev det också tidig väckning.Steg upp halv 10 och åkte iväg till Blomster för att sälja kakor igen.Var färdiga 3-tiden och då vi kom hit började vi städa upp huset lite och sen kring 4 åkte Emma hem och sen kom mamma och pappa hem.Somnade sen en stund och ikväll ska jag nog bara ta det lungt är så himla trött.



EMMA MEMMA

Den 2012-07-06, kl 21:47:32
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Sitter nu i rummet med Emma och äter jorgubbar doppade i choklad med mariannekross på,muuums! Sådär annars så vaknande jag halv 9 idag och åkte hem med farmor och började baka.Har bakat ända tills 3 och då gick jag ut och sola i det vackra vädret och sen tog jag också ett dopp i poolen.Halv 6 kom Emma hit och vi solade och simmade.Åkte sen till Sale och handlade mat,åt sen potatissallad och stekta korvar.Just nu sitter vi och kollar Jönssonligan och har fram Twister på golvet och snart ska vi kolla Bilar 2.Hörs imorgon!



BAKAR

Den 2012-07-05, kl 13:06:01
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Håller just nu på att baka och något sånt.Har i alla fall en paus nu och ska snart baka en äppelkaka.Sen så ska jag äta,duscha och klockan 5 åker jag till Farmor och sover där inatt.Uppdaterar kanske mer idag annars hörs vi imorgon.



EN HEL DAG MED AMANDA PANDA

Den 2012-07-04, kl 21:51:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Kom hem från Amandas för snart en timme sen.Har som sagt varit där hela dagen.Har ätit mat,fotograferat,simmat eller doppat fötterna,kollat DP,talat och skrattat.Imorgon blir det tidig väckning för jag ska baka och sen åker jag iväg till Farmor.Ska snart gå och sova så hörs imorgon.



VID AMANDA

Den 2012-07-04, kl 17:10:19
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Vakande halv 11 idag och började ungfär 12-tiden baka lite småbröd.Cirka 3-tiden åkte jag iväg til Amanda och sen gick iväg ut och fotografera och nu sitter vi inne fast det är fint väder och håller på att göra mat,eller amandas mamma gör mat.Ska kanske snart gå och simma,vem vet...



KÖPTE IDAG

Den 2012-07-03, kl 22:26:29
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Här är några av sakerna jag köpte idag.Har äntligen köpt Twister som jag har längtat
efter i typ hundra år,haha!



ARBETE Å TYP NA STAN

Den 2012-07-03, kl 21:37:19
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Vaknade 9 och började väl arbeta halv 11.Målade uthuset med mamma tills klockan var halv 1.Gick då i duschen och gjorde mig färdig och åkte sen till barin och åt med mamma och pappa efter många om och men.Åkte sen till stan och plockade upp Emma påvägen.Åkte först till besiktnigen och sen in till stan och shoppade en timme,sen ut och kolla på hjälmar och hittade nog en men inte i rätt färg så får väl en i rätt färg om några dagar.Sen åkte vi in till stan igen och shoppade till ungefär 9 och åkte till sist till gatuköket och åt och nu är jag hemma.Nu så ska ja bara ta det lungt är så trött och ska kanske kolla någon film.



SOLIG DAG

Den 2012-07-02, kl 22:08:27
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har solat idag så gått som hela dagen,och gud hur varmt det har varit.Maria,Mick och farmor har också varit här och ätit och bara snackat lite och talat om min framtid,haha.Sen så började jag baka när klockan var 8 och sen så kom Ove och Annika med lilla hunden så då åt vi mina cupcakes och nu så ska jag kolla Sex and the City och sen gå och sova för imorgon blir det först jobb och sen åker vi in till stan.



WESTERN SHOW

Den 2012-07-01, kl 20:05:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Vakande halv 1 idag och åt frukost och gick sen ut och klippte gräset.Sen hade mamma beställt hem pizza,muums.Solade sen i cirka en timme och det var typ superhärligt.Gick sen i duschen och gjorde mig färdig för att åka på western show som var bra och vädret var också bra.Kom hem 8 och städade rummet lite och nu så ska jag kolla Sex and the city och sen någon film som kmr på tv.



© Headerbilder från Wallpapers Wide
-

FREDAGEN

Den 2012-07-29, kl 21:17:34
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Tänkte jag skulle berätta lite om fredagskvällen.Åkte som sagt till Linnéa ungefär 6-tiden.Vi spelade först lite volleyboll eller inte jag.Åt sen god grillmat,skrattade,hade någon vattenlek som blev vattenkrig och det var hur kul som helst.Hade också matkrig och jag och Linn var också ute och körde lite.Åt sen tårta och hade jag har aldrig och spelade andra spel och skrattade så jag vet inte vad.Gick tilll sist in och talade lite tills jag åkte hem.
Idag så steg jag upp halv 1 och åt frukost och började packa,för imorgon åker jag bort så ingen bloggning nu på några dagar.Sen så gick jag ut och solade och så har jag också hunnit köra moppe och lite sånt men nu ska jag gå så hörs någon gång!

GODKÄND

Den 2012-07-28, kl 23:05:25
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Som ni ser på rubriken så blev jag godkänd när jag var och skrev teoriprovet i fredags,wohoo!Berättar i alla fall mer om gårdagen sen.Har kommit hem från att ha varit ut och kört med Janice,Linda och Amanda för typ en halv timme sen och lite till.Åkte först till Sale med Amanda och sen åkte vi alla ut och körde först till Harrström till stranden sen  åkte vi till Glenn,satt där en stund och talade lite och sen åkte vi hem igen.
Idag så har jag annars inte gjort så mycket,solat och blivit lite brun,klippt gräsmattan och duschat,ätit jordgubbar och tagit det lungt.Nu så ska jag snart gå och sova så jag orkar upp imorgon.

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.

Den 2012-07-26, kl 20:59:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej på er!
Idag så har jag övat sista gångerna på moppeteori för imorogn åker jag och skriver.Har också hunnit sola nu när vädret äntligen är bra.Har också ätit mat och kört lite moppe och har just kommit ur duschen.Nu så ska kolla en film och sen sova så jag orkar upp imorgon.

HEJ PÅ DEJ

Den 2012-07-26, kl 10:20:39
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Sitter i rummet nu och kollar på biggest loser.Steg upp 9 för jag kunde inte sova längre.DIrekt när jag steg upp började jag pyssla på med telefon.Idag så blir det att öva på moppeteori och sola när solen nu är uppe.Nu ska jag gå men vi hörs.

ÄNTLIGEN MIN

Den 2012-07-25, kl 20:20:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
 
Grattis sötnosin miin ;) <3
Efter hundrafemtio år har jag också skaffat en touchtelefon,jag vet alla i hela världen har eller har haft en sån och jaa jag är liiite efter.Har i alla fall skaffa mig en samsung s2 och jag är kääär <33.
 
Som ni förstår så har jag varit till stan idag.Har fått med mig en hjälm,skor och en väska och ett bälte,helt nödvändiga bra saker.När jag kom hem gjorde mamma plättar och sen så börja jag öva på moppeteori och blev färdig för typ en halv timme sen.Nu så ska jag kolla Sex and the City som jag inte har kollat på flera dagar.

HÄR ÅKER DAGARNA BARA FÖRBI OCH DET GÖR DU OCKSÅ

Den 2012-07-23, kl 21:29:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Här va det dålig bloggning igen men ni är ändå så söta och går in på bloggen,fortsätt så.Nå i alla fall har varit för det mesta på villan i Kaskö dom här senaste dagarna.
Åkte dit på Torsdag och sovde där tills Fredag.Vid villan blev det att umgås,spela spel,åka till Stenbrottet och simma,rekommenderar!Spelade också badminton och åt massor med mat!
På fredagen åkte jag hem och på kvällen blev det skumdisco i Åminne,var nog en av dom bästa danserna på länge.Kom hem klockan 2 och slocknade direkt när jag kom hem.
Vaknade  klockan 12 eller så och bara tog det lungt hela dagen,sen på kvällen åkte jag till villan igen och gjorde väl inte så mycket,spelade kort och åt mera mat.På söndagen blev det ungefär samma mönster som på torsdagen men jag var också med och fiskade och hjälpte en man,haha.Sen på kvällen kom hela tjocka släkten och åt mat.Åkte hem på kvällen och sa hejdå åt svenskarna.
Idag så vakande jag 11 och åt frukost och gick sen ut och målade,när jag kom in så gick jag i duschen och sen städade jag hela nedrevåningen och klockan 3 kom Amanda och Inger hi och hätmade biljetter.Övade sen på moppeteori och gjorde mat.Gick sen ut och körde moppe och sen så har jag övat massor på moppeteori och färdig är jag inte än,eller nog för idag.Nu så ska jag kolla film och sen sova.

ÅMINNE SKUMDISCO

Den 2012-07-20, kl 17:29:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Håller på att fixa mig inför kvällen för då bär det av till Åminne på skumdisco.Vi hörs eller ses där,puss och kram!

VÄGVIKEN ELÅ NA

Den 2012-07-18, kl 21:54:17
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Som ni ser på rubriken så har jag som sagt varit i Vägviken idag.Steg i alla fall upp halv 10 och började måla en timme.Gick sen in och duschade och sen övade jag på moppe en halvtimme och ungfär klockan 2 åkte jag och Amanda till Vägviken.Var en riktigt trevlig dag med mysigt folk.Simmade,åt mat,slappade och solade hela dagen.Kom hem halv 7 och solade lite och klockan 8 fick vi främmand.De har åkt hem för en stun sen och nu så ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon,blir att åka till villan så dålig uppdatering. 
funderade på bloggpaus här men får se,hörs någon gång!

WHEN YOU TOUCHED ME I KNEW THAT THERE WOULD ALWAYS BE WE

Den 2012-07-17, kl 20:57:31
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Idag har solen också varit här och jag kan it säga annat än att jag älskaaar sommaren.I alla fall så steg jag upp kvart över 10 och arbetade tills klockan 1.Solade ändå till klockan 6 med små pauser då och då.Sen så tog jag det lungt och kollade Sex and the city och gick i duschen klockan 9.Nu så ska jag kolla tv och sen någon gång gå och sova.

WHY CAN'T YOU LOVE ME ON THE SAME WAY THAT I LOVE YOU

Den 2012-07-16, kl 22:05:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Huppsan här var det dålig bloggning.Kan skriva såhär lite kort om vad jag har gjort om de här senaste dagarna.
 
Fredag: Jennica och Amanda kom hit på dagen och fixade ihop allt tills kvällen.Sen på kvällen belv det fest här,blev nog en bra kväll med folket fast det strulade till sig någon gång.Somnade klockan 3 på soffan och Jennifer och Frida sov också här.
 
Lördag:Vaknade 9 och började städa åpå.Jennifer och Frida åkte hem halv 12 och jag förtsatte städa och sen på kvällen åkte Amanda och jag till hennes villa fast det var lite funderingar på faggen.Som vanligt var vi vakna så gått som hela natten.Vi badade,bastade,åt mat i mängder och massor,spelade spel och kollade Desperate Housewieves.
 
Söndag:Vaknade efter 3 timmars sömn,åkte hem klockan halv 3 och duschade och åkte iväg till villan i Kaskö.Var där och åt mat och sov,var så himla trött.Läste också tidningar och sen kom hela halva släkten dit.Åkte hem 10 och somande väl ungefär 12.
 
Måndag: Idag var det jobb som gällde.Målade tills ungefär halv 1 och gick i duschen och solade lite.Åkte sen till Amanda och kollade DP,solade,åt mat och fotograferade.Kom hem halv 10 och nu så ska jag kolla Sex and the city och sen sova.

DAGEN I SIG

Den 2012-07-12, kl 20:44:25
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Dagen har bestått av att städa inomhus och lite i uthuse,ätit mat i mängder och massor,varit till nordea,fått besök av mormor,morfar,Carola och Sören och såklart kollat Sex and the City.Har faktikst inte haft någon händelserikare dag men bra så.Nu så ska jag kolla Sex and the City åter igen och sen efter några hundra avsnitt gå och sova.

BILDER FRÅN NÄR EMMA VAR HÄR

Den 2012-07-12, kl 16:54:50
Filed in Mina foton | Kommentarer: 0
Här fick ni nu en del bilder från fredagen,söndagen och måndagen,
säjj till om jag ska ta bort nån.

BESÖK

Den 2012-07-11, kl 22:03:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
två helt udda bilder som inte alls hör ihop.
Fick besök runt 8.Kollade film och spelade spel och åt glass tills halv 11.Nu ska jag kolla Sex and the City,ska kolla några avsnitt och sen gå och sova.Hörs imorgon någon gång.

HAHAHA

Den 2012-07-11, kl 17:13:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

STÄDAR

Den 2012-07-11, kl 16:11:26
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har just kommit ur duschen och tar det lungt och chattar med Jennica.Amanda,Jennica,Janice och Linda har varit här idag och städat i uthuse tills fredag.Jennica och Amanda lämnade här en stund till och städade lite till och gjorde några skyltar,typ.Är jättetrött så funderar på att kolla någon film,får se vad kvällen har att erbjuda.

SOMETIMES YOU HELP ME WHEN I NEED YOUR HELP

Den 2012-07-10, kl 22:21:15
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
sötisen som fyllde igår <3
 Har inte gått att blogga på hela dagen så därför ingen updatering.Igår blev det i alla fall ingen hemmakväll,for ut i byn med lite folk tills 9,satt bara och talade lite men bra så.Har inte gjort ett skit på hela dagen.Bara ätit och ätit.Åkte i alla fall till Amanda halv 7 med presenter och satt och snackade och åt mat och kom hem halv 11.Nu ska jag kolla film och sen sova så jag orkar upp imorgon.

10000-TALS AV DOM

Den 2012-07-09, kl 18:28:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har inte hunnit bloggat nu på några dagar men livet har varit i vägen,haha.Tänkte skirva lite kort om alla dagar.
 
Lördag: 
Vaknade 8 och gjorde oss färdiga för att gå till Blomster och sälja kakor och bullar.Gick sen till Sale och fortsatte.Åkte sen hem kring 3 och jag gick i duschen och packade och åkte iväg till Malax på vespan.När vi kom till Emma gjorde vi oss färdiga och kring 8 åkte vi till Malin.Sen halv 9 kom taxi och vi åkte iväg till Åminne,var ganska tråkigt gick mest runt åpå och tappa telefon i vattnet,fick mijontals krankbett och tala med folket.Åkte hem 3 och slockande direkt när vi kom till Emma.
 
Söndag:
Vaknade halv 2 när morsan ringde och steg upp och åt frukost och klockan 3 åkte vi tillbaka till Korsnäs.Gick och simmade när vi kom hem,haha.Åkte sen till Sale och handlade mat.Sen lagade vi maten och åt och tog det lungt.Sen så började det åska så satt bara inne och tog det lungt men sen när det slutade åska hade vi vattenkrig i poolen medan det regnade,haha joo ja vet smart.Sen gick vi in och kollade film och Sex and the city.Somnade kring 3.
 
Måndag:

Idag blev det också tidig väckning.Steg upp halv 10 och åkte iväg till Blomster för att sälja kakor igen.Var färdiga 3-tiden och då vi kom hit började vi städa upp huset lite och sen kring 4 åkte Emma hem och sen kom mamma och pappa hem.Somnade sen en stund och ikväll ska jag nog bara ta det lungt är så himla trött.

EMMA MEMMA

Den 2012-07-06, kl 21:47:32
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Sitter nu i rummet med Emma och äter jorgubbar doppade i choklad med mariannekross på,muuums! Sådär annars så vaknande jag halv 9 idag och åkte hem med farmor och började baka.Har bakat ända tills 3 och då gick jag ut och sola i det vackra vädret och sen tog jag också ett dopp i poolen.Halv 6 kom Emma hit och vi solade och simmade.Åkte sen till Sale och handlade mat,åt sen potatissallad och stekta korvar.Just nu sitter vi och kollar Jönssonligan och har fram Twister på golvet och snart ska vi kolla Bilar 2.Hörs imorgon!

BAKAR

Den 2012-07-05, kl 13:06:01
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Håller just nu på att baka och något sånt.Har i alla fall en paus nu och ska snart baka en äppelkaka.Sen så ska jag äta,duscha och klockan 5 åker jag till Farmor och sover där inatt.Uppdaterar kanske mer idag annars hörs vi imorgon.

EN HEL DAG MED AMANDA PANDA

Den 2012-07-04, kl 21:51:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Kom hem från Amandas för snart en timme sen.Har som sagt varit där hela dagen.Har ätit mat,fotograferat,simmat eller doppat fötterna,kollat DP,talat och skrattat.Imorgon blir det tidig väckning för jag ska baka och sen åker jag iväg till Farmor.Ska snart gå och sova så hörs imorgon.

VID AMANDA

Den 2012-07-04, kl 17:10:19
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Vakande halv 11 idag och började ungfär 12-tiden baka lite småbröd.Cirka 3-tiden åkte jag iväg til Amanda och sen gick iväg ut och fotografera och nu sitter vi inne fast det är fint väder och håller på att göra mat,eller amandas mamma gör mat.Ska kanske snart gå och simma,vem vet...

KÖPTE IDAG

Den 2012-07-03, kl 22:26:29
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Här är några av sakerna jag köpte idag.Har äntligen köpt Twister som jag har längtat
efter i typ hundra år,haha!

ARBETE Å TYP NA STAN

Den 2012-07-03, kl 21:37:19
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Vaknade 9 och började väl arbeta halv 11.Målade uthuset med mamma tills klockan var halv 1.Gick då i duschen och gjorde mig färdig och åkte sen till barin och åt med mamma och pappa efter många om och men.Åkte sen till stan och plockade upp Emma påvägen.Åkte först till besiktnigen och sen in till stan och shoppade en timme,sen ut och kolla på hjälmar och hittade nog en men inte i rätt färg så får väl en i rätt färg om några dagar.Sen åkte vi in till stan igen och shoppade till ungefär 9 och åkte till sist till gatuköket och åt och nu är jag hemma.Nu så ska ja bara ta det lungt är så trött och ska kanske kolla någon film.

SOLIG DAG

Den 2012-07-02, kl 22:08:27
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har solat idag så gått som hela dagen,och gud hur varmt det har varit.Maria,Mick och farmor har också varit här och ätit och bara snackat lite och talat om min framtid,haha.Sen så började jag baka när klockan var 8 och sen så kom Ove och Annika med lilla hunden så då åt vi mina cupcakes och nu så ska jag kolla Sex and the City och sen gå och sova för imorgon blir det först jobb och sen åker vi in till stan.

WESTERN SHOW

Den 2012-07-01, kl 20:05:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Vakande halv 1 idag och åt frukost och gick sen ut och klippte gräset.Sen hade mamma beställt hem pizza,muums.Solade sen i cirka en timme och det var typ superhärligt.Gick sen i duschen och gjorde mig färdig för att åka på western show som var bra och vädret var också bra.Kom hem 8 och städade rummet lite och nu så ska jag kolla Sex and the city och sen någon film som kmr på tv.

© Headerbilder från Wallpapers Wide