DET ÄR FAN INTE OKEJ

VARSÅGOD ATT VÅLDTA

AMAT LEVIN 16:25 31 MAR 2014Förra veckan var det kvinnan som bakbundits och våldtagits under flera timmar som fick se sina förövare frias, trots vittnesmål och bra bevisning. Detta för att hon enligt Hovrätten inte skrikit tillräckligt mycket.

 

Idag kom ännu en frigivning (vad är det, den tionde bisarra frigivningen bara i år?). Den här gången frias en 16-årig pojke som hade tvingat en 15-årig flicka till oralsex på en annan kille efter att ha skjutit henne i ansiktet med en soft air gun. Som i tidigare fall tvivlar inte tingsrätten på att flickan ”känt sig tvingad”, men ger en friande dom för att pojken ”inte förstått” att han tvingat henne. Och som vanligt faller tingsrättens resonemang om man förflyttar det till något som inte handlar om våldtäkt. För testa att med en soft air gun i högsta hugg råna någon på en plånbok och sedan skylla på att man ”bara skojade”. Du hade åkt fast 100 gånger av 100.

 

Lägger man ihop alla de här fallen får man en hemsk bild av kvinnors situation. Det verkar nämligen vara lagligt att våldta kvinnor i dagens Sverige. Så länge man ”inte förstod” att man gjorde det, eller skyller på att det ”bara var en lek”, verkar det vara fritt fram. Och så länge hon vid NÅGOT tillfälle har visat intresse för dig (typ besvarat en fråga eller inte vrålat nej när du närmat dig) betyder det att det går alldeles utmärkt att ta för sig av hennes kropp.

 

Det svenska rättssystemet har lyckats med bedriften att beröva kvinnor rätten till deras kroppar, samtidigt som det idiotförklarar män. ”Vi vet att han tvingade dig till sex, men du hade ju inte en skylt i pannan som sa att du inte ville, så hur skulle han kunna veta det? Du sa nej? Du gjorde motstånd? Du var för berusad för att ens ha en chans att säga nej? Jaha, men var var skylten?” Det är ofattbart. 

 

ÄR DOM HELT JÄKLA SJUKA ELLER?
Alltså seriöst,ska hela sveriges domstol ha en rejäl jäkla spark i rumpan?Våldtäcksmännen ska ha en rejäl spark i rumpan de med.Blir ju så förbannad så det är inte klokt.Hur svårt ska det vara att förstå att ett NEJ är ett NEJ? Mina händer bara rullar fram på tangetbordet för jag är så jäkla förbannad så det är fan inte klokt.ASSÅ ÅÅH.Det är som så inte bättre här, inte vad jag vet men asså hur tänker domstolensmännen? Kan det vara för att dom e killar eller vad? Ska vi tjejer måsta hoppa in i domstolen och säga emot? Eller var fan har det slintat?ÅHÄ.Fyfan för de här äckliga männen,och det är inte heller bättre ute i världen.Ni har väl hört om när det är krig i andra länder, typ Afrika.De krigar inte längre, dödar inte varandra utan männen som krigar kommer till länderna för att VÅLDTA kvinnorna.Bara för att kvinnornas män inte vill ha de längre.åhähääfjejf.Fyfan vad man blir förbannad.Ni som våldtar kan no gå och dra er långstans härifrån.Nej, asså jag ska gå med i domstolen och få något vett på det här.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide