FÖRSENADE JULAFTONSBILDER OCH JULMYSBILDER

Den 2014-01-31, kl 09:50:45
Filed in Mina foton | Kommentarer: 0
 



BEKÄNNELSER

Den 2014-01-30, kl 20:51:38
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
jag tror påriktigt inget vet hur mycket mitt liv har ändrats sen högstadiet,alltså helt grovt.Som både positivt och negativt men ja ni fattar
 
tror inte ni heller fattar hu mycket jag vill gifta mig,alltså he e ju så romantiskt så man sku konn dö eller nå
 
imorgon ska jag på ishockey första gången i hela mitt liv,what the fuck 
 
jennifer aniston är världens bästa skådespelare,alltså (haha) hon är bra på allting,avis :( 
 
jag hatar dhw sista avsnitte,man blir ju bara lessen då mike dör guud,varför han?  an e ju så heeet
 
tackåhej
 



S N A R T Ä R E H E L G

Den 2014-01-30, kl 16:18:33
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejhej på er här på bloggen.Idag har jag skrivit ett förhör,haft presentation med Fanny,håltimmar och aannars en bra dag.Har också fixat en pastasallad då jag kom hem och nu ska mamma och jag äta den,hoppas bra den är god!Har inga läxor och sånt ikväll,fytuusan så skönt.Ska nå i alla fall träna som jag inte gjort på hela veckan och sälja strumpor och liknande.Ha en bra kväll,xoxo.



S N A R T Ä R E H E L G

Den 2014-01-30, kl 16:18:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejhej på er här på bloggen.Idag har jag skrivit ett förhör,haft presentation med Fanny,håltimmar och aannars en bra dag.Har också fixat en pastasallad då jag kom hem och nu ska mamma och jag äta den,hoppas bra den är god!Har inga läxor och sånt ikväll,fytuusan så skönt.Ska nå i alla fall träna som jag inte gjort på hela veckan och sälja strumpor och liknande.Ha en bra kväll,xoxo.



HATAR DESSA RUBRIKER

Den 2014-01-29, kl 15:02:34
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Igår kom Emilia och Fanny hit efter skolan, vi lagade mat och for sen iäg med bilen mot Närpes.Var på mässan,fick massa godis (bäst!),massor av fakta om skolor hit och dit och det var faktskt megaskojj.Vi var inte där så länge med hann ändå träffa på kända människor och skratta en del.Påvägen hem och dit hade vi rundtur i Närpes,jag menar en stor stad/by behöver väl en rundtur?Dåå vi kom hem laagade gollemamma mat och sen somnade vi alla tre i samma säng,åh va varmt.
Skoldagen gick trögt men med godis gick det så mycket bättre.Väntar på att det enaste pll avsnittt ska komma ut nu och sen väntar presenationer,förhör,läxor,träning och vidare på mig...
xoxo



HEEEJSAAN

Den 2014-01-27, kl 13:08:37
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Jag funderar dag ut och dag in om jag ska stänga ner bloggen eller fortsätta men kommer ingen vart så. Därför är det tyst här så gott som hela tiden och jag kommr tyvärr inte att förbättra mig,eller kanske.Helgen försvann lika snabbt som den kom, började med bal, överraskning för erika,god mat, badtunnekväll, sleepover vid Emilia,frostfilm,brunch,catching fire och snackande vid amanda,dusch och sen var det över.Ni får bilder från balen om jag orkar haha.Åkte hem med bussen halv 1 idag så nu ska jag fixa skolarbete och kolla en film, möjligtvis.



FRÅGOR OCH SVAR

Den 2014-01-26, kl 20:51:24
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

Hej, ja undra om du sku kun ta upp i ett inlägg hu du gjord för att färga tillbaka ditt blonda hår från det bruna? T.ex. om du färga det vid frisören osv :) Tacksam för svar!!

 
Hejsvejs,visst kan ja :) För det första så färgade jag håre före skolavslutningen så jag hadd massa panik så jag for till frissan, (håre såg ut som de på första bilden ti vänster före jag for) så första gången blev e ju no blont men inte alls nå fint (längst ner ti vänster). Alltså he blev som nån konsti blondgulfärg så for dit dagen efter och färgade två gånger till (och man får e gratis om man it e nöjd :) ) Då blev e ju no ganska fint, lite mörkare och int riktigt likadant som på denhe bildin högst opp ti vänster men senare då man hadd tvätta e nå gånger blev e no riktit fint så ja blev no nöjd till slut. Men nuförtiden färgar ja ju håret själv.Säg till om ja förklara dåligt eller nånting :)  
kram och puss!



LILLAN PHOTOSHOOT

Den 2014-01-23, kl 16:53:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
 



VECKAN SOM GÅTT

Den 2014-01-23, kl 09:26:21
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Jag och bloggandet är väl bäst.I måndags var det plugg och skola, i tisdags var det plugg och skola. Igår var det skola som vanligt, jäkla intressant. Efter skolan tog fanny och jag bussen till stan för att möta upp Emma och Nathalie, vi gick och fikade till ett rum och kök.Snackade om typ allt möjligt och skrattade hela tiden.Var sen också till rewell center med dem och vi for hem 7. Då jag kom hem kollade jag pll och sovde sen efter en jäkla bra dag.Hade sovmorgon imorse och fyfäsen vad skönt asså.Bäst på denna vecka typ.jotackhej
 



HELGEN

Den 2014-01-20, kl 15:23:52
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
I fredags kom Fanny till mig efter skolan och på kvällen åkte vi på musikal.Den är såå jäkla bra så har varit två gånger.Då vi kom hem åt vi rosa glass i rosa mjukiskläder och hade en jäkla chillkväll.Dagen efter kollade vi camp rock 2, städade rummet och chillade tills vi for tilll malax.Kvällen var oplanerad men slutade i backan och det var skojj.Personer man inte träffat på länge var där så treevlit.Igår så kom fannys moster till henne så vi åt kaka och plättar.På kvällen försökte jag plugga hoho och sen ett träningspass.
 



-

Den 2014-01-16, kl 18:11:56
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

Att vara ensam, känner du igen dig? Att få dåligt i ett prov medan alla andra får 10, känner du igen dig? Att lyssna på dina vänner som är i ett förhållande medan du är singel, känner du igen dig? Ljudet av dina föräldrar som bråkar då du kommer hem, känner du igen dig? Alla dessa saker som får en att känna sig helt ensam. Vad ska man göra, försöka skaffa sig en pojkvän, göra bättre ifrån sig i skolan, flytta hemifrån, festa? Tänk om man redan har gjort allt då. Vad ska man göra då? Man går under, när man är ensam, singel och mår dåligt. Ska man åka till stan och leta upp en kille eller tjej, åka på en fest med personer man inte känner eller skaffa en lägenhet? Alla är vi ensamma en gång i livet, singla och problem i skolan och hemma hinner vi också med. Vi mår alltid dåligt och har problem med våra känslor och vårt självförtroende. Vad ska vi göra då? Släppa våra problem och bara ta en minut i taget. Jag menar ditt liv blir bättre, inte kanske idag och inte imorgon med nån dag, det är ända jag kan lova.




ÅJÅJÅJÅJÅJÅJÅJÅJ

Den 2014-01-16, kl 08:19:52
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
 
Hoho detta med bloggningen,det gick inte så bra.I fredags to ja och Linnea moppebil till stan och snurra på där nå varv och via abc och hälsa på nå människor och sånt,priima kväll.Hemma vid halv 2 typ. 
I lördags hände de väl inte så mycke,kom nå folk ti mig å spela corona och kolla serier,je.No helt okej kväll och söndagen rulla föbi me film,läxor och sånt.
I måndags var e skolan och efter det kom Fanny och Emilia till mig och prova klänningar till balen då jag har en par hoho.Sen for Emilia hem å jag och fanny åt nå mat och gick och shoppa tandborstar och kolla film hela kvällen och gick och sova jäkla tidigt men så skönt då också.
Tisdag så skola,hem,träning,serier,plugg,läste ut boken,lämnade in dikter och liknande. 
 
Igår,äntligen så kom Emilia till mig och åt mat och for sen också och shoppa en tandborst haha.Sen
mat igen och så for vi till Närpes,for på kalas till momma och moffa.Det var trevligt med snackande om döda älgar och problem haha.åhä.Då vi äntligen var hemma sovde Emilia vid mig och nu är vi i skolaa.Håltimmar it is,awesome.



NYÅR

Den 2014-01-14, kl 17:59:06
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0


Såhär lite i efterhand med nyårsbilder hehe.Nämen firade ju nyår i Närpes om ni inte visste och det var ju helt kul.Spelade beerpong och biljard,vandrade för låångt,to en fö mycke,skrattade å hade trevlit och avslutade med en taxi med 60+ människor haha.Bästa på länge! hoh



MÅNDAG

Den 2014-01-13, kl 19:51:49
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0






TORSDAG

Den 2014-01-09, kl 20:27:11
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
ojj mysasi ggr 1000 hoho
Trög skoldag med omtentamen som gick... haha och sen full dag med massa teoritimmar.Då jag kom hem städade jag huset före mamma kom hem och vi åt mat och jag pluggade massor,har gjort inlämningsuppgifter till musik och modersmål.Skulle också söka sommarjobb och jobba på några uppsatser,skriva träningsdagbok och liknande men det hann jag inte med.Var även ute och gick ett par kilometer med morsan och ett träningspass klämde jag in istället för skolan.jappjapp,snart helg and no plans 



PLL WIPII

Den 2014-01-08, kl 19:47:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0







O N S D A G

Den 2014-01-08, kl 13:31:35
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Bild på då jag och Emilia lagade brunch,måste vara godaste på länge.
Sitter bäst i skolan och har andra håltimmen för idag.Pluggar lite på prov med Emilia och har serier i bakgrunden.Annars har dagen rullat snabbt iväg med en slintad bildkonsttimme,moddetimme och 2 finskalektioner.Då jag kommer hem ska jag ut på länk,läsa på prov och sånt i den stilen,söka sommarjobb kanske.



DÅ VA DET SLUT

Den 2014-01-07, kl 19:54:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
I lördags då Emilia var här gjorde vi 3-rätters middag som var megagott!Skålade gjorde vi också och bakade cupcaks som blev lite för söta.Sen städade vi undan och spelade corona? och drack lite grann före vi tog en kopp te och bara talade halva natten före vi fo och sova.
Söndagen skjutsade vi hem Emilia före vi for in till stan och shoppade lite saker och sen hem,plugga och sen ut och gå med mamma,tony och sonja och sen blev det james bond film på tv.
Igår tränade jag före jag for till fanny med tjejerna på god mat och julklappsutdelning,fick min efterlängtade silkesmorgonrock så jag tackar jättemycket för den hihih.Hemma vid 8 och chillade resten av kvällen och förberedde mig för måndagen.
Skolan var faktiskt inte så farlig som jag planerat så det var ju kul.Har oskå chillperiod så plus på det.Hemma gick jag ut och gå och var och handlade,fick också hem nya saker till rummet hihii.Sen dess har jag och mami ätit mat,läst på prov och nu är jag nyduschad..woho



HUPS

Den 2014-01-04, kl 15:15:02
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
åjj hoho vad jag är bra på detta bloggande.Ska berätta mera om nyår och julen när jag har tid men ja har bloggtorka så där gick det då lite dåligt.
Jag har påriktigt inte bloggat sen jag var vid Emilia såå sen dess har jag varit till stan med Emilia,kollat x-anntal filmer,myst x1000,kollat new years eve med Emilia haha,varit till stan med fanny och sen kollat bio med henne och familia,dött av menvärk,tränat och umgåtts med tjejerna och släkten,firat nyår på random ställen,sovit vid momma och moffa med fanny och sånt i den stilen haha.Men nu kom Emilia så nu ska vi laga mat.



LYCKA,LYCKLIG

Den 2014-01-01, kl 19:15:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Lycklig.Vad är man då?Egentligen.Springer man runt i skogen med ett stort leende på läpparna och faller ner och skriker?Eller sitter man hemma och kollar på bilderna på den där speciella killen som får hjärtat att slå några extra slag fast man vet att han inte bryr sig om en.Kanske man springer,leker med hunden,gråter sig till sömns eller bara hänger med dom där människorna som får en att må sådär extra bra.Ja,vad vet jag som gör just dig lycklig.
Tanken slog mig för nå dag sen att jag ville skriva om detta,vad som gör just oss lyckliga.Det kan vara så olika och det är väl det som är så faschinerande.Själv vet jag faktiskt inget speciellt som gör lilla mig till en lycklig människa.Allt från en liten kyss,till en bra promenad,söt kille på stan,bästa människor i världen eller bara en låt som påminner om goda tider.
Kände att jag ville dela med mig lite nu men ett nytt år och nya tänkesätt.
 



© Headerbilder från Wallpapers Wide
-

FÖRSENADE JULAFTONSBILDER OCH JULMYSBILDER

Den 2014-01-31, kl 09:50:45
Filed in Mina foton | Kommentarer: 0
 

BEKÄNNELSER

Den 2014-01-30, kl 20:51:38
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
jag tror påriktigt inget vet hur mycket mitt liv har ändrats sen högstadiet,alltså helt grovt.Som både positivt och negativt men ja ni fattar
 
tror inte ni heller fattar hu mycket jag vill gifta mig,alltså he e ju så romantiskt så man sku konn dö eller nå
 
imorgon ska jag på ishockey första gången i hela mitt liv,what the fuck 
 
jennifer aniston är världens bästa skådespelare,alltså (haha) hon är bra på allting,avis :( 
 
jag hatar dhw sista avsnitte,man blir ju bara lessen då mike dör guud,varför han?  an e ju så heeet
 
tackåhej
 

S N A R T Ä R E H E L G

Den 2014-01-30, kl 16:18:33
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejhej på er här på bloggen.Idag har jag skrivit ett förhör,haft presentation med Fanny,håltimmar och aannars en bra dag.Har också fixat en pastasallad då jag kom hem och nu ska mamma och jag äta den,hoppas bra den är god!Har inga läxor och sånt ikväll,fytuusan så skönt.Ska nå i alla fall träna som jag inte gjort på hela veckan och sälja strumpor och liknande.Ha en bra kväll,xoxo.

S N A R T Ä R E H E L G

Den 2014-01-30, kl 16:18:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hejhej på er här på bloggen.Idag har jag skrivit ett förhör,haft presentation med Fanny,håltimmar och aannars en bra dag.Har också fixat en pastasallad då jag kom hem och nu ska mamma och jag äta den,hoppas bra den är god!Har inga läxor och sånt ikväll,fytuusan så skönt.Ska nå i alla fall träna som jag inte gjort på hela veckan och sälja strumpor och liknande.Ha en bra kväll,xoxo.

HATAR DESSA RUBRIKER

Den 2014-01-29, kl 15:02:34
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Igår kom Emilia och Fanny hit efter skolan, vi lagade mat och for sen iäg med bilen mot Närpes.Var på mässan,fick massa godis (bäst!),massor av fakta om skolor hit och dit och det var faktskt megaskojj.Vi var inte där så länge med hann ändå träffa på kända människor och skratta en del.Påvägen hem och dit hade vi rundtur i Närpes,jag menar en stor stad/by behöver väl en rundtur?Dåå vi kom hem laagade gollemamma mat och sen somnade vi alla tre i samma säng,åh va varmt.
Skoldagen gick trögt men med godis gick det så mycket bättre.Väntar på att det enaste pll avsnittt ska komma ut nu och sen väntar presenationer,förhör,läxor,träning och vidare på mig...
xoxo

HEEEJSAAN

Den 2014-01-27, kl 13:08:37
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Jag funderar dag ut och dag in om jag ska stänga ner bloggen eller fortsätta men kommer ingen vart så. Därför är det tyst här så gott som hela tiden och jag kommr tyvärr inte att förbättra mig,eller kanske.Helgen försvann lika snabbt som den kom, började med bal, överraskning för erika,god mat, badtunnekväll, sleepover vid Emilia,frostfilm,brunch,catching fire och snackande vid amanda,dusch och sen var det över.Ni får bilder från balen om jag orkar haha.Åkte hem med bussen halv 1 idag så nu ska jag fixa skolarbete och kolla en film, möjligtvis.

FRÅGOR OCH SVAR

Den 2014-01-26, kl 20:51:24
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

Hej, ja undra om du sku kun ta upp i ett inlägg hu du gjord för att färga tillbaka ditt blonda hår från det bruna? T.ex. om du färga det vid frisören osv :) Tacksam för svar!!

 
Hejsvejs,visst kan ja :) För det första så färgade jag håre före skolavslutningen så jag hadd massa panik så jag for till frissan, (håre såg ut som de på första bilden ti vänster före jag for) så första gången blev e ju no blont men inte alls nå fint (längst ner ti vänster). Alltså he blev som nån konsti blondgulfärg så for dit dagen efter och färgade två gånger till (och man får e gratis om man it e nöjd :) ) Då blev e ju no ganska fint, lite mörkare och int riktigt likadant som på denhe bildin högst opp ti vänster men senare då man hadd tvätta e nå gånger blev e no riktit fint så ja blev no nöjd till slut. Men nuförtiden färgar ja ju håret själv.Säg till om ja förklara dåligt eller nånting :)  
kram och puss!

LILLAN PHOTOSHOOT

Den 2014-01-23, kl 16:53:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
 

VECKAN SOM GÅTT

Den 2014-01-23, kl 09:26:21
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Jag och bloggandet är väl bäst.I måndags var det plugg och skola, i tisdags var det plugg och skola. Igår var det skola som vanligt, jäkla intressant. Efter skolan tog fanny och jag bussen till stan för att möta upp Emma och Nathalie, vi gick och fikade till ett rum och kök.Snackade om typ allt möjligt och skrattade hela tiden.Var sen också till rewell center med dem och vi for hem 7. Då jag kom hem kollade jag pll och sovde sen efter en jäkla bra dag.Hade sovmorgon imorse och fyfäsen vad skönt asså.Bäst på denna vecka typ.jotackhej
 

HELGEN

Den 2014-01-20, kl 15:23:52
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
I fredags kom Fanny till mig efter skolan och på kvällen åkte vi på musikal.Den är såå jäkla bra så har varit två gånger.Då vi kom hem åt vi rosa glass i rosa mjukiskläder och hade en jäkla chillkväll.Dagen efter kollade vi camp rock 2, städade rummet och chillade tills vi for tilll malax.Kvällen var oplanerad men slutade i backan och det var skojj.Personer man inte träffat på länge var där så treevlit.Igår så kom fannys moster till henne så vi åt kaka och plättar.På kvällen försökte jag plugga hoho och sen ett träningspass.
 

-

Den 2014-01-16, kl 18:11:56
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

Att vara ensam, känner du igen dig? Att få dåligt i ett prov medan alla andra får 10, känner du igen dig? Att lyssna på dina vänner som är i ett förhållande medan du är singel, känner du igen dig? Ljudet av dina föräldrar som bråkar då du kommer hem, känner du igen dig? Alla dessa saker som får en att känna sig helt ensam. Vad ska man göra, försöka skaffa sig en pojkvän, göra bättre ifrån sig i skolan, flytta hemifrån, festa? Tänk om man redan har gjort allt då. Vad ska man göra då? Man går under, när man är ensam, singel och mår dåligt. Ska man åka till stan och leta upp en kille eller tjej, åka på en fest med personer man inte känner eller skaffa en lägenhet? Alla är vi ensamma en gång i livet, singla och problem i skolan och hemma hinner vi också med. Vi mår alltid dåligt och har problem med våra känslor och vårt självförtroende. Vad ska vi göra då? Släppa våra problem och bara ta en minut i taget. Jag menar ditt liv blir bättre, inte kanske idag och inte imorgon med nån dag, det är ända jag kan lova.


ÅJÅJÅJÅJÅJÅJÅJÅJ

Den 2014-01-16, kl 08:19:52
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
 
Hoho detta med bloggningen,det gick inte så bra.I fredags to ja och Linnea moppebil till stan och snurra på där nå varv och via abc och hälsa på nå människor och sånt,priima kväll.Hemma vid halv 2 typ. 
I lördags hände de väl inte så mycke,kom nå folk ti mig å spela corona och kolla serier,je.No helt okej kväll och söndagen rulla föbi me film,läxor och sånt.
I måndags var e skolan och efter det kom Fanny och Emilia till mig och prova klänningar till balen då jag har en par hoho.Sen for Emilia hem å jag och fanny åt nå mat och gick och shoppa tandborstar och kolla film hela kvällen och gick och sova jäkla tidigt men så skönt då också.
Tisdag så skola,hem,träning,serier,plugg,läste ut boken,lämnade in dikter och liknande. 
 
Igår,äntligen så kom Emilia till mig och åt mat och for sen också och shoppa en tandborst haha.Sen
mat igen och så for vi till Närpes,for på kalas till momma och moffa.Det var trevligt med snackande om döda älgar och problem haha.åhä.Då vi äntligen var hemma sovde Emilia vid mig och nu är vi i skolaa.Håltimmar it is,awesome.

NYÅR

Den 2014-01-14, kl 17:59:06
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0


Såhär lite i efterhand med nyårsbilder hehe.Nämen firade ju nyår i Närpes om ni inte visste och det var ju helt kul.Spelade beerpong och biljard,vandrade för låångt,to en fö mycke,skrattade å hade trevlit och avslutade med en taxi med 60+ människor haha.Bästa på länge! hoh

MÅNDAG

Den 2014-01-13, kl 19:51:49
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0




TORSDAG

Den 2014-01-09, kl 20:27:11
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
ojj mysasi ggr 1000 hoho
Trög skoldag med omtentamen som gick... haha och sen full dag med massa teoritimmar.Då jag kom hem städade jag huset före mamma kom hem och vi åt mat och jag pluggade massor,har gjort inlämningsuppgifter till musik och modersmål.Skulle också söka sommarjobb och jobba på några uppsatser,skriva träningsdagbok och liknande men det hann jag inte med.Var även ute och gick ett par kilometer med morsan och ett träningspass klämde jag in istället för skolan.jappjapp,snart helg and no plans 

PLL WIPII

Den 2014-01-08, kl 19:47:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0





O N S D A G

Den 2014-01-08, kl 13:31:35
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Bild på då jag och Emilia lagade brunch,måste vara godaste på länge.
Sitter bäst i skolan och har andra håltimmen för idag.Pluggar lite på prov med Emilia och har serier i bakgrunden.Annars har dagen rullat snabbt iväg med en slintad bildkonsttimme,moddetimme och 2 finskalektioner.Då jag kommer hem ska jag ut på länk,läsa på prov och sånt i den stilen,söka sommarjobb kanske.

DÅ VA DET SLUT

Den 2014-01-07, kl 19:54:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
I lördags då Emilia var här gjorde vi 3-rätters middag som var megagott!Skålade gjorde vi också och bakade cupcaks som blev lite för söta.Sen städade vi undan och spelade corona? och drack lite grann före vi tog en kopp te och bara talade halva natten före vi fo och sova.
Söndagen skjutsade vi hem Emilia före vi for in till stan och shoppade lite saker och sen hem,plugga och sen ut och gå med mamma,tony och sonja och sen blev det james bond film på tv.
Igår tränade jag före jag for till fanny med tjejerna på god mat och julklappsutdelning,fick min efterlängtade silkesmorgonrock så jag tackar jättemycket för den hihih.Hemma vid 8 och chillade resten av kvällen och förberedde mig för måndagen.
Skolan var faktiskt inte så farlig som jag planerat så det var ju kul.Har oskå chillperiod så plus på det.Hemma gick jag ut och gå och var och handlade,fick också hem nya saker till rummet hihii.Sen dess har jag och mami ätit mat,läst på prov och nu är jag nyduschad..woho

HUPS

Den 2014-01-04, kl 15:15:02
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
åjj hoho vad jag är bra på detta bloggande.Ska berätta mera om nyår och julen när jag har tid men ja har bloggtorka så där gick det då lite dåligt.
Jag har påriktigt inte bloggat sen jag var vid Emilia såå sen dess har jag varit till stan med Emilia,kollat x-anntal filmer,myst x1000,kollat new years eve med Emilia haha,varit till stan med fanny och sen kollat bio med henne och familia,dött av menvärk,tränat och umgåtts med tjejerna och släkten,firat nyår på random ställen,sovit vid momma och moffa med fanny och sånt i den stilen haha.Men nu kom Emilia så nu ska vi laga mat.

LYCKA,LYCKLIG

Den 2014-01-01, kl 19:15:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
 
Lycklig.Vad är man då?Egentligen.Springer man runt i skogen med ett stort leende på läpparna och faller ner och skriker?Eller sitter man hemma och kollar på bilderna på den där speciella killen som får hjärtat att slå några extra slag fast man vet att han inte bryr sig om en.Kanske man springer,leker med hunden,gråter sig till sömns eller bara hänger med dom där människorna som får en att må sådär extra bra.Ja,vad vet jag som gör just dig lycklig.
Tanken slog mig för nå dag sen att jag ville skriva om detta,vad som gör just oss lyckliga.Det kan vara så olika och det är väl det som är så faschinerande.Själv vet jag faktiskt inget speciellt som gör lilla mig till en lycklig människa.Allt från en liten kyss,till en bra promenad,söt kille på stan,bästa människor i världen eller bara en låt som påminner om goda tider.
Kände att jag ville dela med mig lite nu men ett nytt år och nya tänkesätt.
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide