EMMA MEMMA

Den 2012-03-30, kl 17:19:21
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,började dagen med franskaprov som gick helt okej och sen fick vi leta efter godis.Fick sen ut matteprovet den tredje timmen och jag kan inte vara annat än nöjd.En 9 blev det.Sen hade vi modde och till sist textilslöjd.Åkte till Emma efter skolan och vi har skrattat och ätit oss feta.Klockan halv 8 bär det av till Socken och sen kommer Emma till mig och sover över och imorgon åker vi till Ikea och Ideapark.Woho!Ha en bra fredakväll så hörs vi!





FRANSKAPROV

Den 2012-03-29, kl 20:28:26
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hej,ikväll så har jag övat på franskaprov som inte går så värst bra,får hoppas jag klarar det i alla fall.Har också försökt göra lite av miljödagboken men jag fattar inget så då har jag pappa till hjälp.<3Ska kolla lite tv nu och sen ta natten.Gondatt i förskott!


Sådär annars så fyller världens bästa Lina idag.Så grattis på dej
gulligaste gullunge och jag är så glad att ha dej till vän för du är
super bäst.<333Puss på dej!<3



TORSDAG

Den 2012-03-29, kl 15:15:06
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,skolan var som nästan alla andra dagar.Finskaförhöret gick sådär som vanligt.Måste verkligen börja skärpa mig eller jag menar jag läser ju ganska mycket men jag får inget att fastna,så om ni har några tips så tar jag gärna emot.Kom hem  för en halvtimme sen och ikväll blir det plugg igen...Ska först försöka fixa matteläxan som jag inte fattar något av och sen öva på franskaprov.Ha det bra så länge!




HEJ PÅ DEJ

Den 2012-03-28, kl 20:18:55
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,har försökt öva på finskaprov ikväll och det går inte bra.Skolan går inte heller bra,det går bara sämre och sämre och betygen sjunker.Vet inte vad jag har fått för fel men får hoppas det reder upp sig snart.Har också Franskaprov på Fredag som ja...Godnatt i förskott!




ONSDAG

Den 2012-03-28, kl 15:13:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,skolan gick faktskt snabbt idag mot vad den brukar.Matteprovet gick galant eller ganska bra enligt mig men får se sen hur det ser ut när jag får ut det.Hissaförhöret gick också helt okej.Kom hem 20 före 4 och ikväll blir det plugg igen.Finskaprov imorogn som jag inte har övat något alls på.Ska börja så snabbt som möjligt.Ha det bra så länge!




MATTEPROV

Den 2012-03-27, kl 20:24:44
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,har övat på matteprov ikväll som går ibland bra och ibland sämre,men hoppas det går bra imorgon.Har också fixat läxor och duschat.Ska äta lite nu och kolla Sveriges Top Model och fixa moddeläxan som jag inte har gjort färdgit.Godnatt i förskott!


weheartit.com



TISDAG

Den 2012-03-27, kl 15:25:24
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,skolan var ungefär som vanligt antar jag.Kom hem som vanligt 20 före 4 och ikväll har jag mycket att göra,eller egentligen hela veckan.Har historia-förhör och matteprov imorgon,finskaprov på Torsdag och franskaprov på Fredag så ni får vänta er lite mindre bloggning dom här dagarna,men ni vet var ni har mig.Ha det bra så länge!




MÅNDAG

Den 2012-03-26, kl 20:48:48
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,jag tänkte bara säga att ni får veta sen om några dagar vad jag har gjort i Sverige och alla bilder kommer också sen när jag har tid för jag har 3 prov denna vecka.Har inte gjort så mytcket ikväll,har gjort lite läxor och varit en sväng till Amanda och talat ut lite.Förstår än inte hur du bara kunde försvinna ur våra liv för du förtjänar verkligen att vara här på jorden med ditt leende.Kommer alltid att sakna dej Jim.Godnatt i förskott!




VILA I FRID JIM <3

Den 2012-03-26, kl 18:10:24
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

Hej,jag fick veta i Lördags att en elev i min skola hade varit med om en olycka och han dog.Jag kände inte Jim
så bra,men jag vet att du var en bra vän och snäll så hoppas du får en bra tid i himmeln.När jag kollade på det här videoklippet för några minuter sen så grät jag så jag vet inte hur mycket.Jag trodde inte jag skulle sakna dej så mycket eftersom jag inte kände dej så bra,men hoppas du har det bra där du är.Vi saknar dej allihopa och fäller många tårar hela tiden och jag kommer aldrig att glömma dej.Hoppas du har det bra och vi saknar dej!<33



ONSDAG=SVERIGE

Den 2012-03-21, kl 14:22:45
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
Hej,kom hem för skolan för snart en timme sen.Skolan ar som vanligt och förhöret gick som det gick...Har packat det sista nu och sticker snart till Mormor och Morfar för att sen ta vår färd till Åbo.Åker sen till Sverige med båt för att sen åka till Tärnsjö för att hälsa på några släktingar och kommer att vara där till Söndag?Så ni får kanske uppdatering när jag är där annars på Måndag eller Tisdag,och Jennica JA KOMMER NO TI SAKEN TU Å LORVIN MIIIN <33333.Men ni ska ha det så bra medan jag är borta och släng gärna in några kommentarer.Puss!




PACKA,PACKA,PACKA...

Den 2012-03-20, kl 20:21:15
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hej,ikväll så har jag packat igen som går som det går.Har också försökt att öva på biologiförhör som absolut inte går bra.Fattar ju inte ett skit men jag får hoppas det går bra.Kom ur duschen för en timme sen och nu kollar jag Sveriges Top Modell och ska äta lite och sen försöka att gå och sova.Godnatt i förskott!




TISDAG

Den 2012-03-20, kl 15:29:57
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,började skolan med kemiförhör som jag tror gick bra,sen hade vi biologi och mat.2 timmar musik stog sen på listan men andra timmen var jag på mattestöd.Till sist hade vi matte igen och historia.Har just ätit lite mat och ikväll känns det som om jag har 100 saker att göra fast det egentligen bara är att packa,duscha,öva på förhör och fixa läxor.Hörs!




FAMILJEN ANNORLUNDA

Den 2012-03-19, kl 20:17:33
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hej,har inte gjort så värst mycket ikväll.Gjort läxor och försökt mig på miljödagboken som inte alls går bra.Har också packat och ätit massor a ost <3.Har blivit helt beroende.Haha!Kollar Familjen Annorlunda nu och ska kolla det nu och äta lite och också försöka göra lite mera med miljödagboken.Godnatt i förskott!


janå he.



MÅNDAG

Den 2012-03-19, kl 16:57:57
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,idag var det då måndag igen som betyder ny vecka,nya möjligheter.Hade de 3 första timmarna hade vi föreläsning om arbetslivet som var både tråkigt och helt okej.Sen hade vi mat och finska.Till sist hade vi 2 timmar gymnastik och då var YLE där och filmade men så tråkig som jag är så var jag inte med (a).Kom hem 20 före 4 och åt lite och stack sen iväg till Blomster för att söka praoplast och jag fick den.Kom sen hem igen och åt mat och nu så har jag fixat lite läxor och en inlämninguppgift.Resten av kvällen så ska jag fixa lite i mijödagboken och packa.Hörs!




SÖNDAG

Den 2012-03-18, kl 20:19:24
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,har inte gjort så mycket idag.Mormor och Morfar har varit här och ätit och lite sånt.Har också gjort läxor och sen har jag duschat.Sen 6-tiden fick vi "främmand" så har varit hemma hela kvällen.Nu ska jag äta lite mat och sen ta natten.Godnatt i förskott!




LÖRDAG

Den 2012-03-18, kl 11:47:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hej,förlåt för dålig uppdatering men fredagen spenderades i alla fall i Malax som var mycket roligare än vad det brukar.Kom hem halv 12 och nästa dag vakande jag kanski 12?Städade i alla fall rummet igår som tog hela dagen.Klockan 4 var jag färdig så då gick jag i duschen och gjorde sen mig färdig för att åka till Linnéa!Kom dit 7 och sen kring 8 kom resten och vi snackade och tog naon och sen 9 tog vi taxi till SolfEnligt mig var det skitkul nästan hela kvällen.Dansade och talade med massor av nya människor.Sen när vi skulle hem så kom aldrig taxin så mamma och Linnéas mamma kom efter oss.Kom hem 2-tiden och tog natten direkt.Vaknade idag 10 för jag skulle till Söndagsskolan,men vad gör man inte för barnen.Kom hem 12 och ska göra lite läxor idag och städa och kanske gå ut.Ha en bra dag!






FREDAG <3

Den 2012-03-16, kl 15:13:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hej,hade 4 timmar tillval idag och modde och matte, så dagen gick snabbt.Kom hem för cirka en halvtimme sen och här ätit lite och nu kollar jag på tv.Ikväll bär det av till Malax med några personer.Kommer antagligen hem ganska sent så ni får uppdatering sen antar jag om jag inte bloggar före jag åker.Ha en bra fredag!





KVÄLLEN AV EN TORSDAG

Den 2012-03-15, kl 20:14:38
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,har inte gjort så mycket ikväll.Kollat tv och fotograferat lite,lyssnat på musik och duschat.Kollar på Lyxfällan nu fast jag egentligen inte tycker om det.Haha!Ikväll har jag bestämt mig att gå och sova tidigare,men får se hur länge jag håller det.Godnatt i förskott!




BILDER FRÅN LINAS VILLAN

Den 2012-03-15, kl 19:47:18
Filed in Mina foton | Kommentarer: 0






















Där var nu några bilder från Linas villan,jag kan bara säga att det var
super kul!



DERMOSHOP

Den 2012-03-15, kl 17:23:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
Hej,fick hem några dermosaker för några dagar sen.Har inte bild på sminkborttagningsmedlen men kan visa dom sen om jag kommer på det.


foundation,ögonbrynspänna,concealer och 2 prövningssaker för hyn.

jaa,och vad ska jag säga om det här?Fick alla de här helt gratis och
jag använder aldirg såna här man får på köpet,eller hur jag ska säga.
Blir väl att ha en spa-kväll antar jag.



TORSDAG

Den 2012-03-15, kl 15:14:05
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,skolan började med modersmål och slutade med 2 timmar kemi -.-.Seriöst?!Finns ju inget värre,eller okej matte och fysik,men ja sitter längst fram.Kan det bli värre?Jag vill inte sitta längst fram.Kom hem 20 före 4 och har ingen aning vad som händer ikväll.Hörs!


en bild till av mitt nya rum.Det är inte riktigt färdigt ännu,men jag
älskar det!



SKRIBA

Den 2012-03-14, kl 20:12:42
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,blev som sagt skriba ikväll.Gick nog ganska bra,tiden rann iväg så det var helt enkelt en ganska kul skriba,Jag borde skuta skirva massor av dåliga saker före jag åker någonstans,istället borde jag typ ta det som det kommer?Kollar i alla fall tv nu och har läst några bloggar och tar snart natten,hoppas jag...Godnatt i förskott!




ONSDAG

Den 2012-03-14, kl 15:16:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,dagen började med specialsöljd och sen vanliga timmar som nog gick ganska snabbt idag om jag säger det själv.Kom hem 20 före och har ätit lite och ska snart fixa läxor och sen ikväll blir det väl skriba.Hur f*n ska jag orka med det?Det är ju jättetråkigt och man lär ju sig ingenting.Hörs!




FILM

Den 2012-03-13, kl 20:18:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,har inte gjort så mycket ikväll.Har fixat läxorna,kollat tv och sen duschat och till sist har jag kollat film.Det blev The Notebook som nog var bra,enligt mig,så ta och kolla den när ni har tråkigt.Ska äta lite nu och sen försöka ta natten.Godnatt i förskott!




TISDAG

Den 2012-03-13, kl 15:22:50
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,skolan har varit jobbig,tråkig,helt upp åt aschule men annars nog helt bra.Har haft mjuiksdag idag i skolan så det lättade väl lite upp dagen och att vi hade musik.Föll på isen när jag gick hem och höll på att falla när jag stog på trappan.Kom hem 20 före 4 och ska snart börja på med läxorna och sen så ska jag åtminstone duscha och sen får jag se vad som väntar oc hoppas på att kvällen är bättre än denna dag.Hörs!


Ni får gärna slänga in en kommentar om vad ni tkr jag ska lägga upp
för bilder,för jag lägger mest upp bilder på naturen så det är bara
att kommentera!



FAMILJEN ANNORLUNDA

Den 2012-03-12, kl 20:16:09
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,kvällen har gått som jag vet faktiskt inte.Har kollat tv och försökt göra biologiläxan som gick som det gick.Har också lyssnat på några av melodifestivalens låtar.Kollar på Familjen Annorlunda nu och ska snart ta natten.Jag vet jag skrivar det varenda dag men ikväll ska kag faktiskt försöka.Godnatt i förskott!




HÅR

Den 2012-03-12, kl 17:28:49
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,jag tänkte komma tillbaka till era kommentarer om mitt hår och vad jag skulle göra med det.De flesta röstade på att jag skulle färga håret brunt och så blir det.Vet inte när och hur men det kommer ni att märka.Det ska åtminstone bli någon brun nyans och det blir att färga det här hemma.Så tack för alla kommentarer.Hörs!




HANNA OCH LINDA

Den 2012-03-12, kl 16:44:54
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,jag hade glömt att gratulera Hanna här på bloggen så grattis på dej lilla gullegris <3 och grattis till Linda som fyller idag.Så grattis båda två.


Hanna!

Linda!



MÅNDAG

Den 2012-03-12, kl 15:21:13
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,måndag idag igen då.Skolan var som vanligt antar jag.Hade gymnastik som nog var ganska kul,jag som hatar gymnastik.Kom hem 20 före 4 och har ätit lite smått och gott och ska snart fixa läxorna och sen får jag se vad som väntar.Hörs!


Där fick ni se lite av min nya tapet!



GÅRDAGEN

Den 2012-03-11, kl 20:27:36
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,ja som sagt gårdagen spenderades vid Linas villan med några brudar.Åkte från Åminne 2 tiden och när vi kom dit gjorde vi väl lite allt.Åt och åt,skörde skoter,hade snöblollskrig,kollade Melodifestivalen och umgicks med mina allra bästa vänner.Puss <3Satt och talade tills klockan blev halv 6 kanske och sen tog vi natten efter några samtal.Vakande helt slut klokan elva och gjorde väl inte så mycket.Åt frukost och satt och kollade Melodifestivalen en gång till.Åkte hem 2 tiden med skoter och slädan.Har aldrig kört skoter förr,men jag älskade det.Haha!Har annars inte gjort något idag.Duschat och kollat film och ska just gå och sova för håller på att slockna hela tiden.Bilder kommer sen.Godnatt i förskott!




GÅRDAGEN

Den 2012-03-11, kl 20:27:36
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,ja som sagt gårdagen spenderades vid Linas villan med några brudar.Åkte från Åminne 2 tiden och när vi kom dit gjorde vi väl lite allt.Åt och åt,skörde skoter,hade snöblollskrig,kollade Melodifestivalen och umgicks med mina allra bästa vänner.Puss <3Satt och talade tills klockan blev halv 6 kanske och sen tog vi natten efter några samtal.Vakande helt slut klokan elva och gjorde väl inte så mycket.Åt frukost och satt och kollade Melodifestivalen en gång till.Åkte hem 2 tiden med skoter och slädan.Har aldrig kört skoter förr,men jag älskade det.Haha!Har annars inte gjort något idag.Duschat och kollat film och ska just gå och sova för håller på att slockna hela tiden.Bilder kommer sen.Godnatt i förskott!




SÖNDAG

Den 2012-03-11, kl 15:48:52
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,jag är trött och har absolut igen energi och somnar nästan när jag står upp.Jag säger bara att gårdagen spederades vid Linas villon med några brudar och jag bloggar sen när energin är tillbaka.Hörs!




FREDAG IGÅR

Den 2012-03-10, kl 09:30:52
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hej,skolan var igår som vanligt.Fick färdgit min hoppari som jag har lagat på textilslöjd.Efter skolan åt jag lite mellanmål och gick sen i duschen och gjorde mig kla för Malax.Vi åkte från socken kvart över 5 till stan för att bowla.Jag vann första omgången men andra omgågen ei.Gick sen och köpte godis till citymarket och sen bio.Det blev Mission Impossible 3,som nog var bättre än förväntat.Jag kan väl säga att jag och mina små vänner inte kunde hålla tyst under filmen.Haha!Fick nog 2 eller 3 blickar på mig och de verkade vara irriterade.Haha!Kom hem halv 12 och gick och la me dirket.Nu ska jag äta och sen börja fixa mig.Hörs sen!




TORSDAG KVÄLL

Den 2012-03-08, kl 20:16:27
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,ikväll har jag helt enkelt gjort inget.Tagit kvällen precis som den har kommit.Har ätit godis,ätit mat,kollat tv,chekcat fb och har laddat ner en film och lyssnat på musik.Så min kväll har alltså bara runnit iväg.Ska kolla tv nu och sen ta natten,tror jag.Blir en tidigare natt ikväll.Gonatt i förskott!


från disco!



BESLUT

Den 2012-03-08, kl 15:59:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 10
Hej,nu så vill ja ni,alltså mina läsare ska hjälpa mig.Jag har länge funderat på om jag ska färga håret brunt igen som jag har haft 2 gånger eller om jag ska låta min naturliga färg (blont) växa ut igen.Så ni kan gärna slänga in e kommentar eller två när ni läser det här.Tack på förhand!










där var nu e blandning av allt,så släng in en kommentar eller två!



T SOM I TORSDAG

Den 2012-03-08, kl 15:25:16
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,skolan har nästan varit som valigt idag.Den tredje timmen hade vi något no-hätä sak.Vi skulle släcka en eld med brandfilt och brandsläckare och det kunde väl ha gått bättre med brandsläckaren...Har annars haft modde,finska,no-hätä och mat.Sen religion och 2 timmar kemi.Det är ju också kvinnodagen idag,för ni som inte visste.Kom hem 20 före 4 och har ingen aning om vad jag ska göra ikväll.Tar den kanske som den kommer,som alla andra kvällar.Hörs!




DUSCHA

Den 2012-03-07, kl 20:25:44
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,har inte gjort så mycket sen sist.Har kollat tv och duchsat och ska snart äta och kolla tv.Ska också ta och kolla videoklippet kony 2012 som alla säger är värda att kolla.Har inte orkat men ska nog ta mig och göra det så kanske ni får en kommentar imorgon vad jag tyckte.Godnatt i förskott!


gammal...



ONSDAG

Den 2012-03-07, kl 19:25:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,började dagen med dubbeltimme specialslöjd och sen gick jag till skolläkaren och sen finska.Modde och mat stod sen på tur.3 sista timmarna gick ut på att ha miljöbiologi,historia och till sist matematik.Kom hem 20 föe 4 och hade probelm med datorn i en timme eller något.Åt mat och gjorde läxor och sen dess har jag hållit på med rummet.Har plockat in kläder i skåpet och plockat lite grejer i rummet,det saknas bara en soffa och ett skåp och sen är det färdigt.Äntligen!Ska duscha snart och sen tv,antar jag.Hörs!


sommar <3



KVÄLL AV EN TISDAG

Den 2012-03-06, kl 20:26:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,kvällen har gått ut påatt först försöka mig på lite läxor som gick som det gick och sen ut på en rundtur runt byn.Tyckte verkligen det behövdes.Har också klarat mig utan godis ikväll,ni förstår inte lyckan.Haha!Ska kolla lite tv nu och sen blir det natten.Godnatt i förskott!




TISDAG

Den 2012-03-06, kl 15:18:42
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,började skoldagen med kemi och sen något konstigt prov alla som går i 8-an hade och sen mat.Tillvalstimmarna bara flög iväg och sen matte och historia.Kom hem 20 före 4 och ska snart börja med läxor (om ja orkar),men har faktiskt beslutat att försöka läsa mera läxor nu till denna period.För jag lyckas verkligen inte skolan så mycket som jag skulle vilja,så får se hur det går.Får sen se vad som händer ikväll.Hörs!




KVÄLLEN

Den 2012-03-05, kl 20:19:10
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,har faktsikt inte gjort nästan något ikväll.Fyllt i något papper,kollat på film och duschat och nu kollar jag på Familjen Annorlunda.Ska väl snart ta natten så jag orkar med en till skoldag i morgon.Godnatt i förskott!




WHEN YOU LOOK AT ME I DON'T SEE YOU BUT WHEN I SEE YOU,YOU LOOK AWAY

Den 2012-03-05, kl 16:48:11
Filed in Mina foton | Kommentarer: 0




MÅNDAG

Den 2012-03-05, kl 15:19:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,måndag idag igen och skolan som kallade.Skoldagen gick faktiskt ganska bra,hade gym och stavgång på gymnastik och annars var skolan som vanligt.Kom hem 20 före 4 och ska snart fixa matteläxan och kanske läsa på något prov vi har imorgon.Vi hörs sen!




SÖNDAG

Den 2012-03-04, kl 20:26:59
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,ni får verkligen ursäkta mig för dålig bloggning,men jag orkar verkligen inte eller har inspirationen.Funderde på en bloggpaus men får se.Meddelar om det blir så.Gårdagen spenderades i alla fall i Malax som var helt okej,eller ganska kul som vanligt.Kom hem 11 och kollade film och gick och la mig 2 tiden.Vkande idag 12 och åt frukost och sen någon gång gick jag ut och fotograferade i det vackra vädret.Sen någon gån gjorde jag mat och kollade film och sen fick vi "främmand" så har varit hemma hela kvällen.Ska snart ta natten eftersom skolan kallar imorgon.Godnatt i förskott!




7 SAKER OM MIG

Den 2012-03-04, kl 15:32:04
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Blev utmanad av Amanda.

1.Jag hatar skräckfilmer,finns seriöst inget värre.Klarar sen inte av att gå hem om jag har kollat på en.
2.Jag har självlockigt hår,som ibland är bra och ibland dåligt.
3.Blir lätt kär.
4.Jag älskar att baka muffins eller kladdkaka som exempel,men jag har nästan aldrig orken eller tålamodet.
5.Jag vågar inte pröva på ny mat,bara om någon tvingar mig.
6.Min värsta egenskap,jag skrattar om någon ramlar eller gör sig illa,Jag fullständigt hatar att jag gör så.Så om ni ser att jag skrattar om ni har gjort er illa så ta mig inte seriöst,och jag har bilvit mycket bättre på att inte skratta men det finns nog kvar.
7.Jag sparar på godis,jag äter de äckliga godisen först och sparar på de goda så de sen blir gamla,om jag glömmer bort dem.

Jag utmanar dem som vill!



FREDAG OCH LÖRDAG

Den 2012-03-03, kl 13:47:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,förlåt för dålig uppdatering men har inte haft orken eller inspirationen att blogga.Men gårdagen spenderades i alla fall i Himos.Startade 6-7 tiden från Petalax och kom hem cirka 12.Hade jättekul i backarna med mina vänner.Slarvade bort mej en gång så där skidade jag runt då på Himos utan att veta var jag befann mej,och sen när jag skulle åka upp med en lift så då fick jag inte liften så då står jag där som en fån då tills en man kommer och hjälper mig.Pinsamt...Startade sen hem halv 7 och kollad film och proppade i mig massor med godis ochnär jag kom hem gick jag och sova direkt.Idag vaknade jag 1 och ätit furkost och dukat på bordet sen dess.Vet inte vad som händer idag,ska kanske gå ut och fotografera i det fina vädret om jag skulle ha engergin.Har annars inga bilder från igår.Hörs!




HANDLASE

Den 2012-03-01, kl 18:19:19
Filed in Min garderob | Kommentarer: 0


mörkblåa jeansen är från H&M
ljusblåa jenasen är från Gina Tricot

tröjjan med Storbrittaniens flagga är från Gina Tricot
Svarta tunikan/tröjjan är från H&M
+ bh,utebyxor som jag inte orkade fotografera



EN PANNLUGG RIKARE

Den 2012-03-01, kl 16:13:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2



© Headerbilder från Wallpapers Wide
-

EMMA MEMMA

Den 2012-03-30, kl 17:19:21
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,började dagen med franskaprov som gick helt okej och sen fick vi leta efter godis.Fick sen ut matteprovet den tredje timmen och jag kan inte vara annat än nöjd.En 9 blev det.Sen hade vi modde och till sist textilslöjd.Åkte till Emma efter skolan och vi har skrattat och ätit oss feta.Klockan halv 8 bär det av till Socken och sen kommer Emma till mig och sover över och imorgon åker vi till Ikea och Ideapark.Woho!Ha en bra fredakväll så hörs vi!



FRANSKAPROV

Den 2012-03-29, kl 20:28:26
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hej,ikväll så har jag övat på franskaprov som inte går så värst bra,får hoppas jag klarar det i alla fall.Har också försökt göra lite av miljödagboken men jag fattar inget så då har jag pappa till hjälp.<3Ska kolla lite tv nu och sen ta natten.Gondatt i förskott!


Sådär annars så fyller världens bästa Lina idag.Så grattis på dej
gulligaste gullunge och jag är så glad att ha dej till vän för du är
super bäst.<333Puss på dej!<3

TORSDAG

Den 2012-03-29, kl 15:15:06
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,skolan var som nästan alla andra dagar.Finskaförhöret gick sådär som vanligt.Måste verkligen börja skärpa mig eller jag menar jag läser ju ganska mycket men jag får inget att fastna,så om ni har några tips så tar jag gärna emot.Kom hem  för en halvtimme sen och ikväll blir det plugg igen...Ska först försöka fixa matteläxan som jag inte fattar något av och sen öva på franskaprov.Ha det bra så länge!


HEJ PÅ DEJ

Den 2012-03-28, kl 20:18:55
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,har försökt öva på finskaprov ikväll och det går inte bra.Skolan går inte heller bra,det går bara sämre och sämre och betygen sjunker.Vet inte vad jag har fått för fel men får hoppas det reder upp sig snart.Har också Franskaprov på Fredag som ja...Godnatt i förskott!


ONSDAG

Den 2012-03-28, kl 15:13:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,skolan gick faktskt snabbt idag mot vad den brukar.Matteprovet gick galant eller ganska bra enligt mig men får se sen hur det ser ut när jag får ut det.Hissaförhöret gick också helt okej.Kom hem 20 före 4 och ikväll blir det plugg igen.Finskaprov imorogn som jag inte har övat något alls på.Ska börja så snabbt som möjligt.Ha det bra så länge!


MATTEPROV

Den 2012-03-27, kl 20:24:44
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,har övat på matteprov ikväll som går ibland bra och ibland sämre,men hoppas det går bra imorgon.Har också fixat läxor och duschat.Ska äta lite nu och kolla Sveriges Top Model och fixa moddeläxan som jag inte har gjort färdgit.Godnatt i förskott!


weheartit.com

TISDAG

Den 2012-03-27, kl 15:25:24
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,skolan var ungefär som vanligt antar jag.Kom hem som vanligt 20 före 4 och ikväll har jag mycket att göra,eller egentligen hela veckan.Har historia-förhör och matteprov imorgon,finskaprov på Torsdag och franskaprov på Fredag så ni får vänta er lite mindre bloggning dom här dagarna,men ni vet var ni har mig.Ha det bra så länge!


MÅNDAG

Den 2012-03-26, kl 20:48:48
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,jag tänkte bara säga att ni får veta sen om några dagar vad jag har gjort i Sverige och alla bilder kommer också sen när jag har tid för jag har 3 prov denna vecka.Har inte gjort så mytcket ikväll,har gjort lite läxor och varit en sväng till Amanda och talat ut lite.Förstår än inte hur du bara kunde försvinna ur våra liv för du förtjänar verkligen att vara här på jorden med ditt leende.Kommer alltid att sakna dej Jim.Godnatt i förskott!


VILA I FRID JIM <3

Den 2012-03-26, kl 18:10:24
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0

Hej,jag fick veta i Lördags att en elev i min skola hade varit med om en olycka och han dog.Jag kände inte Jim
så bra,men jag vet att du var en bra vän och snäll så hoppas du får en bra tid i himmeln.När jag kollade på det här videoklippet för några minuter sen så grät jag så jag vet inte hur mycket.Jag trodde inte jag skulle sakna dej så mycket eftersom jag inte kände dej så bra,men hoppas du har det bra där du är.Vi saknar dej allihopa och fäller många tårar hela tiden och jag kommer aldrig att glömma dej.Hoppas du har det bra och vi saknar dej!<33

ONSDAG=SVERIGE

Den 2012-03-21, kl 14:22:45
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
Hej,kom hem för skolan för snart en timme sen.Skolan ar som vanligt och förhöret gick som det gick...Har packat det sista nu och sticker snart till Mormor och Morfar för att sen ta vår färd till Åbo.Åker sen till Sverige med båt för att sen åka till Tärnsjö för att hälsa på några släktingar och kommer att vara där till Söndag?Så ni får kanske uppdatering när jag är där annars på Måndag eller Tisdag,och Jennica JA KOMMER NO TI SAKEN TU Å LORVIN MIIIN <33333.Men ni ska ha det så bra medan jag är borta och släng gärna in några kommentarer.Puss!


PACKA,PACKA,PACKA...

Den 2012-03-20, kl 20:21:15
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hej,ikväll så har jag packat igen som går som det går.Har också försökt att öva på biologiförhör som absolut inte går bra.Fattar ju inte ett skit men jag får hoppas det går bra.Kom ur duschen för en timme sen och nu kollar jag Sveriges Top Modell och ska äta lite och sen försöka att gå och sova.Godnatt i förskott!


TISDAG

Den 2012-03-20, kl 15:29:57
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,började skolan med kemiförhör som jag tror gick bra,sen hade vi biologi och mat.2 timmar musik stog sen på listan men andra timmen var jag på mattestöd.Till sist hade vi matte igen och historia.Har just ätit lite mat och ikväll känns det som om jag har 100 saker att göra fast det egentligen bara är att packa,duscha,öva på förhör och fixa läxor.Hörs!


FAMILJEN ANNORLUNDA

Den 2012-03-19, kl 20:17:33
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hej,har inte gjort så värst mycket ikväll.Gjort läxor och försökt mig på miljödagboken som inte alls går bra.Har också packat och ätit massor a ost <3.Har blivit helt beroende.Haha!Kollar Familjen Annorlunda nu och ska kolla det nu och äta lite och också försöka göra lite mera med miljödagboken.Godnatt i förskott!


janå he.

MÅNDAG

Den 2012-03-19, kl 16:57:57
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,idag var det då måndag igen som betyder ny vecka,nya möjligheter.Hade de 3 första timmarna hade vi föreläsning om arbetslivet som var både tråkigt och helt okej.Sen hade vi mat och finska.Till sist hade vi 2 timmar gymnastik och då var YLE där och filmade men så tråkig som jag är så var jag inte med (a).Kom hem 20 före 4 och åt lite och stack sen iväg till Blomster för att söka praoplast och jag fick den.Kom sen hem igen och åt mat och nu så har jag fixat lite läxor och en inlämninguppgift.Resten av kvällen så ska jag fixa lite i mijödagboken och packa.Hörs!


SÖNDAG

Den 2012-03-18, kl 20:19:24
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,har inte gjort så mycket idag.Mormor och Morfar har varit här och ätit och lite sånt.Har också gjort läxor och sen har jag duschat.Sen 6-tiden fick vi "främmand" så har varit hemma hela kvällen.Nu ska jag äta lite mat och sen ta natten.Godnatt i förskott!


LÖRDAG

Den 2012-03-18, kl 11:47:22
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hej,förlåt för dålig uppdatering men fredagen spenderades i alla fall i Malax som var mycket roligare än vad det brukar.Kom hem halv 12 och nästa dag vakande jag kanski 12?Städade i alla fall rummet igår som tog hela dagen.Klockan 4 var jag färdig så då gick jag i duschen och gjorde sen mig färdig för att åka till Linnéa!Kom dit 7 och sen kring 8 kom resten och vi snackade och tog naon och sen 9 tog vi taxi till SolfEnligt mig var det skitkul nästan hela kvällen.Dansade och talade med massor av nya människor.Sen när vi skulle hem så kom aldrig taxin så mamma och Linnéas mamma kom efter oss.Kom hem 2-tiden och tog natten direkt.Vaknade idag 10 för jag skulle till Söndagsskolan,men vad gör man inte för barnen.Kom hem 12 och ska göra lite läxor idag och städa och kanske gå ut.Ha en bra dag!




FREDAG <3

Den 2012-03-16, kl 15:13:58
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hej,hade 4 timmar tillval idag och modde och matte, så dagen gick snabbt.Kom hem för cirka en halvtimme sen och här ätit lite och nu kollar jag på tv.Ikväll bär det av till Malax med några personer.Kommer antagligen hem ganska sent så ni får uppdatering sen antar jag om jag inte bloggar före jag åker.Ha en bra fredag!



KVÄLLEN AV EN TORSDAG

Den 2012-03-15, kl 20:14:38
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,har inte gjort så mycket ikväll.Kollat tv och fotograferat lite,lyssnat på musik och duschat.Kollar på Lyxfällan nu fast jag egentligen inte tycker om det.Haha!Ikväll har jag bestämt mig att gå och sova tidigare,men får se hur länge jag håller det.Godnatt i förskott!


BILDER FRÅN LINAS VILLAN

Den 2012-03-15, kl 19:47:18
Filed in Mina foton | Kommentarer: 0






















Där var nu några bilder från Linas villan,jag kan bara säga att det var
super kul!

DERMOSHOP

Den 2012-03-15, kl 17:23:41
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2
Hej,fick hem några dermosaker för några dagar sen.Har inte bild på sminkborttagningsmedlen men kan visa dom sen om jag kommer på det.


foundation,ögonbrynspänna,concealer och 2 prövningssaker för hyn.

jaa,och vad ska jag säga om det här?Fick alla de här helt gratis och
jag använder aldirg såna här man får på köpet,eller hur jag ska säga.
Blir väl att ha en spa-kväll antar jag.

TORSDAG

Den 2012-03-15, kl 15:14:05
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,skolan började med modersmål och slutade med 2 timmar kemi -.-.Seriöst?!Finns ju inget värre,eller okej matte och fysik,men ja sitter längst fram.Kan det bli värre?Jag vill inte sitta längst fram.Kom hem 20 före 4 och har ingen aning vad som händer ikväll.Hörs!


en bild till av mitt nya rum.Det är inte riktigt färdigt ännu,men jag
älskar det!

SKRIBA

Den 2012-03-14, kl 20:12:42
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,blev som sagt skriba ikväll.Gick nog ganska bra,tiden rann iväg så det var helt enkelt en ganska kul skriba,Jag borde skuta skirva massor av dåliga saker före jag åker någonstans,istället borde jag typ ta det som det kommer?Kollar i alla fall tv nu och har läst några bloggar och tar snart natten,hoppas jag...Godnatt i förskott!


ONSDAG

Den 2012-03-14, kl 15:16:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,dagen började med specialsöljd och sen vanliga timmar som nog gick ganska snabbt idag om jag säger det själv.Kom hem 20 före och har ätit lite och ska snart fixa läxor och sen ikväll blir det väl skriba.Hur f*n ska jag orka med det?Det är ju jättetråkigt och man lär ju sig ingenting.Hörs!


FILM

Den 2012-03-13, kl 20:18:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,har inte gjort så mycket ikväll.Har fixat läxorna,kollat tv och sen duschat och till sist har jag kollat film.Det blev The Notebook som nog var bra,enligt mig,så ta och kolla den när ni har tråkigt.Ska äta lite nu och sen försöka ta natten.Godnatt i förskott!


TISDAG

Den 2012-03-13, kl 15:22:50
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,skolan har varit jobbig,tråkig,helt upp åt aschule men annars nog helt bra.Har haft mjuiksdag idag i skolan så det lättade väl lite upp dagen och att vi hade musik.Föll på isen när jag gick hem och höll på att falla när jag stog på trappan.Kom hem 20 före 4 och ska snart börja på med läxorna och sen så ska jag åtminstone duscha och sen får jag se vad som väntar oc hoppas på att kvällen är bättre än denna dag.Hörs!


Ni får gärna slänga in en kommentar om vad ni tkr jag ska lägga upp
för bilder,för jag lägger mest upp bilder på naturen så det är bara
att kommentera!

FAMILJEN ANNORLUNDA

Den 2012-03-12, kl 20:16:09
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,kvällen har gått som jag vet faktiskt inte.Har kollat tv och försökt göra biologiläxan som gick som det gick.Har också lyssnat på några av melodifestivalens låtar.Kollar på Familjen Annorlunda nu och ska snart ta natten.Jag vet jag skrivar det varenda dag men ikväll ska kag faktiskt försöka.Godnatt i förskott!


HÅR

Den 2012-03-12, kl 17:28:49
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,jag tänkte komma tillbaka till era kommentarer om mitt hår och vad jag skulle göra med det.De flesta röstade på att jag skulle färga håret brunt och så blir det.Vet inte när och hur men det kommer ni att märka.Det ska åtminstone bli någon brun nyans och det blir att färga det här hemma.Så tack för alla kommentarer.Hörs!


HANNA OCH LINDA

Den 2012-03-12, kl 16:44:54
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,jag hade glömt att gratulera Hanna här på bloggen så grattis på dej lilla gullegris <3 och grattis till Linda som fyller idag.Så grattis båda två.


Hanna!

Linda!

MÅNDAG

Den 2012-03-12, kl 15:21:13
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,måndag idag igen då.Skolan var som vanligt antar jag.Hade gymnastik som nog var ganska kul,jag som hatar gymnastik.Kom hem 20 före 4 och har ätit lite smått och gott och ska snart fixa läxorna och sen får jag se vad som väntar.Hörs!


Där fick ni se lite av min nya tapet!

GÅRDAGEN

Den 2012-03-11, kl 20:27:36
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,ja som sagt gårdagen spenderades vid Linas villan med några brudar.Åkte från Åminne 2 tiden och när vi kom dit gjorde vi väl lite allt.Åt och åt,skörde skoter,hade snöblollskrig,kollade Melodifestivalen och umgicks med mina allra bästa vänner.Puss <3Satt och talade tills klockan blev halv 6 kanske och sen tog vi natten efter några samtal.Vakande helt slut klokan elva och gjorde väl inte så mycket.Åt frukost och satt och kollade Melodifestivalen en gång till.Åkte hem 2 tiden med skoter och slädan.Har aldrig kört skoter förr,men jag älskade det.Haha!Har annars inte gjort något idag.Duschat och kollat film och ska just gå och sova för håller på att slockna hela tiden.Bilder kommer sen.Godnatt i förskott!


GÅRDAGEN

Den 2012-03-11, kl 20:27:36
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,ja som sagt gårdagen spenderades vid Linas villan med några brudar.Åkte från Åminne 2 tiden och när vi kom dit gjorde vi väl lite allt.Åt och åt,skörde skoter,hade snöblollskrig,kollade Melodifestivalen och umgicks med mina allra bästa vänner.Puss <3Satt och talade tills klockan blev halv 6 kanske och sen tog vi natten efter några samtal.Vakande helt slut klokan elva och gjorde väl inte så mycket.Åt frukost och satt och kollade Melodifestivalen en gång till.Åkte hem 2 tiden med skoter och slädan.Har aldrig kört skoter förr,men jag älskade det.Haha!Har annars inte gjort något idag.Duschat och kollat film och ska just gå och sova för håller på att slockna hela tiden.Bilder kommer sen.Godnatt i förskott!


SÖNDAG

Den 2012-03-11, kl 15:48:52
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,jag är trött och har absolut igen energi och somnar nästan när jag står upp.Jag säger bara att gårdagen spederades vid Linas villon med några brudar och jag bloggar sen när energin är tillbaka.Hörs!


FREDAG IGÅR

Den 2012-03-10, kl 09:30:52
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Hej,skolan var igår som vanligt.Fick färdgit min hoppari som jag har lagat på textilslöjd.Efter skolan åt jag lite mellanmål och gick sen i duschen och gjorde mig kla för Malax.Vi åkte från socken kvart över 5 till stan för att bowla.Jag vann första omgången men andra omgågen ei.Gick sen och köpte godis till citymarket och sen bio.Det blev Mission Impossible 3,som nog var bättre än förväntat.Jag kan väl säga att jag och mina små vänner inte kunde hålla tyst under filmen.Haha!Fick nog 2 eller 3 blickar på mig och de verkade vara irriterade.Haha!Kom hem halv 12 och gick och la me dirket.Nu ska jag äta och sen börja fixa mig.Hörs sen!


TORSDAG KVÄLL

Den 2012-03-08, kl 20:16:27
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,ikväll har jag helt enkelt gjort inget.Tagit kvällen precis som den har kommit.Har ätit godis,ätit mat,kollat tv,chekcat fb och har laddat ner en film och lyssnat på musik.Så min kväll har alltså bara runnit iväg.Ska kolla tv nu och sen ta natten,tror jag.Blir en tidigare natt ikväll.Gonatt i förskott!


från disco!

BESLUT

Den 2012-03-08, kl 15:59:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 10
Hej,nu så vill ja ni,alltså mina läsare ska hjälpa mig.Jag har länge funderat på om jag ska färga håret brunt igen som jag har haft 2 gånger eller om jag ska låta min naturliga färg (blont) växa ut igen.Så ni kan gärna slänga in e kommentar eller två när ni läser det här.Tack på förhand!










där var nu e blandning av allt,så släng in en kommentar eller två!

T SOM I TORSDAG

Den 2012-03-08, kl 15:25:16
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,skolan har nästan varit som valigt idag.Den tredje timmen hade vi något no-hätä sak.Vi skulle släcka en eld med brandfilt och brandsläckare och det kunde väl ha gått bättre med brandsläckaren...Har annars haft modde,finska,no-hätä och mat.Sen religion och 2 timmar kemi.Det är ju också kvinnodagen idag,för ni som inte visste.Kom hem 20 före 4 och har ingen aning om vad jag ska göra ikväll.Tar den kanske som den kommer,som alla andra kvällar.Hörs!


DUSCHA

Den 2012-03-07, kl 20:25:44
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,har inte gjort så mycket sen sist.Har kollat tv och duchsat och ska snart äta och kolla tv.Ska också ta och kolla videoklippet kony 2012 som alla säger är värda att kolla.Har inte orkat men ska nog ta mig och göra det så kanske ni får en kommentar imorgon vad jag tyckte.Godnatt i förskott!


gammal...

ONSDAG

Den 2012-03-07, kl 19:25:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,började dagen med dubbeltimme specialslöjd och sen gick jag till skolläkaren och sen finska.Modde och mat stod sen på tur.3 sista timmarna gick ut på att ha miljöbiologi,historia och till sist matematik.Kom hem 20 föe 4 och hade probelm med datorn i en timme eller något.Åt mat och gjorde läxor och sen dess har jag hållit på med rummet.Har plockat in kläder i skåpet och plockat lite grejer i rummet,det saknas bara en soffa och ett skåp och sen är det färdigt.Äntligen!Ska duscha snart och sen tv,antar jag.Hörs!


sommar <3

KVÄLL AV EN TISDAG

Den 2012-03-06, kl 20:26:08
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,kvällen har gått ut påatt först försöka mig på lite läxor som gick som det gick och sen ut på en rundtur runt byn.Tyckte verkligen det behövdes.Har också klarat mig utan godis ikväll,ni förstår inte lyckan.Haha!Ska kolla lite tv nu och sen blir det natten.Godnatt i förskott!


TISDAG

Den 2012-03-06, kl 15:18:42
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,började skoldagen med kemi och sen något konstigt prov alla som går i 8-an hade och sen mat.Tillvalstimmarna bara flög iväg och sen matte och historia.Kom hem 20 före 4 och ska snart börja med läxor (om ja orkar),men har faktiskt beslutat att försöka läsa mera läxor nu till denna period.För jag lyckas verkligen inte skolan så mycket som jag skulle vilja,så får se hur det går.Får sen se vad som händer ikväll.Hörs!


KVÄLLEN

Den 2012-03-05, kl 20:19:10
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,har faktsikt inte gjort nästan något ikväll.Fyllt i något papper,kollat på film och duschat och nu kollar jag på Familjen Annorlunda.Ska väl snart ta natten så jag orkar med en till skoldag i morgon.Godnatt i förskott!


WHEN YOU LOOK AT ME I DON'T SEE YOU BUT WHEN I SEE YOU,YOU LOOK AWAY

Den 2012-03-05, kl 16:48:11
Filed in Mina foton | Kommentarer: 0


MÅNDAG

Den 2012-03-05, kl 15:19:12
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,måndag idag igen och skolan som kallade.Skoldagen gick faktiskt ganska bra,hade gym och stavgång på gymnastik och annars var skolan som vanligt.Kom hem 20 före 4 och ska snart fixa matteläxan och kanske läsa på något prov vi har imorgon.Vi hörs sen!


SÖNDAG

Den 2012-03-04, kl 20:26:59
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,ni får verkligen ursäkta mig för dålig bloggning,men jag orkar verkligen inte eller har inspirationen.Funderde på en bloggpaus men får se.Meddelar om det blir så.Gårdagen spenderades i alla fall i Malax som var helt okej,eller ganska kul som vanligt.Kom hem 11 och kollade film och gick och la mig 2 tiden.Vkande idag 12 och åt frukost och sen någon gång gick jag ut och fotograferade i det vackra vädret.Sen någon gån gjorde jag mat och kollade film och sen fick vi "främmand" så har varit hemma hela kvällen.Ska snart ta natten eftersom skolan kallar imorgon.Godnatt i förskott!


7 SAKER OM MIG

Den 2012-03-04, kl 15:32:04
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 1
Blev utmanad av Amanda.

1.Jag hatar skräckfilmer,finns seriöst inget värre.Klarar sen inte av att gå hem om jag har kollat på en.
2.Jag har självlockigt hår,som ibland är bra och ibland dåligt.
3.Blir lätt kär.
4.Jag älskar att baka muffins eller kladdkaka som exempel,men jag har nästan aldrig orken eller tålamodet.
5.Jag vågar inte pröva på ny mat,bara om någon tvingar mig.
6.Min värsta egenskap,jag skrattar om någon ramlar eller gör sig illa,Jag fullständigt hatar att jag gör så.Så om ni ser att jag skrattar om ni har gjort er illa så ta mig inte seriöst,och jag har bilvit mycket bättre på att inte skratta men det finns nog kvar.
7.Jag sparar på godis,jag äter de äckliga godisen först och sparar på de goda så de sen blir gamla,om jag glömmer bort dem.

Jag utmanar dem som vill!

FREDAG OCH LÖRDAG

Den 2012-03-03, kl 13:47:00
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 0
Hej,förlåt för dålig uppdatering men har inte haft orken eller inspirationen att blogga.Men gårdagen spenderades i alla fall i Himos.Startade 6-7 tiden från Petalax och kom hem cirka 12.Hade jättekul i backarna med mina vänner.Slarvade bort mej en gång så där skidade jag runt då på Himos utan att veta var jag befann mej,och sen när jag skulle åka upp med en lift så då fick jag inte liften så då står jag där som en fån då tills en man kommer och hjälper mig.Pinsamt...Startade sen hem halv 7 och kollad film och proppade i mig massor med godis ochnär jag kom hem gick jag och sova direkt.Idag vaknade jag 1 och ätit furkost och dukat på bordet sen dess.Vet inte vad som händer idag,ska kanske gå ut och fotografera i det fina vädret om jag skulle ha engergin.Har annars inga bilder från igår.Hörs!


HANDLASE

Den 2012-03-01, kl 18:19:19
Filed in Min garderob | Kommentarer: 0


mörkblåa jeansen är från H&M
ljusblåa jenasen är från Gina Tricot

tröjjan med Storbrittaniens flagga är från Gina Tricot
Svarta tunikan/tröjjan är från H&M
+ bh,utebyxor som jag inte orkade fotografera

EN PANNLUGG RIKARE

Den 2012-03-01, kl 16:13:40
Filed in Mitt liv | Kommentarer: 2

© Headerbilder från Wallpapers Wide