TÄLTNING MED EMMA

Den 2013-07-29, kl 20:31:15
Filed in Mina foton | Kommentarer: 2
Emma var här förra veckan tror ja? Haha nå vi laga tre rätters middag,talade om himmel och jord,tältade,kollade film,hade besök av lite folk,solade nästa dag och hade cinnamonchallenge.Haha fyfan aldrig igen,eller kanske.Om ni vill se den säg till så kanske jag är snäll.



KVÄLL MED TJEJER

Den 2013-07-29, kl 20:16:29
Filed in Mina foton | Kommentarer: 0
Här är några bilder från en kväll för en tid sen som jag spenderade med några av mina favvobrudar.Hade en jättebra kväll så tack för den och ja vi måste göra om det.
 



FÖDELSEDAGSHELG

Den 2013-07-28, kl 21:39:02
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Heej alla fina,har haft en AMAZING helg,alltså helt amazing.På fredagen hade jag några av mina malaxbrudar och några petalaxare och amanda hit på lite tjejkväll.Eller ja vi åt mat och sen kom folket.Jag hade en tusans bra kväll,ja det blev fest tror ja.Vi bastade,simmade,lekt me skottkärro haha,åt mat,too nainä och ja hade en bra kväll/natt.Somnade där vid 5 då alla hade åkte hem.Vaknade av att mamma och pappa kom hem och sjöng för mig,hihi.Presentbilder får ni kanske.På dagen blev det att städa,städa,sola och städa.Åkte till pörtom på kvällen på förfest och sen blev det faggen.Hade en så bra kväll,hade så söta vänner som gav mig presenter,hihi.Allt från såpbubblor,pussar och kramar,öule,50 cent osv.Nåja kvällen var så jävla bra,tack fö alla grattisar!Dansade,snackade me rolandz,sto på parkeringen och träffa massor me känt folk.Kom hem där vi 3 och idag har vi haft släktkalas.Nu ska jag kolla på en film och sen soova.TACK FÖ EN JÄVLA BOSSI HELG! och ja bilder får ni imåron tror jaa.



PRIMA PRIMA

Den 2013-07-25, kl 20:54:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Det senaste dygnet har jag sepnderat med sötnosen på bilden ovan.Åkte dit igår på kvällen sådär passligt random efter en hel dag av solning.Tog vespan dit cirka 8 så då jag kom dit fick hon en ENORM kram eftersom jag har saknat henne såååå.Talade igenom allt vi har missat och det var en hel del.Sen kom jonas,johan,basti å back dit så ja chilla å ja.Sen lekt jag med katten lite före klockan plötsligt var mitt i natten.Så då somnade jag där efter en stund av massor med skratt,haha.Vaknade imorse (nähä haha) och sen så gick vi ut i solen och dog.nästan bokstavligen.så himla varmt men jag ska inte klaga,det var härligt.Åkte sen då halva dagen hade gått till handlin och sen vidare till Linnéa och grattade henne.GRATTIS SÖTNOS <3.Sen hämta vi Jennifer och jag blev attackerad av en tax... haha.Åkte till åminne och chilla lite mera tills jag åkte hem.Mick och Maria var här då jag kom hem så vi åt grillat och de åkte hem för någon timme sen.Har just städat nedrevåningen och nu ska jag lägga på en film.Ska upp tidigt imorgon och måla sen får ni se.Har i alla fall helgen helt full med planer så vi hörs då jag hinner,ha de bäst sötnosar.



SO MUCH TO TELL AND SO LITTLE TIME

Den 2013-07-22, kl 21:08:15
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Första intrycket är alltid svårast attskriva här på bloggen så denna gång blev det första.Idag fick jag äntligen sova ut och det var så skönt.Vaknade där vid halv 12 och åt frukost tills jag började hjälpa till här hemma.Har städat övrevåningen,lagat mat (pluspoäng),varit med ett brev till kommun,lånat böcker,kollat serier och nu till kvällen har vi haft besök av hela lilla släkten och lite till.Spelat spel,snackat,ätit gottigott och kollat film har vi hunnit med.Nu ska jag kolla lite mera film och sen gå och sova,ska upp nån gång imorgon och arbeta och sen kommer emma hit,vi ska tälta och laga 3 rättersmiddag.Puss och kram!
 
 



SKÄRIILIVE

Den 2013-07-21, kl 20:49:01
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Älskar att vara på villan.Det är så härligt och man kan som se ut som en troll och ingen säger något haha.Nämen alltså ärligt det är så skönt att bara få chilla och njuta.Eller ja det bästa är att gå ut mitt i natten och borsta tänderna utomhus och bli lite rädd då det är mörkt haha.Det är så bäst.
 



SKÄRILIVE JI BÄSTA LIVE

Den 2013-07-21, kl 18:38:51
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har spenderat denna helg på villan med en del av släkten.Vi var mycket mindre än vi brukar var med det var mysigt i alla fall.Får träffa på resten i oktober då vi åker på dop och jag får träffa mina nya söta småkusiner,hihi.Åkte dit i fredags och kom hem för en timme sen.Vi har nog bara levet villalivet,alltså försökt fiskat,åkt båt (jag lär mig),chillat,haft årliga kubb,spelat spel,varit sjuk,fotograferat,rott båt och ja sånt som man gör.JA,ätit god mat och varit och handlat utan smink...Ni får bilder från villan om en stund då jag orkar.Ska träna lite nu och sen duscha och kolla Dear johan.helt ok att träna då jag är lite sjuk.



TJA

Den 2013-07-19, kl 14:32:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 



HELGENS BILDER

Den 2013-07-18, kl 14:46:21
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0






SENASTE TIDEN

Den 2013-07-18, kl 13:12:25
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Veckans bilder. Ska börja med och säga hej på er och länge sen sist.Känns som om denna vecka bara har rullat iväg,precis som förra. Bodde ju själv då, haha. Hade besök hela tiden och fick aldrig sova haha. Antingen av korsnäsbarn,petalax och malaxflickor och pojkar, tusantusan. En lite lugnare vecka har nå detta varit. Har arbetare hela veckan,förutom idag. Har gått och blivit sjuk,  går runt med feber, sjuk hals å hostar hela tiden. I måndags efter arbetet åkte jag in till stan med Jennifer, vi shoppade,åt frozen yogurt och var på bio. En bra dag,fick sen köra hem i regnet från malax,blött. i förrgår åkte jag och mamma till villan för att hälsa på sverigesläktingarna som har kommit hit. Vi fiskade (haha),åt god mat, nästansimmade, åkte båt och njöt av livet. Igår då jag kom hem solade jag,najs. Sen på kvällen hittade febern hit till mig. Trött. Hoppas på att bli frisk i alla fall! 



LÖRDAGEN

Den 2013-07-14, kl 15:54:55
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Vilken bra helg alltså,tusan.Fredagen levererade himla mycket och lördagen likaså.Började gårkvällen i pörtom och avslutade också kvällen där.Förfesten var jävla bra,spelade ölspel och njöt av livet.Tog sen buss till fagerö,hade en superbra kväll.Sprang mest runt åpå ute och inne,träffade massor med folk och skrattade lite för mycket.Tog sen buss med Jennica till pörtom på efterfest,tusan?Var så jävla trött så jag bara satt och sov nästan,helt ok.Kom hem där 5 och slockande direkt.Idag då,haha.Orkar inte göra nånting,bara kollar serier och äter fettomat.Ska aldrig supa mera.Dröm vidare va haha.Ska försöka träna lite ikväll också,då jag orkar.Lina kommer också hem denna vecka,hihi saknar dig.



RÅDDINLÄGG

Den 2013-07-13, kl 16:23:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Jag suger på att ta bilder då det är fest,haha har ett par bilder åt er men de kommer imorgon tror jag.De två bilderna ovanför  är ericas,hih tack sötnos.Ni kan även gå och kika in på hennes blogg där är det mera bilder från igår.Började kvällen vid dimmornas bro på förfest,så himla härligt väder och bra folk.Fick sen skjuts ner till åminne.Hade en superbra kväll,var mest inne och dansade i skummet,blöt.Vill inte alls bli blöt men vad gör man haha.Nåja tärffade på himla mycket folk,älskar folk.Var så himla roligt att träffa kompisar och så vidare.Träffade även andra.Sen då jag skulle gå till bussen så träffade jag på en bil (haha tönt) och stog och diskuterade lite.hahaha piini säger jag bara.Kom hem där 2 och kramade om mamma då hon och pappa har varit borta en vecka.Idag har jag varti till Amanda och chillat lite grann.Kom just ur duschen och håller på att fixa mig som bäst,ha de bäst peeps.
 
 



-

Den 2013-07-13, kl 15:04:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 



häj

Den 2013-07-11, kl 21:25:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
jag ji cp 



HAPPY BIRTHDAY

Den 2013-07-09, kl 22:02:30
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Idag fyller en riktig sötnos år,hihi.Eftersom jag inte får lägga upp bilder på pyret så säger jag ett STORT grattis till pyret i alla fall.Sen senast då? Har arbetar idag och igår och ja, har fått blogresponse att funka igen.hjee.Så nu får ni fråga frågor igen.Igår efter arbetet blev det byn så vi chilla väl mest och var och simmade till korshamn,jävlar vad kallt.Idag då jag kom hem kollade jag serier för jag var så himla trött. Sen kom Amanda hit,eller ja hon bor här denna vecka.Hela långa veckan,skojjskojj.Jag åt mat och sen firade vi henne med lite tårta (jaesåhimlabra).Fick sen besök av Janice,Jennica,Ronja,Lucas och Alexander. Vi har kollat nån helt galen film haha.De åkte hem för en stund sen och nu ska jag kolla serier och duscha.
 



HELGEN

Den 2013-07-07, kl 20:59:02
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Tjatja bloggen. Igår tog jag moppen till Närpes. Inte allaa dagar, eller hur? Haha men det gick helt bra. Åkte direkt till mormor och morfar och fixade mig. På dagen solade jag och gjorde inte mycket mer. Åkte vidare till parken där vid 9. Hade en helt okej kväll faktiskt, träffade mycket nytt folk  det var roligt. Åkte hem där halv 2 eftersom det inte var  roligt då längre, men jag hade en helt bra kväll nog. Vet inte roligt vad jag tyckt om kvällen så skriver lite allt. Kom hem idag vid halv 2 och jag har solat hela dagen. Så. Himla. Skönt. Nu till kvällen åkte jag ut och sprang 4 km och D jag kom hem tränade jag lite till. Arbetsdag imorgon igen, jepphej.



TJATJA

Den 2013-07-05, kl 16:05:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Inte helt fel med 5 kilo nya, färska jordgubbar. En till vecka har åkt förbi. Om jag skulle minnas vad jag har gjort skullejag skriva allt men minnet är lite dåligt hihi.  Har i alla fall hunnit vara i byn, arbeta alla dagar, chillat, varit till malax med herrgårdii, tränat, varit till pjelax och hälsat på världens sötaste småkusineeer som är här från USA och nåt mera vet jag inget. Arbetet går bra och här är det inga sura miner. Ikväll har jag ännu inga planer, blir väl antagligen byn om inget annat händer. Kramisar! 



FEL

Den 2013-07-02, kl 21:12:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Nu är det så att min blogresponse har fått något fel och jag vet inte vad. Då jag loggar in så står det att jag intehar några nya frågor så om någon vet vad det är frågan om ta kontakt med mig snälla. De frågorna ni har sställt och om ni vill ha svar så får ni fråga de igen i t.ex. Det här inlägget eftersom blogresponse har något fel. annars leker livet och jag arbetar för fullt, vi hörs. Kramisar!



J O R D G U B B A R

Den 2013-07-01, kl 19:19:27
Filed in Mina foton | Kommentarer: 0
jag.vill.ha.jordgubbar.
 
 



© Headerbilder från Wallpapers Wide
-

TÄLTNING MED EMMA

Den 2013-07-29, kl 20:31:15
Filed in Mina foton | Kommentarer: 2
Emma var här förra veckan tror ja? Haha nå vi laga tre rätters middag,talade om himmel och jord,tältade,kollade film,hade besök av lite folk,solade nästa dag och hade cinnamonchallenge.Haha fyfan aldrig igen,eller kanske.Om ni vill se den säg till så kanske jag är snäll.

KVÄLL MED TJEJER

Den 2013-07-29, kl 20:16:29
Filed in Mina foton | Kommentarer: 0
Här är några bilder från en kväll för en tid sen som jag spenderade med några av mina favvobrudar.Hade en jättebra kväll så tack för den och ja vi måste göra om det.
 

FÖDELSEDAGSHELG

Den 2013-07-28, kl 21:39:02
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Heej alla fina,har haft en AMAZING helg,alltså helt amazing.På fredagen hade jag några av mina malaxbrudar och några petalaxare och amanda hit på lite tjejkväll.Eller ja vi åt mat och sen kom folket.Jag hade en tusans bra kväll,ja det blev fest tror ja.Vi bastade,simmade,lekt me skottkärro haha,åt mat,too nainä och ja hade en bra kväll/natt.Somnade där vid 5 då alla hade åkte hem.Vaknade av att mamma och pappa kom hem och sjöng för mig,hihi.Presentbilder får ni kanske.På dagen blev det att städa,städa,sola och städa.Åkte till pörtom på kvällen på förfest och sen blev det faggen.Hade en så bra kväll,hade så söta vänner som gav mig presenter,hihi.Allt från såpbubblor,pussar och kramar,öule,50 cent osv.Nåja kvällen var så jävla bra,tack fö alla grattisar!Dansade,snackade me rolandz,sto på parkeringen och träffa massor me känt folk.Kom hem där vi 3 och idag har vi haft släktkalas.Nu ska jag kolla på en film och sen soova.TACK FÖ EN JÄVLA BOSSI HELG! och ja bilder får ni imåron tror jaa.

PRIMA PRIMA

Den 2013-07-25, kl 20:54:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Det senaste dygnet har jag sepnderat med sötnosen på bilden ovan.Åkte dit igår på kvällen sådär passligt random efter en hel dag av solning.Tog vespan dit cirka 8 så då jag kom dit fick hon en ENORM kram eftersom jag har saknat henne såååå.Talade igenom allt vi har missat och det var en hel del.Sen kom jonas,johan,basti å back dit så ja chilla å ja.Sen lekt jag med katten lite före klockan plötsligt var mitt i natten.Så då somnade jag där efter en stund av massor med skratt,haha.Vaknade imorse (nähä haha) och sen så gick vi ut i solen och dog.nästan bokstavligen.så himla varmt men jag ska inte klaga,det var härligt.Åkte sen då halva dagen hade gått till handlin och sen vidare till Linnéa och grattade henne.GRATTIS SÖTNOS <3.Sen hämta vi Jennifer och jag blev attackerad av en tax... haha.Åkte till åminne och chilla lite mera tills jag åkte hem.Mick och Maria var här då jag kom hem så vi åt grillat och de åkte hem för någon timme sen.Har just städat nedrevåningen och nu ska jag lägga på en film.Ska upp tidigt imorgon och måla sen får ni se.Har i alla fall helgen helt full med planer så vi hörs då jag hinner,ha de bäst sötnosar.

SO MUCH TO TELL AND SO LITTLE TIME

Den 2013-07-22, kl 21:08:15
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Första intrycket är alltid svårast attskriva här på bloggen så denna gång blev det första.Idag fick jag äntligen sova ut och det var så skönt.Vaknade där vid halv 12 och åt frukost tills jag började hjälpa till här hemma.Har städat övrevåningen,lagat mat (pluspoäng),varit med ett brev till kommun,lånat böcker,kollat serier och nu till kvällen har vi haft besök av hela lilla släkten och lite till.Spelat spel,snackat,ätit gottigott och kollat film har vi hunnit med.Nu ska jag kolla lite mera film och sen gå och sova,ska upp nån gång imorgon och arbeta och sen kommer emma hit,vi ska tälta och laga 3 rättersmiddag.Puss och kram!
 
 

SKÄRIILIVE

Den 2013-07-21, kl 20:49:01
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Älskar att vara på villan.Det är så härligt och man kan som se ut som en troll och ingen säger något haha.Nämen alltså ärligt det är så skönt att bara få chilla och njuta.Eller ja det bästa är att gå ut mitt i natten och borsta tänderna utomhus och bli lite rädd då det är mörkt haha.Det är så bäst.
 

SKÄRILIVE JI BÄSTA LIVE

Den 2013-07-21, kl 18:38:51
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Har spenderat denna helg på villan med en del av släkten.Vi var mycket mindre än vi brukar var med det var mysigt i alla fall.Får träffa på resten i oktober då vi åker på dop och jag får träffa mina nya söta småkusiner,hihi.Åkte dit i fredags och kom hem för en timme sen.Vi har nog bara levet villalivet,alltså försökt fiskat,åkt båt (jag lär mig),chillat,haft årliga kubb,spelat spel,varit sjuk,fotograferat,rott båt och ja sånt som man gör.JA,ätit god mat och varit och handlat utan smink...Ni får bilder från villan om en stund då jag orkar.Ska träna lite nu och sen duscha och kolla Dear johan.helt ok att träna då jag är lite sjuk.

TJA

Den 2013-07-19, kl 14:32:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 

HELGENS BILDER

Den 2013-07-18, kl 14:46:21
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0




SENASTE TIDEN

Den 2013-07-18, kl 13:12:25
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Veckans bilder. Ska börja med och säga hej på er och länge sen sist.Känns som om denna vecka bara har rullat iväg,precis som förra. Bodde ju själv då, haha. Hade besök hela tiden och fick aldrig sova haha. Antingen av korsnäsbarn,petalax och malaxflickor och pojkar, tusantusan. En lite lugnare vecka har nå detta varit. Har arbetare hela veckan,förutom idag. Har gått och blivit sjuk,  går runt med feber, sjuk hals å hostar hela tiden. I måndags efter arbetet åkte jag in till stan med Jennifer, vi shoppade,åt frozen yogurt och var på bio. En bra dag,fick sen köra hem i regnet från malax,blött. i förrgår åkte jag och mamma till villan för att hälsa på sverigesläktingarna som har kommit hit. Vi fiskade (haha),åt god mat, nästansimmade, åkte båt och njöt av livet. Igår då jag kom hem solade jag,najs. Sen på kvällen hittade febern hit till mig. Trött. Hoppas på att bli frisk i alla fall! 

LÖRDAGEN

Den 2013-07-14, kl 15:54:55
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Vilken bra helg alltså,tusan.Fredagen levererade himla mycket och lördagen likaså.Började gårkvällen i pörtom och avslutade också kvällen där.Förfesten var jävla bra,spelade ölspel och njöt av livet.Tog sen buss till fagerö,hade en superbra kväll.Sprang mest runt åpå ute och inne,träffade massor med folk och skrattade lite för mycket.Tog sen buss med Jennica till pörtom på efterfest,tusan?Var så jävla trött så jag bara satt och sov nästan,helt ok.Kom hem där 5 och slockande direkt.Idag då,haha.Orkar inte göra nånting,bara kollar serier och äter fettomat.Ska aldrig supa mera.Dröm vidare va haha.Ska försöka träna lite ikväll också,då jag orkar.Lina kommer också hem denna vecka,hihi saknar dig.

RÅDDINLÄGG

Den 2013-07-13, kl 16:23:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Jag suger på att ta bilder då det är fest,haha har ett par bilder åt er men de kommer imorgon tror jag.De två bilderna ovanför  är ericas,hih tack sötnos.Ni kan även gå och kika in på hennes blogg där är det mera bilder från igår.Började kvällen vid dimmornas bro på förfest,så himla härligt väder och bra folk.Fick sen skjuts ner till åminne.Hade en superbra kväll,var mest inne och dansade i skummet,blöt.Vill inte alls bli blöt men vad gör man haha.Nåja tärffade på himla mycket folk,älskar folk.Var så himla roligt att träffa kompisar och så vidare.Träffade även andra.Sen då jag skulle gå till bussen så träffade jag på en bil (haha tönt) och stog och diskuterade lite.hahaha piini säger jag bara.Kom hem där 2 och kramade om mamma då hon och pappa har varit borta en vecka.Idag har jag varti till Amanda och chillat lite grann.Kom just ur duschen och håller på att fixa mig som bäst,ha de bäst peeps.
 
 

-

Den 2013-07-13, kl 15:04:53
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 

häj

Den 2013-07-11, kl 21:25:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
jag ji cp 

HAPPY BIRTHDAY

Den 2013-07-09, kl 22:02:30
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Idag fyller en riktig sötnos år,hihi.Eftersom jag inte får lägga upp bilder på pyret så säger jag ett STORT grattis till pyret i alla fall.Sen senast då? Har arbetar idag och igår och ja, har fått blogresponse att funka igen.hjee.Så nu får ni fråga frågor igen.Igår efter arbetet blev det byn så vi chilla väl mest och var och simmade till korshamn,jävlar vad kallt.Idag då jag kom hem kollade jag serier för jag var så himla trött. Sen kom Amanda hit,eller ja hon bor här denna vecka.Hela långa veckan,skojjskojj.Jag åt mat och sen firade vi henne med lite tårta (jaesåhimlabra).Fick sen besök av Janice,Jennica,Ronja,Lucas och Alexander. Vi har kollat nån helt galen film haha.De åkte hem för en stund sen och nu ska jag kolla serier och duscha.
 

HELGEN

Den 2013-07-07, kl 20:59:02
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Tjatja bloggen. Igår tog jag moppen till Närpes. Inte allaa dagar, eller hur? Haha men det gick helt bra. Åkte direkt till mormor och morfar och fixade mig. På dagen solade jag och gjorde inte mycket mer. Åkte vidare till parken där vid 9. Hade en helt okej kväll faktiskt, träffade mycket nytt folk  det var roligt. Åkte hem där halv 2 eftersom det inte var  roligt då längre, men jag hade en helt bra kväll nog. Vet inte roligt vad jag tyckt om kvällen så skriver lite allt. Kom hem idag vid halv 2 och jag har solat hela dagen. Så. Himla. Skönt. Nu till kvällen åkte jag ut och sprang 4 km och D jag kom hem tränade jag lite till. Arbetsdag imorgon igen, jepphej.

TJATJA

Den 2013-07-05, kl 16:05:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Inte helt fel med 5 kilo nya, färska jordgubbar. En till vecka har åkt förbi. Om jag skulle minnas vad jag har gjort skullejag skriva allt men minnet är lite dåligt hihi.  Har i alla fall hunnit vara i byn, arbeta alla dagar, chillat, varit till malax med herrgårdii, tränat, varit till pjelax och hälsat på världens sötaste småkusineeer som är här från USA och nåt mera vet jag inget. Arbetet går bra och här är det inga sura miner. Ikväll har jag ännu inga planer, blir väl antagligen byn om inget annat händer. Kramisar! 

FEL

Den 2013-07-02, kl 21:12:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Nu är det så att min blogresponse har fått något fel och jag vet inte vad. Då jag loggar in så står det att jag intehar några nya frågor så om någon vet vad det är frågan om ta kontakt med mig snälla. De frågorna ni har sställt och om ni vill ha svar så får ni fråga de igen i t.ex. Det här inlägget eftersom blogresponse har något fel. annars leker livet och jag arbetar för fullt, vi hörs. Kramisar!

J O R D G U B B A R

Den 2013-07-01, kl 19:19:27
Filed in Mina foton | Kommentarer: 0
jag.vill.ha.jordgubbar.
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide